Number of items: 0 0,- Kč
version en
version cz
version de
version en
Outlet

Archiv článků a novinek - 2. polovina roku 2016

Pro zobrazení starších článků a novinek v našem e-shopu klikněte níže.

23.12.2016 - Provozní doba v prosinci v kontaktním místě Veletržní 18, Praha 7

Tato informace je určena pro zákazníky, kteří jsou z Prahy a okolí a vyzvedávají si zboží objednané v našem e-shopu v kontaktním místě ve Vinotéce Vínečko - Veletržní 18, Praha 7. Zavřeno je zde pouze 25. - 26.12.2016 a 1.1.2017. Provozní doba o víkendech a v ostatních dnech vánočních svátků byla upravena, viz dále celý článek.

Otevírací doba o vánočních svátcích v kontaktním místě Vinotéka Vínečko - Veletržní 18, Praha 7  

24.12.

 

11:00 - 16:00

25. - 26.12.

 

ZAVŘENO

27. - 30.12.

 

11:00 - 20:00

31.12.

 

11:00 - 18:00

01.01.2017

 

ZAVŘENO

Od 02.01.2017 je běžná otevírací doba.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25.10.2016 - Odbavili jsme už více než 100.000 objednávek!

Náš registrovaný zákazník, jehož objednávka byla právě ta stotisícá,  získal jako odměnu kredit v hodnotě 1.000,- Kč na další nákup v našem e-shopu. Srdečně gratulujeme a těšíme se na vaše další objednávky! Děkujeme všem zákazníkům za nákup a projevenou důvěru v naše produkty a služby a slibujeme, že i nadále budeme dělat vše proto, abyste byli i nadále spokojeni, protože spokojení zákazníci jsou pro nás to nejdůležitější.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.10.2016 - AlfaFit BIO Brusinka 100% šťáva 500 ml – nyní za akční cenu !!!

Čistě přírodní šťáva z brusinek, která podpoří obranyschopnost organismu.  Doporučuje se užívat jako preventivní kúra proti zánětům močových cest, močového měchýře a k celkovému posílení imunity. Skvělá chuť a praktické balení 500 ml za akční cenu 179,- Kč.

Akce je časově omezená, platí do: 31. 10. 2016 nebo do vyprodání zásob

AlfaFit Brusinka 100% BIO šťáva 500 ml

Brusinky a výrobky z nich napomáhají při zánětech močového ústrojí, snižují bolest a působí protizánětlivě. Doporučuje se užívat je preventivně při chronických zánětech močového ústrojí.Jedná se o bohatý zdroj vitamínů, bioflavonoidů a dalších účinných látek, které mají pozitivní vliv na močové ústrojí. Silný antioxidační účinek brusinek má i významný vliv na ochranu organismu proti působení volných radikálů a jejich metabolických projevů - jako je rozvoj aterosklerózy a cukrovky.

Podrobnosti: AlfaFIT BIO Brusinka 100% šťáva 500 ml - ZDE:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.10.2016 - Akce - Nutrend 3x UNISPORT 1000 ml + 1x Unisport 1000 ml ZDARMA

Sportovní aktivity se pomalu přesouvají do krytých hal, ale ani na podzim nesmíme zapomínat na dodržování pitného režimu. 
NUTREND - UNISPORT hypotonický iontový nápoj s minerály, obohacen o L-carnitin, glycin, taurin dodá tělu vydanou energii a ztracené minerály v průběhu i po sportovní aktivitě. 
 
Nyní skvělá akce - při nákupu 3 kusů Unisportu 1000 ml získáte 1 kus Unisport 1000 ml ZDARMA! Na výběr  z 23 příchutí, které lze volně kombinovat.

Akce platí do 31. 10. 2016 nebo do vyprodání zásob.

NUTREND UNISPORT - iontový nápoj 3x 1000 ml + 1000 ml ZDARMA

UNISPORT je hypotonický iontový nápoj s minerály, obohacen o L-carnitin, glycin a taurin. Je vyvinut pro přípravu středně energetického hypotonického nápoje určeného k náhradě ztracených tělních tekutin, podpoře regenerace a přirozené energizace organizmu, pro pitný režim sportovců a fyzicky zatěžovaných jedinců. UNISPORT umožňuje prakticky neomezenou konzumaci nápoje a to jak před, tak v průběhu fyzické zátěže, ale i v období zotavení.
 
*  optimálně nahrazuje ztracené tělní tekutiny
*  dodává vybrané minerální látky
*  vhodný do extrémních teplotních podmínek
*  optimálně hydratuje organismus při zátěži
*  podporuje komplexní regeneraci a přirozenou energizaci 
 
Příchutě: výběr z 23 variant!
 
Staňte se naším registrovaným zákazníkem a využívejte výhodných cen v našem e-shopu. Registrovaní zákázníci nakoupí tuto sadu za báječných 978,- Kč!
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11.10.2016 - Nutrend za akční cenu - Flexit Gelacoll 360 kapslí

Nutrend Flexit Gelacoll je přípravek s obsahem koncentrovaného hydrolyzátu želatiny a MSM a je určen  pro osoby se zvýšeným opotřebením kloubů, ať už se jedná o sportovce nebo seniory. Výrobek je vhodný i pro sportující mládež a děti již od 12 let. Nyní zakoupíte za akční cenu!

Akce je časově omezená a  platí do: 31. 10. 2016 nebo do vyprodání zásob

NUTREND Flexit Gelacoll 360 kapslí

Želatinové kapsle Nutrend Flexit Gelacoll s obsahem koncentrovaného vysoce účinného hydrolyzátu želatiny (97% kolagenní bílkovina) a MSM. Přípravek je navíc obohacen o vitamin C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek. Hotový hydrolyzát želatiny je vysoce funkční, využitelný, lehce stravitelný a je zdrojem širokého spektra aminokyselin a peptidů, které spolupůsobí při tvorbě kolagenu.
 
Využijte nabídky akční ceny výrobku v měsíci říjnu a užijte si ještě výhodnější cenu pro naše registrované zákazníky.
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.10.2016 - Akční ceny produktů JUST a nahrin

Oblíbené krémy JUST opět v akční nabídce. Navíc si můžete za výhodnou cenu zakoupit i sprej na nohy Pedibon. Posilte obranyschopnost svého organismu s nahrin Horským jalovcem a užijte si podzim bez obav z nachlazení. V akční nabídce nyní také Univerzální čistič.

Kompletní nabídka produktů JUST nahrin - ZDE:

Akce platí do 31.10.2016 nebo do vyprodání zásob
 

JUST Jalovcový krém 30 ml - 222 Kč

Prohřívací a uvolňující krém na mírně ztuhlé nebo pohmožděné tělesné partie. Pokud potřebujete pomoci odstranit hematomy, prokrvit končetiny nebo ulevit bolavým zádům, kloubům a svalům je krém s vysokým obsahem éterických olejů z jalovce a jiných blahodárných bylinek ideálním řešením.
 
 
 

JUST Měsíčkový krém 60 ml - 370 Kč

Výborný pomocník při nejrůznějších popáleninách, poranění, svědění a podráždění pokožky a při zmírňování  alergické reakci na sluneční záření.  To je JUST Měsíčkový krém. Poskytne úlevu nejen Vaší pokožce, ale i potěší i smysly jemnou vůní přírody. 

 

Podrobnosti: JUST Měsíčkový Krém 60 ml - ZDE:

JUST Arnikový krém─gel 60 ml - 391 Kč

Lehce se vstřebatelný, nechladivý a neprohřívací krém s jemnou vůní, který ulevuje od pohmožděnin, revmatismu či bolesti svalů. Arnika pomáhá ulevit od neduhů spojených s pohybovým aparátem nebo otoků nohou či trápení spojeným se zánětem křečových žil.

 

Podrobnosti: JUST Arnikový krém-gel 60 ml - ZDE:

JUST Pedibon ─ Sprej na nohy 75 ml - 480 Kč

Sprej na nohy zajistí příjemnou relaxaci a osvěžení unaveným nohám s jemnou vůni obsažených bylin. Díky praktickému aplikátoru jej lze použít na různá místa a podle potřeby jej nastříkat do bot, na ponožky nebo přímo na unavené nohy. Sprej je vhodným pomocníkem např. po návštěvě veřejných koupališť, bazénů, saun apod.

 

Podrobnosti: JUST Pedibon - Sprej na nohy 75 ml - ZDE:

nahrin Horský jalovec 500 g - 497 Kč

 
Receptura s nejvyšší koncentrací horského jalovce a hroznového cukru, která především podporuje metabolismus tuků a sacharidů a pomáhá udržet normální hladinu cukru v krvi. Desinfikuje močové cesty a podporuje činnost ledvin. Celkově posiluje a zlepšuje obranyschopnost organismu. 
 
 

JUST Univerzální čistič NR 500 ml - 361 Kč

Čistič je doporučen pro osoby s citlivou pokožkou a pletí, která trpí alergiemi na běžné čisticí prostředky. Ideální pomocník při úklidu domácnosti, hodí se na mytí nádobí, podlah, oken, zrcadel, dlaždiček nebo k rychlému přeprání prádla.

 

Podrobnosti: JUST Univerzální čistič NR 500 ml - ZDE:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.10.2016 - Sportovní výživa za akční ceny

V měsíci říjnu jsme připravili výběr výrobků oblíbené značky Aminostar za akční ceny. Za mimořádně výhodné ceny můžete nakoupit například protein, kombinaci vitaminů a minerálů nebo iontový sirup. Další výrobky za výhodnou cenu naleznete v článku.

Akce je časově omezená, platí od 1. 10. 2016 do vyprodání zásob
 
Přehled výrobků sportovní výživy ve slevové akci:
 

Aminostar Pure CFM Protein Isolate 90 - 2000 g - 1329 Kč

 
CFM proteinový izolát vyrobený přírodním procesem několikanásobné mikrofiltrace, který odstraní složky jako je tuk, cholesterol nebo laktóza, a přitom je zachována přirozená struktura proteinu. CFM Whey Protein Isolate se rychle a snadno vstřebává, tělo jej maximálně využije. Díky esenciálním BCAA aminokyselinám chrání svalovou hmotu. V nabídce příchuť: jahoda, vanilka nebo čokoláda.

 
 

Aminostar Fat Burner Thermogenic 90 kapslí - 445 Kč

Jeden z nejsilnějších spalovačů podkožního tuku na českém trhu. Kombinace synefrinu aúčinných spalovačů tuku jako je L-Carnitine nebo taurin je speciálně sestavená pro požadavek na rychlé a účinné spalování tuků a jejich přeměnu v energii. Výrobek obsahuje rostlinné extrakty z Citrus aurantium (zdroj synefrinu) a Garcinia cambogia (zdroj HCA) - látky urychlující proces látkové výměny a podporující růst svalové hmoty. Taurin je pak látka stimulující a povzbuzující fyzickou a psychickou činnost.
 
 

Aminostar FatZero Synephrine plus 90 kapslí - 369 Kč

Speciálně sestavená účinná kombinace, která podporuje odbourávání tělesného tuku a energetickou stimulaci, která je navíc založená na přírodních surovinách. Obsahuje kombinací přírodních složek guarany, jako zdroje kofeinu odstraňujícího únavu, pocit vyčerpanosti a naopak stimulující mozkovou činnost a synefrin, který urychluje proces látkové výměny, spalování tuků a podporuje růst svalů. Kůra vrby bílé (salicin) jako přírodní zdroj aspirinu velmi účinně napomáhá k vnitřní termogenezi. 
 
 

Aminostar FatZero Ultra Diet Shake 500 g - 199 Kč

 
Nestíháte běžné jídlo? S pomocí Ultra Diet Shake namícháte lahodný koktejl plný blahodárné vlákniny pro pročištění trávicího traktu a efektivní hubnutí, vitamínů a minerálů. Účinné látky  L-karnitin, HCA - kyselina hydroxy-citronová, sójový lecitin, syrovátkové bílkoviny a fruktóza. Shake nabízíme v příchutích: jahoda, čokoláda a banán.
 
 
 
 

Aminostar Xpower IontStar Sport Sirup 1000 ml - 299 Kč

 
Speciální sirup ke snadné přípravě sportovního hypotonického nápoje, vhodný pro sportovce, se sladidly a minerálními látkami. Slouží k zajištění potřebné hydratace a k doplnění energie. Sirup je obohacen o minerální látky, l-karnitin a aminokyseliny (L-glutamin, L-glycin). Vybírejte z příchutí: černý rybíz, multivitamin, višeň, citron, růžový grep, ananas & mango, jahoda nebo pomeranč.
 
 
 

Aminostar One Daily ─ multivitamin a minerál 60 kapslí - 199 Kč

Multivitaminový komplex důležitých vitamínů skupiny B, které pomáhají udržet energii a vitalitu organizmu. Vitamín C pak napomáhá ke správné funkci nervového a imunitního systému. Minerální a stopové prvky jako jsou selen, zinek, železo, hořčík a mangan pomáhají ochránit před oxidativním stresem a podporují psychickou pohodu a správný metabolismus. Doporučené dávkování 1x denně jednu kapsli spolu s jídlem.
 
 
 

Aminostar Tribu Max 120 kapslí - 459 Kč

Tribulus terrestris (kotvičník zemní) jako tradiční léčivou rostlinu používali již ve starověké Číně, Indii a Mezopotámii, v sedmdesátých letech se začala cíleně pěstovat pro obsah steroidních saponinů v Bulharsku. Výtažek se velmi úspěšně používal a testoval zvláště u silových sportovců, v prvé řadě vzpěračů jako náhražka anabolických steroidů. Produkt Tribu Max je extraktem s vysokým obsahem saponinů (furostanol saponin), jehož účinná složka zvyšuje hladinu testosteronu, čímž je stimulován růst svalové hmoty. 
 
 

Aminostar ZMA Anabolic Formula 90 kapslí - 485 Kč

Aminostar ZMA Anabolic Formula je patentovaná kombinace hořčíku, zinku a vitamínu B6 pro přirozené zvýšení hladiny testosteronu a svalové síly. Obsahuje zinek, který podporuje udržení správné hladiny testosteronu v krvi a syntézu bílkovin, dále pak hořčík, který přispívá k elektrolytické rovnováze a syntéze bílkovin v těle a činnosti svalů a vitamín B6, který napomáhá k regulaci hormonální aktivity, snížení únavy a vyčerpání a k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu.
 
 

Aminostar Creatine Ethyl Ester (CEE) 90 tablet - 219 Kč

Creatin Ethyl Ester je pokročilá forma kreatinu, která využívá ethyl esterovou technologii pro mnohem lepší vstřebávání kreatinu, snížení pocitu nadýmání a minimalizování zadržování vody v těle. Jedná se o nejnovější formu kreatinu s vázaným esterem. Esterifikovaný kreatin efektivněji proniká do buněčných stěn a uplatní tak své pozitivní účinky uvnitř buněk a buněčných funkcí.
 
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.09.2016 - Novinka - Revoluce v hubnutí - Good Nature Chilliburner 30 nebo 60 tablet

Zapomeňte na diety, které nefungují a vyzkoušejte novinku Good Nature Chilliburner s obsahem chilli papriček, které podporují hubnutí.

Good Nature Chilliburner - doplněk stravy

Přírodní přípravek z chilli papriček, které jsou zpracovány patentovanou technologií do mikrokapslí tak, aby byly trávicí trakt a ústní dutina chráněny před typickým pálením, které chilli papričky způsobují díky obsahu kapsaicinů. Chilliburner podporuje hubnutí a pomáhá při kontrole hmotnosti, dále přispívá k dobrému trávení a pravidelné peristaltice, čímž napomáhá udržovat zdravou střevní mikroflóru.

V nabídce balení 30 tablet a 60 tablet.

Podrobnosti: Good Nature Chilliburner 30 tablet - ZDE: 

Podrobnosti: Good Nature Chilliburner 60 tablet - ZDE:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.09.2016 - Novinka - rozšířili jsme nabídku o produkty Good Nature

V nabídce e-shopu alfafit.cz nyní nově čistě přírodní doplňky stravy Good Nature. Poznejte sílu přírody spojenou s čistotou a kvalitou výrobků.
Z naší nabídky vybíráme Výživový doplněk s vitamínem C, Grepové kapky, Kapky s obsahem ostropestřce mariánského a Kalciové tablety.
 

Good Nature Vitamin bottle - vitamín C 30 000 mg 250 ml, kapky

Lahev plná vitamínu C, který pomůže překonat chladné podzimní a zimní dny ve zdraví a pohodě. Vitamín C je navíc obohacen o extrakt z černého rybízu a šípku, kterým se násobí jeho účinnost. Vitamín C má vynikající vliv na obranyschopnost organizmu, proto se doporučuje jeho vyšší konzumace v období chřipek a nachlazení. Podílí se na ochraně buněk před stresem, přispívá ke snižování vyčerpání a únavy.

 

Podrobnosti: Good Nature Vitamin bottle - vitamín C 30 000 mg 250 ml, kapky - ZDE:

Good Nature Vitamin bottle - Ostropestřec mariánský & pampeliška 50 ml, kapky

Tento výživový doplněk obsahuje za studena lisovaný olej z ostropestřce mariánského,který je používán při vysokém cholesterolu, zánětu jater a hepatitidě. Spolu  s pampeliškou lékařskou pak ostropestřec  působí jako antioxidant, podporuje trávení a  přispívá k normální funkci žaludku a močové soustavy. 

 

Podrobnosti: Good Nature Vitamin bottle - Ostropestřec mariánský & pampeliška 50 ml, kapky - ZDE:

Good Nature Vitamin bottle - Grapefruit plus 30 ml - doplněk stravy, kapky

 
Doplněk stravy, který obsahuje olejový výtažek z grapefruitových pecek, které obsahují flavonoidy. Flavonoidy se jinak nazývají vitamín P a jsou známé pro své antioxidační působení. Zároveň však mají vynikající účinky na cévy. Celý produkt má však pomocné účinky na udržení přirozené obranyschopnosti, normální činnosti střev a zachování rovnováhy v organismu. 
 
 
 

Good Nature Vitamin bottle - Koral kalcium 30 kapslí

Doplněk stravy s vysokým obsahem vápníku, který je nezbytný pro udržení zdravých zubů, kostí a je důležitý především při růstu dětí, které jej potřebují správný vývoj kostí. Vápník, nebo-li kalcium se podílí se také na správném fungování svalů, trávicích enzymů a správné látkové výměně, která je důležitá pro tvorbu energie. Jedná se o doplněk stravy, který není náhradou pestré stravy.

Podrobnosti: Good Nature Vitamin bottle - Koral kalcium 30 kapslí

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

02.09.2016 - Nutrend za akční cenu - T-MEAL FRUITY 400 g

T-MEAL FRUITY je instantní koktejl určený jako kvalitní vyvážená částečná náhrada stravy s kousky ovoce nebo čokolády. Je vhodný jako svačina nebo malý oběd pro sportovce nebo fyzicky aktivní lidi v případech, kdy nemáte čas na klasickou stravu. A nyní akce pro vás: T-MEAL FRUITY 400 g můžete pořídit se slevou 25%! 

Akce je časově omezená, platí do: 30.09.2016

Nutrend T - MEAL FRUITY 400 g

Lahodná chuť, ale funkční složení Nutren T-MEAL FRUITY, které vám pomůže vyhrát boj s nadbytečnými kilogramy. Obsahuje přídavek zcela nových funkčních látek jako jsou extrakt ze semen fazolí, carnitine, pinnothin (látka napomáhající navodit pocit sytosti), které vám přináší mnoho benefitů. 

Dodá vyvážené množství bílkovin, sacharidů, ale také zvýšené množství vysoce kvalitní vlákniny (4,3 g v dávce), která vás plně zasytí. Ideální při redukci hmotnosti. Napomáhá i při dodržování pravidleného stravovacího režimu. Podporuje celkové zažívání, přísun energie při cvičení a růst a zachování svalové hmoty.

Nabízíme v příchutích: banán, čokoláda, jahoda, ledová káva

Podrobnosti: Nutrend T- MEAL FRUITY 400 g - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

01.09.2016 - Sportovní výživa za akční ceny

Oblíbená značka MAXXWIN za akční ceny. Po celé září můžete nakupovat vybrané produkty sportovní výživy a doplňků za mimořádné ceny. Nabídka zahrnuje proteiny, BCAA, L- Carnitine a další produkty.

 Akce je časově omezená, platí od 1. 9. 2016 – 30. 9. 2016

Přehled výrobků sportovní výživy ve slevové akci:

MAXXWIN BCAA 4000 Strong Formula 240 tablet - 399 Kč

 
BCAA 4000 Strong Formula je perfektní doplněk pro všechny sportovce, kteří se věnují intenzivnímu tréninku a chtějí si udržet svalovou hmotu a chránit ji před úbytkem. Vyvážená kombinace 2:1:1 a zvýšené množství účinných látek v jedné tabletě podporuje růst a udržení svalové hmoty, zvyšuje sílu a extrémně zrychluje regeneraci. 
 
 
 

MAXXWIN Beta Alanine 1000 - 120 + 120 kapslí - 399 Kč

Součástí karnosinu (to je antioxidant, který je přirozenou součástí našeho těla), který pomáhá stabilizovat svalové pH a tím zabraňuje tvorbě kyseliny mléčné  je aminokyselina Beta Alanin. Produkce karnosinu s přibývajícím věkem klesá, je proto vhodné dodat jej tělu jako doplněk stravy. Beta Alanin je vhodný pro muže i ženy, kulturisty, cyklisty i rekreační sportovce. 

Podrobnosti: MAXXWIN  Beta Alanine 1000 - 120 + 120 kapslí - ZDE:

 

MAXXWIN Hydro Whey Amino 4800 - 400 tablet - 419 Kč

Hydro Whey Amino 4800 je vyroben za použití enzymaticky hydrolyzovaného syrovátkového proteinového koncentrátu WPC vysoké biologické hodnoty. Díky této formě se tak aminokyseliny dostanou přímo do svalů, kde dochází k okamžitému využití, aniž by zatížily trávicí systém. Vysoký obsah jednotlivých peptidů zajišťuje rychlou regeneraci a růst svalové hmoty. napomáhá chránit svaly před katabolizaci.

                         

Podrobnosti: MAXXWIN Hydro Whey Amino 48000 - 400 tablet- ZDE: 

 

MAXXWIN MAXX GAIN 15 - 3500 g - 539 Kč

Špičkový gainer s perfektním vyvážením živin, obsahující jedinečnou kombinaci mono a polysacharidů, které zajišťují rovnoměrné vylučování inzulínu a tím dochází k maximálnímu ukládání glykogenu do svalových buněk. Vysoce kvalitní bílkovinné zdroje zaručují rychlou stravitelnost a maximální využitelnost v organismu. Přidaný kreatin monohydrát slouží jako zdroj energie a svalové síly. V nabídce příchutě:vanilka, čokoláda, kokos, karamel, jahoda.
 
                           
 

MAXXWIN L-Carnitine + HCA + Chrom 90 kapslí - 169 Kč

Jedinečné vlastnosti komplexu CARNITINE + HCA + CHROM  jej činí vhodným a bezpečným doplněk nejen do redukčních diet.L-Carnitin je non-esenciální aminokyselina, která usnadňuje přeměnu mastných kyselin na buněčnou energii. Chrom přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi a normálnímu metabolismu makroživin. Garnicie kambodžská (HCA) je rostlinou, jejíž výtažky se používají v moderních doplňcích stravy, které jsou určeny k formování postavy. 
 
                       
 
 

MAXXWIN Multi Vital Spectrum Sport 60 tablet - 135 Kč

Maxxwin Multi Vital Spectrum Sport 60 tablet představuje vyváženou a pestrou paletu vitamínů a minerálů potřebných pro Váš zdravý životní styl. Hlavní složka - Vitamin C, přispívá k udržení normální funkce imunitního systému a podílí se na snížení míry únavy a vyčerpání. Ve vodě rozpustné vitamíny řady B pak přispívají k fungování metabolismu. Nejedná se o náhradu pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy.

 

Podrobnosti: MAXXWIN Multivital Spectrum Sport 60 tablet - ZDE:

 

MAXXWIN Protein WINMAXX 80 - 50 x 32 g - mix příchutí - 759 Kč

Protein WINMAXX 80 je vyroben z těch nejkvalitnějších dostupných surovin a je sestavený především pro všechny intenzivně trénující sportovce. Protein WINMAXX 80 se vyznačuje velmi nízkým množstvím obsahu tuku a proto je vhodný i do nízkokalorických diet. Neobsahuje aspartam. V balení mix příchutí čokoláda, vanilka, banán, kokos a čokoláda & višeň.

 

Podrobnosti: MAXXWIN Protein WINMAXX 80 - 50 x 32 g - mix příchutí - ZDE:

 

MAXXWIN TRIBULUS MAXX 1000 - 60 tablet - 155 Kč

Tribulus terrestris česky kotvičník zemní se používal ve starověkém Řecku, Indii a Africe k omlazení těla. Kotvičník totiž obsahuje vysokou hladinu rostlinných „anabolických steroidů“. Nejvyšší koncentrace se nachází v plodech a kořenech rostliny. V každé kapsli TRIBULUS MAXX 1000 najdete 1000 mg Tribulus terrestris s obsahem 40% saponinů, který zaručuje vysokou účinnost. Vhodný nejen pro vrcholové, ale také pro rekreační sportovce.

 

Podrobnosti: MAXXWIN TRIBULUS MAXX 1000 - 60 tablet - ZDE: 

 

MAXXWIN Isotonic Drink Instant 500 g - 115 Kč

Instantní iontový nápoj v prášku je ideálním zdrojem pro doplnění energie, tekutin, minerálů a také vitamín C, který přispívá k udržení normální funkce imunitního systému, podporuje ochranu buněk před oxidativním stresem a napomáhá snížení míry únavy a vyčerpání. Navíc s obsahem Inosinu a aminokyselin, Taurinu, L-karnitinu a Glycinu. Má široké spektrum využití např. při sportu nebo vysoké fyzické zátěži.V nabídce příchuti: citron, grep, pomeranč, višeň.

 

Podrobnosti: MAXXWIN Isotonic Drink Instant 500 g - ZDE:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.08.2016 - Novinka - Rozšířili jsme nabídku superpotravin o produkty Superlife

Denně jsme vystaveni stresu, který je spojen se stále rychlejším a náročnějším životem. Pomozte svému tělu zvládat jej pomocí unikátních superpotravinových směsí značky Superlife.
 
Jsou bez lepku, vhodné pro vegetariány i vegany. Všechny směsi mají vysoký podíl zelených detoxikačních a alkalizačních potravin. V nabídce naleznete i produkty, které jsou speciálně vyvinuty pro podporu ženského a mužského zdraví.

Kompletní nabídka produktů Superlife - ZDE:

Superlife Mrs. Green Mix 120 g - směs

Unikátní směs určená speciálně pro ženy. Obsahuje 15 superpotravin v práškové formě. Ideální pro přidání do všech nápojů. Směs se vyznačuje vysokým obsahem vlákniny a bílkovin. Ve složení naleznete: žlutou macu, acai, chlorelu, spirulinu, mladý ječmen, černou macu, ashwagandhu, lesklokorku, skořici, tulsi, kakao, kurkumu, shatawari, kelp a moringu.

 
 

Super life Mr. Green Mix 120 g - směs

Tato směs 12 superpotravin (žlutá maca, černá maca, acai, spirulina, ashwagandha, pšenice grass, lesklokorka, skořice, tulsi, kakako, kurkuma, mucuma) je vyvinuta speciálně pro muže a určena především k zejména k doplnění energie. Obsahuje velké množství živin vše v přírodních rostlinných práškové formě pro snadné trávení a vstřebávání.

Podrobnosti: Superlife Mr. Green Mix 120 g - směs - ZDE: 

 

Superlife Original Breakfast Topping 300 g - směs

Směs 5 superpotravin ideální pro vegany a vegetariány. Dopřejte si lahodnou a unikátní kombinaci obsahující vlákninu, železo, anitooxidanty, aminokyseliny a Omega3 mastné kyseliny. Přidejte 1 - 2 lžíce unikátní směsi chia semínek, moruše, goji, lehce pražených kakaových hrotů a konopného semínka do oblíbené kaše, jogurtu nebo smoothie. Original Breakfast Topping je ideální zdrojem energie a vitality.

Podrobnosti: Superlife Original Breakfast Topping 300 g - směs - ZDE: 

Superlife Original Breakfast Topping s kokosem 300 g - směs

Chuťově vyladěná a vitamíny a minerály přímo nabitá směs, která nemá žádný přidaný cukr. Novinka v nabídce kombinuje mírně pražené kakaové hroty, chia semínka, sušenou moruši, za elixír mládí považované bobule goji, konopná semínka a kousky kokosu. Připravte si jedinečnu snídani přidáním 1 - 2 lžic směsi do jogurtu, kaše a nebo si vylepšete smoothie. 

Podrobnosti: Superlife Original Bearkfast Topping s kokosem 300 g směs - ZDE:

Superlife Original Superfood Mix 300 g - směs

Perfektně vyvážená kombince 8 superpotravin pro aktivní životní styl. Doveďte k dokonalosti každý nápoj, do kterého přidáte polévkovou lžíci této směsi. Obsahuje spirulinu, chlorellu, kelp, mladý ječmen, konopná semínka, kakao, lucumu a konopná semínka. Je vhodná i pro vegetariány a vegany a neobsahuje žádný přidaný cukr.

V nabídce také balení 100 g.

Podrobnosti: Superlife Original Superfood Mix 300 g - směs - ZDE:

                         Podrobnosti: Superlife Original Superfood Mix 100 g - směs - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.08.2016 - Novinka - Rozšířili jsme nabídku Energy o produkty pro zvířátka Energyvet

Alfafit myslí i na domácí mazlíčky, a proto jsme připravili nabídku veterinárních přípravků z řady Energyvet značky Energy.
Nově můžete zakoupit Energy Annovet, Audivet, Fytovet, Omegavet a Cytovet.

Kompletní nabídka produktů Energy - ZDE:

Energy Annovet 30 ml - veterinární přípravek - kapky

Energy Annovet je veterinární přípravek přírodního původu, který má zklidňující, protikřečové, cytostatické, antiprotozoární a antibakteriální účinky. Obsahuje koncentrát z extraktu listů jihoamerického stromu annona ostnitá (Annona muricata) obsahující acetogeniny, které jsou  toxické pro rakovinné buňky, ale nemají toxicitu na buňky zdravé. Energy Annovet posiluje činnost srdce i imunitního systému. Působí také antibakteriálně a jeví antiparazitární účinky proti jednobuněčným krevním parazitům.

 

Podrobnosti: Energy Annovet 30 ml - veterinární přípravek - kapky - ZDE:

 

Energy Audivet 30 ml - veterinární přípravek - kapky

Energy Audivet je bylinný bioinformační přípravek pro vnější používání. Významně působí na zánětlivé stavy na sliznicích a kůži, včetně vnějšího zvukovodu. Upravuje pH pokožky i sliznic, a tím brání rozvoji nežádoucích bakterií, plísní i parazitů. Má protivirové, antibakteriální a antimykotické účinky. Lze jej využít při potírání bradavic, kožních vyrážek a kožních lézí bakteriálního původu i při mykózách. Uplatní se i při lokálním ošetření bolestivých zánětů kloubů a také mléčné žlázy. Lze aplikovat rovněž při mykózách porodních cest.Je vhodný pro každý druh zvířete.

Podrobnosti: Energy Audivet 30 ml - veterinární přípravek - kapky - ZDE:

 

Energy Fytovet 100 ml - veterinární přípravek - kapky

Energy Fytovet obsahuje biologický vysoce využitelný koloidní roztok více než 64 prvků v přírodní formě s velmi vysokou ( až 98% ) bilogickou využitelností. Nezatěžuje organismus zbytečnými minerály, protože nevyužité minerály se díky roztoku snadno vylučují. Je vhodný pomocník při poruchách zažívacího traktu, poruchách přepeřování či svlékání kůže u hadů, poruchách štítné žlázy, diabetes, při problémech se svěděním. Dobře se uplatňuje jako antidotum při otravách a jako podpůrná léčba při povrchových ranách a popáleninách.
 
 
 

Energy Omegavet 30 ml - veterinární přípravek - kapky

Energy Omegavet je bioinformační přípravek s obsahem unikátního rybího oleje, který je nejdůležitějším přírodním zdrojem řady nenasycených mastných kyselin a vitaminu A, D a E. Významně posiluje obranyschopnost a imunitu organismu. Obsahuje nenasycené mastné kyseliny EPA a DHA Napomáhá při stavbě silných kostí a zdravých zubů a udržování zdravé pokožky, srsti a očí. Přirozeně nižší obsah vitaminu A a D odstraňuje nebezpečí předávkování těmito vitaminy.

Podrobnosti: Energy Omegavet 30 ml - veterinární přípravek - kapky - ZDE:

 

Energy Cytovet 90 tobolek - veterinární přípravek

Energy Cytovet je regenerační přípravek, který má vyjímečné detoxikační schopnosti. Pozitivně působí při neutralizaci a odstranění toxinů ze zažívacího traktu. Obsahuje vysokomolekulární huminové kyseliny, kyselinu jantarovou a silymarin. Je vhodný při neutralizaci nebo odstranění toxinů ze zažívacího traktu a přilehlých tkání. Používá se při onemocnění pohybového aparátu, při artrózách a degeneraci kostí a kloubů a jako prevence všech postižení, tlumí růst nádorů a neutralizuje produkty hnisání při hnisání. 
 
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.08.2016 - Akční ceny produktů JUST a nahrin 

Léto ještě nekončí a tak je doba grilování v plném proudu. Překvapte své hosty výbornou chutí nahrin Koření na drůbež, novinkovou směsí koření Nahrom a delikátní chutí Česnekového koření. Myslíme i na péči o pokožku, a proto jsme pro vás přichystali výhodnou akci na JUST praktická balení krémů 30 ml. Ošetřující krém na ruce, Měsíčkový krém a oblíbený krém San´Activ. To vše nyní za akční ceny!

Kompletní nabídka produktů JUST nahrin - ZDE:

Akce je časově omezená, platí do: 30. 9. 2016

nahrin Koření na drůbež 60 g v kořence  - 153 Kč

Jedno z nejpopulárnějších koření od nahrin. Složení je určené na přípravu pokrmů z bílého masa, ať už omáček či polévek a nebo steaků. Spojením hořčičného semínka, kari koření, pepře, rozmarýnu, česneku a oregana vznikla vyladněný mix, který dodá masu jemnou a zároveň jemně pikatní chuť.

Doporučený způsob úpravy masa: Maso okořeníme a necháme proležet. Okořeněné maso tepelně upravujeme v rozpálené troubě nebo na rozehřátém tuku.

Podrobnosti: nahrin Koření na drůbež 60 g v kořence - ZDE:

 

nahrin Nahrom - směs koření 60 g v kořence  - 153 Kč

Koření nahrin Nahrom se výborně hodí k dochucení polévek, ryb, omáček, masa, rýže, těstovin. Lze jej použít do pomazánek, směsí i k ochucení oblíbených pokrmů z vajíček. Nahradí solení a zároveň zvýrazní chuť samotného jídla. Přidané bylinky, extrakt z česneku, papriky, celeru a další koření dodají jídlu tu pravou chuťovou tečku.

Náš tip: použijte koření nahrin Nahrom až po tepelné úpravě pokrmu, tím se zachovají cenné látky, které se tepelnou úpravou ztrácí.

Podrobnosti: nahrin Nahrom - směs koření 60 g v kořence - ZDE:

 

nahrin Česnekové koření 60 g v kořence  - 153 Kč

Nemáte doma čerstvý česnek či chcete při svém domácím experimentování doslova okořenit svoje oblíbené jídlo? Pak zkuste nahrin Česnekové koření v praktickém 60 g v kořence. Jemné koření s typickou česnekovou vůní a velmi malým množstvím soli k dochucení polévek, salátů, pomazánek, omáček či bramboráků, prostě všech oblíbených jídel.

Směs obsahuje 44% čistého česneku ve formě prášku a granulátu. Dále je koření obohaceno o zeleninu s obsahem celeru a malé množství soli. 

Podrobnosti: nahrin Česnekové koření 60 g v kořence - ZDE:

 

JUST krém na ruce 30 ml - 156 Kč

Bylinný krém na ruce je vhodný pro použití kdykoliv během dne. Krém na ruce zajistí hydrataci, vláčnost a hebkost pokožky rukou. Krém nezanechává mastný film. Obsažené bylinky mají podpůrné účinky při ošetření drobných prasklin a ranek v kůži, posilují nehtová lůžka a nehty.Krém obsahuje heřmánek,který je známý pro své schopnosti zklidnit a zhojit podrážděnou pokožku.

 

Podrobnosti: JUST krém na ruce - ZDE:

 

JUST Měsíčkový krém 30 ml  - 222 Kč

 
Krém s obsahem měsíčku lékařského, který je znám svým mírně desinfekčním účinkem. Měsíček lékařský je výborným pomocníkem prohojení nejrůznějších poranění a popálenin, napomáhá zcelovat jizvy, zmírňovat pálení, svědění a podráždění pokožky. Uplatní se při zarudnutí kůže, zmírňuje její alergickou reakci na sluneční záření. Krém zjemňuje, zvláčňuje a obnovuje ochranný plášť pokožky.

 

Podrobnosti: JUST měsíčkový krém 30 ml - ZDE:

 

JUST San´Activ krém 30 ml  - 168 Kč

Víceúčelový teploaktivní krém,který poskytuje ochranu citlivé pokožce zejména proti povětrnostním vlivům a mrazu. Sůl i byliny napomáhájí pokožku zvláčnit a regenerovat. Krém se doporučuje aplikovat při masážích, bolestech šíje a svalů, zhmožděninách, výronech, únavě, bolesti a brnění jizev, při dermatitidách, lupénce, svědění a alergických obtížích kůže. Je výborný v kombinaci s éterickými oleji JUST, Olejem z 31 léčivých bylin a San'Activ koupelí.

 

Podrobnosti: JUST San ´Activ krém 30 ml - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.08.2016 - Novinka - Energy superpotraviny Mygreenlife za akční ceny!

Z panensky čisté přírody a biologicky nejkvalitnějších zdrojů Tibetu, Hawaie, Tchaj-wanu, Kalifornie, Brazílie a Ekvádoru pocházející zelené superpotraviny spirulina, chlorella, maca, akai a mladý ječmen. Nyní za akční ceny.

Kompletní nabídka produktů Energy - ZDE:

Akce platí do vyprodání zásob

Energy Hawaii Spirulina Powder 100 g a Energy Hawaii Spirulina 200 ks

Energy Hawaii Spirulina je doplněk stravy, který se získává v čisté mořské vodě uprostřed havajské přírody. Spirulina obsahuje spoustu vitamínů, minerálů a živin. Působí na oblasti orgánů a energetické dráhy. Obvykle se používá při špatné životosprávě, redukci váhy, problémech s trávicím traktem, při vysoké pracovní zátěži, stresu, vyšší hladině krevního cukru, špatné střevní mikroflóře, špatné imunitě a nedostatku železa. V nabídce v balení prášek 100 g nebo balení 200 ks tablet.

 

Podrobnosti: Energy Hawaii Spirulina Powder 100 g - ZDE:

Podrobnosti: Energy Hawaii Spirulina 200 tablet - ZDE:

 

Energy Organic Maca Powder 100 g

Energy Organic Maca 100 g je doplněk stravy, který obsahuje prášek z hlízy rostliny Maca, která v sobě vstřebává minerály roznášené větrem a deštěm. Rostlina ovlivňuje organismus,zejména oblasti orgánů. Užívá se při pocitu ztrácení vitality, špatné odolnosti organismu, psychickém vyčerpání, při nadměrné konzumaci alkoholu, dále pak pro udržení hormonální rovnováhy, stimulaci sexuální aktivity a pro zlepšení kvality a jakosti spermií. Ke konzumaci a výrobu doplňků stravy se používá kořen rostliny. obsahuje mnoho významných složek např. železo, vápník, aminokyseliny, glykosidy, steroly aj.

 
 

Energy Organic Acai Powder 100 g

Energy Organic Acai Powder je doplněk stravy, který obsahuje šťávu z plodů palmy Euterpe oleracea, která má významné množství pro tělo nezbytných biologických látek. Lidé tento doplněk používají při rekonvalescenci, doplňování sil při zvýšeném energetickém výdeji, špatném imunitním systému, známkách stárnutí, léčbě artritidy, zvýšené cukru v krvi a při spalování tukových zásob. Plody acai jsou podobné borůvkám a obsahují množství minerálů, nenasycených mastných kyselin, aminokyselin a předevbším antioxidantů.

 

Podrobnosti: Energy Organic Acai Powder 100 g - ZDE:

 

Energy Spirulina Barley 200 tablet

Energy Spirulina Barley 200 tablet je doplněk stravy, obsahující hodnotnou spirulinu a nejhodnotnější extrakt z mladého ječmene. Díky tomuto spojení tak vzniká jedinečný přípravek, který zmírňuje účinky mladého ječmene a naopak urychluje účinek spiruliny. Je ideální pro detoxikaci organismu, doplnění vitamínů, jako ochrana před nežádoucími účinky znečištěného životního prostředí, jako pomoc při vysokém cholesterolu a pomáhá v boji proti nadváze.

 

Podrobnosti: Energy Spirulina Barley 200 tablet - ZDE:

 

Energy Organic Barley Juice Powder 100 g 

Energy Organic Barley Juice je doplněk stravy, který obsahuje šťávu z listů mladého ječmene. Přípravek v podobě prášku je určen pro přípravu nápoje, které umocňuji účinek ječmene. Účinek mladého ječmene je velmi silný a rychlý,ale pouze krátkodobého charakteru. Je vhodný pro detoxikaci organismu, jako pomoc při vysokém cholesterolu, pro snížení kyselosti vnitřního prostředí, při problémech s trávením, snaze otěhotnět, problémech s kožním onemocněním a při špatné psychice. Mladý ječmen, když klíčí a roste, získává velké množství živin a energie ze země, vzduchu, vody i slunce. 

 

Podrobnosti: Energy Organic Barley Juice Powder 100 g - ZDE:

Energy Barley Juice 200 tablet

Tbetská náhorní plošina, země ledovcových vod, křišťálových bystřin a především čistého horského vzduchu je místo, kde se z rostlinek mladého ječmene, v období jeho ranného růstu, připravuje jeden z nejhodnotnějších extraktů, který obsahuje celé spektrum přírodních vitamínů, enzymů a minerálů, které jsou snadno a zejména v nejvyšší možné míře využitelné pro lidských organismus. Extrakt z mladého ječmene výrazně okysličuje krev a tkáň a slouží jako prevence proti nemocem. Nejčastěji se používá pro detoxikaci organismu.

 

Podrobnosti: Energy Organic Barley Juice 200 tablet - ZDE:

Energy Organic Chlorella Powder 100 g 

 
Jednobuněčná řasa chlorella se v dnešní době stala velmi populární pro její přínos našemu zdraví, zvláště pak pro její detoxikační vlastnosti. Obsahuje širokou škálu minerálů, vitamínů, aminokyselin, chlorofyl a antioxidanty. Pěstuje se v čisté vodě, ve které velmi rychle roste a díky fotosyntéze je schopna vyrábět unikátní růstový faktor, tzv. chlorellový růstový faktor (CGF). Tichomořský ostrov Tchaj-wan je jedinou lokalitou na světě, která nabízí tu nejkvalitnější chlorelu. V nabídce v balení prášek 100 g nebo 200 kusů tablet.
 
 
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.08.2016 - PPL ekonomické kurýrní doručení s platbou na účet - pro ČR

Rozšířili jsme možnosti způsobu zaslání objednávek. Nově můžete využít dodání zásilky přepravní službou PPL. Doba doručení je 2. pracovní den od expedice zboží. Výhodná cena 89,- Kč za zásilku. Možno doručit i na adresy PPL ParcelShop.

Tuto službu lze využít, pokud budete platit objednávku převodem na účet. Dobírka není při tomto způsobu dopravy možná. Doprava pouze v rámci České republiky. 
 
Při zaslání do zaměstnání nezapomeňte uvést název firmy. Hmotnost zásilky je maximálně 15 kg. V případě vyšší hmotnosti bude zboží rozděleno do více zásilek a bude účtován násobek základního  dopravného. 
 
Čím se liší od stávající služby DPD?
 
-  je levnější – jen 89 Kč za zásilku
 
-  nelze dobírka – možno platit jen převodem na účet
 
-  dodání 2. pracovní den od expedice ( o jeden pracovní den delší doba dodání)
 
-  maximální hmotnost zásilky 15 kg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

01.08.2016 - Nutrend za akční cenu - CARBOSNACK tuba 55 g - nyní jen 19 Kč / 1 kus

Potřebujete rychle doplnit energii při výkonu? Na kole, při běhu či při jiné aerobní zátěži? Nabízíme ideální řešení v podobě Nutrend Carbosnack tuby o hmotnosti 55 g. V srpnu za akční cenu 19 Kč za kus!

Akce je časově omezená, platí do: 31. 8. 2016
 
Nutrend CARBOSNACK - tuba 55 g

V energetickém gelu CARBOSNACK převažují jednoduché cukry (glukóza), ale významnou součástí je také maltodextrin (polysacharid), který se vyznačuje prodlouženou vstřebatelností.Díky vzájemné kombinaci vybraných druhů sacharidů je zaručena rychlá a efektivní funkčnost produktu. CARBOSNACK je díky své specifické konzistenci - gel - velice dobře vstřebatelný a nezatěžuje zažívací trakt. Gel v praktické znovuuzaviratelné tubě si můžete pořídit v několika osvěžujících variantách.

Příchutě: bitter lemon, borůvka, pomelo, zelené jablko, meruňka a švestka.

Podrobnosti: Nutrend CARBOSNACK - tuba 55 g - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

01.08.2016 - Sportovní výživa za akční ceny

Srpnová slevová akce na sportovní výživu je tady!
Celý měsíc můžete využít zvláštní cenovou nabídku na vybrané produkty značek Aminostar, PROM-in a MAXXWIN. Z našeho sortimentu v akci si můžete vybrat např. protein, BCAA, creatin nebo iontový nápoj.

Akce je časově omezená, platí od 1. 8. 2016 – 31. 8. 2016

Přehled výrobků sportovní výživy ve slevové akci:

PROM─IN Essential BCAA 2:1:1 + Nitric Oxide 240 kapslí - 325 Kč

 
Aminokyseliny s rozvětveným řetězcem BCAA (L-leucin, L-valin, L-isoleucin) společně s AAKG v poměru 2: 1: 1. Aminokyseliny BCAA jsou velice důležité pro udržení svalové tkáně a svalového glykogenu. AAKG je sloučenina vznikající spojením semiesenciální aminokyseliny L-argininu a dikarboxylové kyseliny alfaketoglutarátu. L-arginin slouží v organismu jako prekurzor pro biosyntézu oxidu dusnatého nezbytného pro udržení průchodnosti cév. Vyšší koncentrace NO se podílí na lepším prokrvení svalů.
 
 
 

PROM─IN Essential Lean Mass Gainer 25 ─ 1500 g - 515 Kč

 

Essential Lean Mass 25 v sobě kombinuje proteinový Pro-complex s funkčními a sacharidovými složkami, čímž tvoří speciálně sestavenou směs živin pro maximální nárůst svalové hmoty a optimální regeneraci. Essential Lean Mass 25 je ideálním doplňkem pro nejrůznější vytrvalostní a silově/vytrvalostní sporty. Zajistí pokrytí zvýšené potřeby super kvalitních živin a důležitou regeneraci díky obsaženým funkčním živinám.

Podrobnosti: PROM-IN Essential Lean Mass Gainer 25 - 1500 g - ZDE:

 

PROM─IN Women Line Shape protein 570 g - 359 Kč

 

Shape Protein je určen pro všechny aktivní ženy, které chtějí redukovat hmotnost a být ve skvělé kondici. Shape Protein představuje špičkový vysokoproteinový shake s Women Pro-Complexem, unikátní proteinovou směsí s postupným uvolňováním aminokyselin. Zaručuje tak dlouhodobý pocit nasycení a slouží jako prevence před nežádoucími a náhlými pocity hladu nebo únavy během dne. 

 

Podrobnosti: PROM-IN Women Line Shape protein 570 g - ZDE:

 

MAXXWIN Arginine Maxx 1200 ─ 90 kapslí - 179 Kč

Arginine Maxx 1200 obsahuje L-Arginin, který hraje důležitou roli v mnoha biologických procesech. Podílí se na tvorbě svalové hmoty, stimuluje vyšší produkci růstového hormonu STH a jako prekurzor oxidu dusnatého NO ovlivňuje vazodilataci cévního řečiště v periferních oblastech těla. Jejich rozšířením dochází k lepšímu transportu živin a kyslíku do svalů a tím i k jejich rychlejší regeneraci. Pravidelným příjmem L-argininu pomáháte budování čisté svalové hmoty bez tuku, síly a vytrvalosti. 

 

Podrobnosti:  MAXXWIN Arginine Maxx 1200 - 90 kapslí - ZDE:

 

MAXXWIN Synephrine Maxx 60 kapslí - 99 Kč

Extrakt z rostliny Citrus aurantium podporuje odbourávání tuků, redukci váhy a nastartování metabolismu.Synephrine je jedna z nejúčinějších látek při redukci tělesné váhy. Synephrine Maxx obsahuje 100% Synephrine, extrakt z oplodí rostliny Citrus aurantium, která má hojné využití v tradiční čínské medicíně. Synephrine se používá k odbourávání tuků, redukci váhy a nastartování metabolismu. Svým působení podporuje termogenezi.


Podrobnosti: MAXXWIN Synephrine Maxx 60 kapslí - ZDE:

 

MAXXWIN Creatine Monohydrate 100% Micronized 550 g 245 Kč

 

Kreatin monohydrát patří k velice oblíbeným suplementům pro nárůst čisté svalové hmoty a zvýšení dynamické síly. Má přímý vliv na regeneraci po náročné fyzické zátěži a napomáhá ke spalování tuků. V 100% Micronized Creatine monohydrate naleznete ten nejčistší možný kreatin monohydrate, který poskytne okamžitý zdroj energie pro Váš náročný trénink.

 

Podrobnosti: MAXXWIN Creatine Monohydrate 100% Micronized 550g - ZDE:

 

Aminostar Pure CFM Protein Isolate 90 ─ 2000 g  - 1319 Kč

 

CFM proteinový izolát se vyrábí přírodním procesem několikanásobné mikrofiltrace, který odstraní nepodstatné složky, jako je tuk, cholesterol a laktóza, a přitom zachovává přirozenou strukturu proteinu. CFM Whey Protein Isolate je rychle a snadno vstřebatelný, tělo jej maximálně využije a navíc ochrání svalovou hmotu díky esenciálním BCAA aminokyselinám.

 

Podrobnosti: Aminostar PURE CFM Protein Isolate 90 - 2000 g - ZDE: 

 

Aminostar BCAA Extreme Pure 4:1:1 ─ 420 kapslí - 609 Kč

 

Aminokyseliny BCAA Extreme Pure zvyšují svalovou syntézu proteinů a zároveň snižují katabolické procesy ve svalech.Tyto aminokyseliny chrání svalstvo tím, že snižují potřebu svalů spalovat své vlastní proteiny a tím se podílejí na anabolizaci organizmu. Ve svalových buňkách mohou být také využity k tvorbě energie.

 

 

Podrobnosti: Aminostar BCAA Extreme Pure 4:1:1 - 420 kapslí - ZDE:

 

Aminostar FatZero 4 Men 100 kapslí - 519 Kč

 

Aminostar Fat Zero 4 Men 100 kapslí obsahuje účinné látky ke snižování tělesné hmotnosti, které podporují metabolismus tuků a zyvšují energetický výdej.Napomáhá spalování tuků, urychluje proces látkové výměny, podporuje růst svalové hmoty, omezuje pocit hladu a chuti na sladké, přispívá ke snížení hladiny cholesterolu, přispívá ke snížení tvorby tukových rezerv, podporuje sexuální funkce u mužů.

Podrobnosti: Aminostar FatZero 4 Men 100 kapslí - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.07.2016 - Novinka - Herbalife Protein Drink Mix 638 g a 840 g

Novinka v sortimentu Herbalife - Protein Drink Mix (PDM) v příchuti čokoláda, balení 638 g a v příchuti vanilka, balení 840 g. Protein Drink Mix je doplněk stravy se sladidly s vynikající chutí a umožňuje zvýšit příjem bílkovin během dne. Originální receptura z USA. Výrobky jsou schváleny pro prodej v ČR.

Herbalife Protein Drink Mix (PDM) 638 g - příchuť čokoláda

Proteinové směsi jsou dováženy přímo z USA, jsou schváleny pro prodej v ČR. Složení Protein Drink Mix 638 g - čokoláda dovážených z USA je inovováno a odpovídá nejnovějším poznatkům vědeckého poradního sboru Herbalife.

Proteinové směsi se liší v sypkosti, smáčivosti, aromatu i chuti oproti starším verzím, které znáte z CZ distribuce. Poskytuje v 1 dávce 15 g bílkovin a 24 základních minerálů a vitaminů včetně antioxidantů. Působí proti pocitu hladu a poskytuje energii. Lze jej snadno smíchat s vodou a využít jako ideální svačinu či zdroj bílkovin např. na cestách

Podrobnosti: Herbalife Protein Drink Mix (PDM) 638 g - příchuť čokoláda - ZDE:

 

Herbalife Protein Drink Mix (PDM) 840 g - příchuť vanilka


Přidejte Protein Drink Mix do svého oblíbeného Koktejlu Formule 1, a zvyšte tak svůj denní  příjem proteinů až o 15 g v jedné porci! 

Protein Drink Mix také můžete smíchat s vodou a získáte tak výtečnou proteinovou svačinku. Tato skvěle chutnající směs pro přípravu instantního nápoje je ideálním způsobem, jak doplnit bílkoviny během dne. Skvělá nutriční svačina na cestách v lehce použitelné práškové formě.

Podrobnosti:Herbalife Protein Drink Mix (PDM) 840 g - příchuť vanilka - ZDE:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.07.2016 - Novinka – Kosmetická řada Energy Beauty za akční ceny

Představujeme bioinformační kosmetickou řadu Energy Beauty za neodolatelné ceny. Dopřejte si regeneraci, hydrataci a obnovu kůže s přípravky Energy Beauty s vysokým obsahem termální vody z vřídla Podhájska.

Kompletní nabídka produktů Energy - ZDE:

Akce je časově omezená, platí do: 31. 8. 2016 nebo vyprodání zásob

Energy Ruticelit renove 50 ml - 479 Kč

 

Energy - ruticelit renove 50 ml je bioinformační krém s obnovovacím působením. Obsahuje mnoho účinných látek, vodu z termálů a rostlinné oleje. Používá se při kuperóze, unavené pleti, křečových žilách, astmatu, problémem s krevním tlakem, migrénách, onemocnění srdce, sliznice a při mnoho dalších neduzích.

 

Podrobnosti: Energy Ruticeli renove 50 ml - ZDE: 

 

Energy Protektin renove 50 ml - 479 Kč

 

Energy - protektin renove 50 ml je bioinformační krém s obnovovacím působením. Obsahuje mnoho účinných látek, vodu z termálů a rostlinné oleje. Je určený především pro smíšenou a mastnou pleť se sklonem k vyrážkám a akné. Nevysušuje pleť a stahuje póry. Je bohatý na vitamíny, minerály a především na vápník a magnesium. Výrazně podporuje elasticitu šlach a vazů, kreativitu a tvořivost.

 

Podrobnosti : Energy Protektin renove 50 ml - ZDE:

 

Energy Droserin renove 50 ml - 479 Kč

 

Energy Droserin renove 50 ml je obnovovací krém, který je vhodný pro suchou pokožku a to i velmi suchou. Díky svým regeneračním účinkům dokáže téměř jakékoliv suché místo na pokožce zahojit. Je proto i velmi vhodný pro suché ruce, suché ekzémy a opary. Lze je proto používat i jako zimní krém, protože dokonale chrání před chladem, větrem a mrazem.

 

Podrobnosti: Energy Droserin renove 50 ml - ZDE:

 

Energy Artrin renove 50 ml - 479 Kč

 

Energy - Artrin Renove 50 ml. Je určený pro unavenou, vysušenou a citlivou pleť, která mění svou přirozenou barvu. Díky svému složení dodává pokožce výživou, kterou potřebuje. Ochraňuje, hydratuje a zabraňuje dalšímu vysoušení. Je vhodný při léčbě drobných jizviček, při počínacích vráskách a problémech s tmavými kruhy pod očima. 

 

Podrobnosti: Energy Artrin renove 50 ml - ZDE:

 

Energy Cytovital renove 50 ml - 479 Kč

 

Energy - Cytovital renove 50 ml. Je velmi výživný pro zralou pleť se sklonem k tvorbě vrásek, protože zabraňuje jejich tvorbě a to díky tomu, že chrání před UV zářením a volnými radikály, takže je velice vhodný i jako krém po opalování a návštěvě solária. Pomáhá obnovovat pleťové buňky a zlepšuje pružnost pleti. Dodává pleti přirozenou vlhkost a chrání jí před nepříznivými vlivy. Je vhodný jako denní i noční krém.

 

Podrobnosti: Energy Cytovital renove 50 ml - ZDE: 

 

Energy Visage serum 15 ml - pleťové serum - 640 Kč

 

Energy Visage serum 15 ml má silný vyživující a regenerační efekt. Obsahuje nejkvalitnější arganový olej, enzymaticko-proteinový komplex helixin a vermesin, aloe vera a přírodní parfém. Čistě přírodní a neobsahuje žádné emulgátory a konzervační látky. Pleť vyživuje, omlazuje, rozjasňuje, navrací její pevnost a pružnost.

 

Podrobnosti: Energy Visage serum 15 ml - pleťové serum - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

02.07.2016 - Akce - Nutrend UNISPORT 1000 ml + 500 ml ZDARMA  

Letní počasí láká k venkovním aktivitám a tak je nutné více než v jiných ročních obdobích dbát na dodržování pitého režimu. Hypotonický iontový nápoj s minerály, obohacen o L-carnitin, glycin, taurin dodá vydanou energii a ztracené minerály v horkém letním období. A nyní mimořádná akce - při nákupu 1 kusu Unisportu 1000 ml získáte 500 ml ZDARMA! Vyberte si z 22 příchutí, které lze volně kombinovat.

Akce platí do 31. 08. 2016 nebo do vyprodání zásob.

NUTREND UNISPORT - iontový nápoj 1000 ml + 500 ml ZDARMA

UNISPORT je hypotonický iontový nápoj s minerály, obohacen o L-carnitin, glycin a taurin. Je vyvinut pro přípravu středně energetického hypotonického nápoje určeného k náhradě ztracených tělních tekutin, podpoře regenerace a přirozené energizace organizmu, pro pitný režim sportovců a fyzicky zatěžovaných jedinců. UNISPORT umožňuje prakticky neomezenou konzumaci nápoje a to jak před, tak v průběhu fyzické zátěže, ale i v období zotavení.
 
*  optimálně nahrazuje ztracené tělní tekutiny
*  dodává vybrané minerální látky
*  vhodný do extrémních teplotních podmínek
*  optimálně hydratuje organismus během zvýšené fyzické či psychické zátěže
*  podporuje komplexní regeneraci a přirozenou energizaci organismu
 
Příchutě: výběr z 22 variant!
 
 
 
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

02.07.2016 - Pobočka Uloženka Ostrava přestěhována do nových prostor

Pobočka Uloženky v Ostravě byla 30. června 2016 přestěhována z adresy 28. října 1422/299, Ostrava - Marinánské Hory a Hulváky na adresu Muglinovská 1091/10, Ostrava - Přívoz, naproti sportovní hale Ostrava - přívoz. Jistě oceníte dobrou dostupností MHD, s množností parkování a parkování přímo před vchodem a bezbariérový přístup. Při vyzvednutí zásilky se prosím řiďte pokyny uvedenými v SMS.

Pobočka Uloženky Ostrava byla od 30. června 2016 přestěhována do nových prostor.

Adresa: Muglinovská 1091/10,
Ostrava - Přívoz, PSČ 702 00.
Telefon: 777 208 204.
 
Na pobočce je výdejní doba zásilek:
 
Po - Pá  11:00 – 19:00 hod.
So - Ne  zavřeno
 
V Heureka Point je uloženo pouze předem objednané zboží. Většinou třetí až pátý pracovní den od objednání zboží. Nezapomeňte do objednávky zadat telefonní číslo a emailovou adresu, aby Vás Heureka Point mohl informovat o tom, že Vaše objednávka je již připravena k vyzvednutí.Objednávku je možné vyzvednout do 7 dnů od jejího uložení.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

01.07.2016 - Nutrend za akční cenu - CARNIFORM SHOT 20x60 ml

CARNIFORM SHOT je určen pro maximální stimulaci a nabuzení pro fyzický výkon a efektivní spalování tuků. Zatočte s nadbytečnými tuky jednou provždy! A nyní akce pro vás: celý červenec SLEVA -25 % !

Akce je časově omezená, platí do: 31.7. 2016

NUTREND CARNIFORM SHOT 20 x 60 ml

Pokud je Vaším cílem redukce váhy a zformování postavy do útlých křivek nebo potřebujete nabudit organizmus pro náročný fyzický výkon, novinka od Nutrendu Vás v těchto aktivitách skvěle podpoří. Pro maximální využívání tuků v těle jako zdroj energie, v sobě CARNIFORM SHOT ve vysokých koncentracích spojuje známé látky L-arginin, L-karnitin, přírodní extrakt z Citrus aurantium a vysoký obsah kofeinu (167 mg/100 ml). Doporučené dávkování: 30 – 45 minut před fyzickou aktivitou vypijte 1 lahvičku. Maximální denní dávka je 1 lahvička během 24 hod. Výrobek je určen k přímé konzumaci nebo zředění do sportovního nápoje. Nemíchat s alkoholem.

Balení: 20 x 60 ml

Podrobnosti: NUTREND CARNIFORM SHOT 20 x 60 ml - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

01.07.2016 - Akční ceny produktů JUST a nahrin - péče o nohy

V červenci jsme pro vás připravili akci na vybrané produkty péče o nohy JUST nahrin. Vykročte létu vstříc s výrobky JUST nahrin: Pedibon sprey na nohy 75 ml, JUST krém na nohy 100 ml, Pedibalm - balzám na nohy 125 ml nebo JUST sůl pro koupel nohou 500 ml za mimořádně výhodné ceny.

Kompletní nabídka produktů JUST nahrin - ZDE:

Akce je časově omezená, platí do: 7.8.2016

JUST Pedibon ─ Sprej na nohy 75 ml - 480 Kč

Sprej na nohy s obsahem šalvěje, citronu, rozmarýnu, vitaminu E a máty peprné zajistí příjemnou relaxaci a osvěžení unaveným nohám. Sprej má jemnou vůni bylin. Díky praktickému aplikátoru jej lze použít na různá místa dle potřeby. Lze jej nastříkat do bot, na ponožky nebo přímo na unavené nohy. Sprej na nohy je vhodným pomocníkem např. po návštěvě veřejných koupališť, bazénů, saun apod. 

 

Podrobnosti: JUST Pedibon - Sprey na nohy 75 ml - ZDE: 

 

JUST Krém na nohy 100 ml - 298 Kč

Blahodárný bylinný krém na nohy pro každodenní aplikaci na chodidla. Krém doporučujeme použít před i po manuální práci, při otocích nohou, na popraskané rty a opary, na hemeroidy, na bolestivé klouby, při masáži celých lýtek po dlouhém dni, pro relaxaci končetin na chodidla, kde se ukrývají nervová zakončení spojená s celým tělem, nebo jako osvěžení před začátkem nového dne.

 

Podrobnosti: JUST Krém na nohy 100 ml - ZDE: 

 

JUST Pedibalm ─ Balzám na nohy 125 ml - 459 Kč

Chladivý gel na nohy osvěží unavené nohy a chodidla. Vhodný při cestování, sportu, únavě a otocích nohou apod. Používat se však dá po celý rok. Zvláště pak se doporučuje aplikovat jej při bolestech a otocích nohou, při sportu, cestování apod. Mezi účinné složky Pedibalmu patří extrakt z arniky, extrakt z jírovce maďalu a echinacey, máta peprná a alantoin. Balzám doporučujeme nanášet na celou nohu nohy pak lehce namasírovat krouživými pohyby zdola nahoru. 

 

Podrobnosti. JUST Pedibalm - Balzám na nohy 120 ml - ZDE: 

 

JUST Sůl pro koupel nohou 500 g - 319 Kč

Dopřejte svým nohám koupel v roztoku soli s výtažky z řebříčku, mořských řas a vybraných éterických olejů. Osvěžující a uvolňující sůl do koupele přímo určená k uvolnění unavených a pálících chodidel, která je výborná především po sportu, dlouhé chůzi nebo dlouhodobém sezení či stání. Péči o nohy v dnešní době hodně lidí přehlíží, a to pak vede ke vzniku křečových žil, otoků, nachlazení, zrohovatělé kůže, mozolů a dalších potíží spojených s nedostatečnou péči o Vaše nohy. 

 

Podrobnosti: JUST Sůl pro koupel nohou 500 g - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

01.07.2016 - Sportovní výživa za akční ceny

Opět jsme připravili slevovou akci na oblíbené výrobky od značek Maxxwin a Aminostar. Celý červenec tak můžete zakoupit vybrané výrobky sportovní výživu za akční ceny. Nabídka obsahuje, jako vždy, produkty, které můžete vzájemně kombinovat - proteiny, l-carnitine a gainery.

Akce je časově omezená, platí od 1.7.2016 – 31.7.2016

Přehled výrobků sportovní výživy ve slevové akci:

MAXXWIN 100% Beef Protein 2000 g -  809 Kč

 

Alternativa k syrovátkovým proteinům s obsahem bílkovin a aminokyselin. 100% Beef Protein byl vyroben v páře, kde se odstranil tuk, sušením zbyly aminokyseliny k okamžitému použití  a v procesu sušení-rozprašování se dosáhlo snadné rozpustnosti. 100 % Beef Protein je proteinový prášek s vysokým obsahem bílkovin v jedné porci, bez obsahu laktózy, cholesterolu a s minimálním obsahem tuku.

 

Podrobnosti: MAXXWIN 100% Beef Protein 2000 g - ZDE: 

 

MAXXWIN Creatine Maxx 1000 - 240 tablet -  289 Kč

Podporuje silu, výbušnou energii a tvorbu čisté svalové hmoty. Po náročném tréninku zajišťuje rychlou regeneraci a poskytuje okamžitý zdroj energie.Kreatin monohydrát patří k nejpopulárnějším suplementům, které podporují nárůst čisté svalové hmoty a zvýšení dynamické síly. Má přímý vliv na regeneraci po náročném tréninku a napomáhá ke spalování tuků. 

 

Podrobnosti: MAXXWIN Creatine Maxx 1000 - 240 tablet - ZDE: 

 

MAXXWIN GLUTAMINE MAXX 3000 ─ 180 tablet -  289 Kč

L-glutamin patří mezi neesenciální aminokyseliny a tvoří více jak 60% obsahu všech aminokyselin svalových buněk. Je velmi uznáván pro svůj pozitivní účinek na regeneraci organismu a urychlení tvorby čisté svalové hmoty. Dokáže zabránit rozpadu ostatních aminokyselin a v neposlední řadě podporuje imunitní systém. V každé dávce Glutamine Maxx 3000 najdete 3000mg vysoce kvalitního L-glutaminu.

 

Podrobnosti: MAXXWIN GLUTAMINE MAXX 3000 - 180 tablet - ZDE:

 

MAXXWIN L─Carnitine Maxx 1000 ─ 180 tablet ─ příchuť malina - 519 Kč

L-karnitin podporuje přeměnu tuku na energii, nově v kousacích tabletách s malinovou příchutí. L-karnitin je non-esenciální aminokyselina, která usnadňuje přenos mastných kyselin do mitochondriální membrány a jejich přeměnu na buněčnou energii. Použitím vysoce koncentrovaného L-karnitin tartrátu je zaručeno rychlé vstřebávání a efektivita. L-CARNITINE MAXX je určený pro sportovce a osoby s vysokou fyzickou aktivitou.

 

Podrobnosti: MAXXWIN L-Carnitine Maxx 1000 - 180 tablet - příchuť malina - ZDE:

 

MAXXWIN Protein ProMaxx 90 ─ 2000 g - 1009 Kč

 
Protein PROMAXX 90 je vysoce koncentrovaným, vícesložkovým proteinovým přípravekem, který je určený především pro rychlý nárůst svalstva bez nabírání podkožního tuku. PROMAXX 90 je vyroben z těch nejkvalitnějších dostupných surovin a je sestaven především pro všechny intenzivně trénující sportovce. Vysoce stravitelný izolátsyrovátkové bílkoviny, hydrolyzát kolagenu, vaječný albumin a kaseinát vápenatý zajišťuje postupné uvolňování aminokyselin do svalů. 

 

Podrobnosti: MAXXWIN Protein Promaxx 90 - 2000 g - ZDE: 

 

MAXXWIN TT Maxx 90% ─ 180 kapslí - 480 Kč

TT Maxx 90% obsahuje Tribulus Terrestris s maximální možnou koncentraci saponinů (40%)!!Tribulus terrestris neboli Kotvičník zemní, se po staletí používal ve starověkém Řecku, Indii a Africe k omlazení těla. Obsahuje vysokou hladinu rostlinných „anabolických steroidů.“ Dále je obohacen o extrakt černého pepře. Vhodné nejen pro vrcholové, ale i rekreační sportovce.

 

Podrobnosti: MAXXWINN TT Maxx 90% - 180 kapslí - ZDE: 

 

Aminostar Actions Whey Gainer 4500 g - 679 Kč

 

Aminostar Whey Gainer Actions obsahuje komplex sacharidů a aminokyselin pro podporu růstu svalů. Rychlé sacharidy doplní glykogenové zásoby téměř okamžitě a středně rychlé a pomalé sacharidy obnovují energetické zásoby po fyzickém výkonu. Nápoj je doplněn o spektrum aminokyselin, obsažených v syrovátkovém proteinu. Zdrojem aminokyselin jsou proteiny, které jsou potřebné pro udržování a růst svalových tkání.

 

Podrobnosti: Aminostar Whey Gainer 4500 g - ZDE: 

 

Aminostar Fat Zero CLA 60 kapslí 289 Kč

Konjugovaná kyselina linolová (CLA) patří mezi omega-6 mastné kyseliny. Tento derivát je poměrně novým suplementem podporujícím odbourávání podkožního tuku, působí na celkovou regeneraci a růst svalové hmoty. Doporučené dávkování je 1 - 2 tobolky spolu s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím tekutin. Maximálně 6 tobolek denně. 

 

Podrobnosti: Aminostar Fat Zero CLA 60 kapslí - ZDE: 

 

Aminostar Xpower Non─stop Energy 10 x 25 ml ─ příchuť grep -  219 Kč

 

Obsahuje komplex sacharidů, které dodají okamžitou i dlouhodobou energii pro fyzický výkon i psychicky náročnou práci.Xpower Non-stop Energy je speciálně sestaven z komplexu sacharidů, které vám dodají okamžitou i dlouhodobou energii.

Pomáhá rychle regenerovat psychické a fyzické síly organizmu a vaše tělo tak bude připraveno podávat opět maximální výkony. Navíc obsahuje kofein a taurin.

Podrobnosti: Aminostar Xpower Non-stop Energy 10 x 25 ml - příchuť grep - ZDE: 

Archiv článků a novinek - 2. polovina roku 2016  - 216821 -

Insert comment

Login
Email ( email is not published )
Your comment   ( Photos can be inserted after the sending of the message. )
Enter the code
antispam
     More information

Providing our services is cookies. By using our services, you agree to the use of cookies. Thank you.   More information