Number of items: 0 0,- Kč
version en
version cz
version de
version en
Outlet

02.02.2019 - MIXIT zamilované müsli v akci

Lahodné müsli značky MIXIT nyní za akční ceny skladem. Využijte slevy až 39% i vy. Široký výběr produktů značky Mixit nejen pro zamilované. Akce platí do 28.2.2019 nebo do vyprodání zásob.

Akce trvá do 28.2.2019 nebo do vyprodání zásob!

Kompletní nabídka produktů Mixit - ZDE

Mixit müsli – Elixír z lásky 580 g

Mixit müsli - Elixír z lásky staví svou pověst na pořekadle: "Láska prochází žaludkem." S láskou namíchané ingredience – ovesné lupínky, ječné vločky a lyofilizované ovoce. Müsli je obohacené guaranou, která je vynikajícím přírodním stimulátorem. Chuťový prožitek podtrhuje ovocná čokoláda a hoblinky z bílé čokolády.

Tento set, Elixír z lásky, doporučujeme konzumovat ve dvou. Jedině tak si vychutnáte jeho jedinečnou chuť.

Doporučená cena: 219,- Kč       Akční cena nyní jen: 199,- Kč

Podrobnosti: Mixit Elixír z lásky 580 g

 

Mixit Narozeninový Mix 500 g

Mixit připravil ke svému výročí 8 let, Narozeninový Mix, který obsahuje 8 nejoblíbenějších ingrediencí. Na oslavu do nového zlatého tubusu jsme pozvali křupavé lyofilizované jahody, maliny, kokos, banán a borůvky. O zábavu se postará pan kešu a ovesné lupínky a celé to osladí hoblinky hořké čokolády a mix čokoládových křupinek.
 
Lyofilizace, též sušení mrazem, je metoda sušení. Princip je založen na sublimaci zmrzlé vody při nízkém tlaku a teplotě.

Doporučená cena: 209,- Kč       Akční cena nyní jen: 189,- Kč

Podrobnosti: Mixit Narozeninový mix 500 g

 

Mixit Velké křupavé ovoce – sladkokyselé 130 g

Je tu nové křupání ve velkém pro milovníky sladkokyselých balad. Červený rybíz a physalis osvěží náramnou kyselostí, kterou zpříjemní slaďounká broskev s ananasem a také úžasná malina.

To vše najdete v unikátním produktu Mixit Velké křupavé ovoce - sladkokyselé.

Maliny patří k nejchutnějšího ovoci. Toto šťavnaté ovoce obsahuje vitamín C a A.  Ovoce je složeno z drobných kuliček, peckovic červené barvy, tvořících známé plody. Obsažené barvivo patří mezi nejsilnější antioxidanty. Čím sytější a tmavší barvu maliny mají, tím je koncentrace tohoto barviva vyšší. Maliny jsou oblíbeným lesním ovocem a jejich použití je velmi široké – malinový sirup, do jogurtů, zmrzliny, může se použít jako přírodní barvivo.

Doporučená cena: 249,- Kč       Akční cena nyní jen: 199,- Kč

Podrobnosti: Mixit Velké křupavé ovoce - sladkokyselé 130 g

02.02.2019 - MIXIT zamilované müsli v akci - 219759 - 2.2. Mixit - akce

2.2. Mixit - akce

Insert comment

Login
Email ( email is not published )
Your comment   ( Photos can be inserted after the sending of the message. )
Enter the code
antispam
     More information

Providing our services is cookies. By using our services, you agree to the use of cookies. Thank you.   More information