Počet položek: 0 0,- Kč
verze cz
verze cz
verze de
verze en
Outlet

03.07.2020 - AKCE - TeaTree a Aloe Vera v hlavní roli

Oblíbené produkty Dr. Popova s obsahem Tea Tree a Aloe Vera za akční ceny. ✅ Máme pro vás připravené produkty za vynikající ceny. Lahodná Aloe Vera šťáva a praktický Tea Tree Oil. Akce platí do 31.07.2020 nebo do vyprodání zásob.

Akce trvá do 31.07.2020 nebo do vyprodání zásob!

Kompletní nabídka produktů Dr. Popov

Dr. Popov Aloe Vera šťáva - 500 ml

Dr. Popov Aloe Vera šťáva obsahuje čistý výtažek z Aloe Vera (Aloe Barbadensis Miller) je suchomilná sukulentní rostlina, původně pocházející ze subtropické Afriky. Patří k nejdéle známým léčivým rostlinám vůbec, užívala se již ve Starém Egyptě a Řecku.

Aloe Vera šťáva je šťáva lisovaná z čerstvých listů Aloe Vera, které zrály po dobu minimálně pěti let. Pro přípravu šťávy se používají pouze vnitřní části listů. Trny a tvrdé slupky jsou ručně odstraňovány.
 
K lisování šťávy se používá postup za studena, čímž se zachovají veškeré blahodárné účinky šťávy. Šťáva není ředěna vodou, doslazována, barvena a neobsahuje alkohol. Ke zpracování dochází přímo v blízkosti plantáží ve Venezuele.

Doporučená cena: 263,- Kč       Akční cena nyní jen: 219,- Kč

Podrobnosti: Dr. Popov Aloe vera šťáva 500 ml

Dr. Popov Tea Tree Oil 25 ml

Pověstný strom Čajovník australský (Melaleuca alternifolia, anglicky Tea Tree) roste výhradně v Austrálii a v oblasti Nového Jižního Walesu. Objevil ho v roce 1770 známý kapitán James Cook.

Účinky silice už dávno před ním znali australští domorodci. Ti používali rozdrcené listy stromů.

Odborný výzkum tohoto stromu začal až v roce 1923. V našich končinách se vžil pro tuto silici anglický název Tea Tree Oil - zkratka TTO).

Tea Tree Oil Dr. Popova je získáván destilací listů vodní párou. Celý proces destilace je u výrobce certifikován podle mezinárodních norem ISO a kvalita je garantována australskými státními orgány.

Doporučená cena: 205,- Kč       Akční cena nyní jen: 179,- Kč

Podrobnosti: Dr. Popov Tea Tree Oil 25 ml

03.07.2020 - AKCE - TeaTree a Aloe Vera v hlavní roli - 224186 - 01.07.2020 AKCE na Dr. Popov

01.07.2020 AKCE na Dr. Popov

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opište kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb souhlasíte s využíváním cookies. Děkujeme Vám.   Další informace