verze cz
verze cz
verze de
verze en
Outlet
Počet položek: 0 0,- Kč

06.01.2024 - NOVÉ bylinné Pavlovy kapky v nabídce

Rozšířili jsme řady bylinných tinktur BYLINNÉ PAVLOVY KAPKY. ✔️ Oblíbené tinktury, přírodní složení, skvělé ceny. Zkusíte je?

 

NOVINKY v nabídce

Kompletní nabídka produktů Bylinné kapky - tinktury

Bylinné kapky Paměť 50 ml

Bylinné kapky Paměť je 100% přírodní bylinný extrakt - tinktura s vyváženým poměrem bylin. Bylinné kapky Paměť oceníte při podpoře normální činnosti mozku - paměť, koncentrace, učení.

Paměť

Trénování paměti by mělo být na pořadu dne každého z nás. Zejména v postupujícím věku pomáhá udržet mozek pořád činorodý a bystrý. Díky tréninku zůstaneme aktivní a samostatní i v pokročilejším věku.

Lidský mozek tvoří nervové buňky, tzv. neurony, které jsou vzájemně spojené synapsí.

Doporučená cena: 159,- Kč       Akční cena nyní jen: 149,- Kč

Podrobnosti: Bylinné kapky Paměť 50 ml

Bylinné kapky Tinnistop - bylinná tinktura 50 ml

Bylinné kapky Tinnistop je 100% přírodní bylinný extrakt s vyváženým poměrem bylin. Bylinné kapky Tinnistop oceníte při problémech s ušními šelesty, pískáním v uších, zvonění, lupání, hučení nebo šumění v uších.

Tinnitus

Jako tinnitus jsou označovány ušní šelesty, pískání, zvonění, lupání, hučení nebo šumění v uších. Dané zvuky neslyší nikdo jiný, než daný jedinec. Druh, výška tónů a intenzita zvuků mohou být u každého zcela odlišné. S tinnitem se dle výzkumu setkala až 1/3 z nás. A to ne déletrvajícím než 4 - 6 minut. Tento druh nazýváme akutní tinnitus. Trvá-li déle než 6 měsíců, pak se jedná o chronický tinnitus.

Doporučená cena: 169,- Kč       Akční cena nyní jen: 159,- Kč

Podrobnosti: Bylinné kapky Tinnistop 50 ml

Bylinné kapky Cholesterol 50 ml

Bylinné kapky Cholesterol je 100% přírodní bylinný extrakt s vyváženým poměrem bylin. Bylinné kapky Cholesterol obsahuje extrakt ibišku, hlohu či tužebníku v nejčístší podobě.

Cholesterol

Cholesterol je látka, která připomíná tuk a nachází se ve všech buňkách v lidském těle. Cholesterol pomáhá tvořit nezbytný ochranný obal našich buněk, tedy takzvanou membránu. Bez cholesterolu by tak rozhodně žádná buňka nemohla existovat, ovšem i v tomto případě existují jistá ale…

Lidské tělo cholesterol vyrábí samo. Je tvořen v játrech či je přijímán potravou.

Doporučená cena: 159,- Kč       Akční cena nyní jen: 145,- Kč

Podrobnosti: Bylinné kapky Cholesterol 50 ml

06.01.2024 - NOVÉ bylinné Pavlovy kapky v nabídce - 232785 - Bylinné Pavlovy kapky - novinky

Bylinné Pavlovy kapky - novinky

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opište kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb souhlasíte s využíváním cookies. Děkujeme Vám.   Další informace