Number of items: 0 0,- Kč
version en
version cz
version de
version en
Outlet

12.12.2019 - Unikátní MASTICHA Active - navíc s probiotiky!

Masticha Active s probiotickou kvasinkou představuje inovovaný produkt. ✅ Kupte originální Masticha z Řecka za nej cenu. Speciální akce na produkt platí pouze do 31.12.2019 nebo do vyprodání našich zásob.

Masticha Active 100 kapslí

Masticha Active je výživový doplněk, který kombinuje chioskou mastichu (pryskyřici stromu) s aktivní probiotickou kvasinkovou kulturou Saccharomyces boulardii v snadno polykatelných želatinových kapslích.

Přípravek Masticha Active je vhodný jak pro muže, tak pro ženy.

Správná funkce trávicí soustavy

Nadýmaní? Zácpa? Něco z toho se skoro určitě týká i vás. Nicméně, nesvádějte vše na vyšší věk či opotřebení trávicího systému. Většinou stačí změnit jídelníček a váš životní styl. Zkuste i probiotika a případně vsaďte na pryskyřici Masticha.

Nezapomeňte, že i když trávicí obtíže na člověku nejsou zpravidla vidět, na jeho životě se obvykle projeví, dříve či později.

Obecná pravidla, která se vztahují na správné trávení nejsou nijak složitá, věřte nám. Důležitá je zdravá strava bohatá na zeleninu, minimum smažených a mastných jídel a zdravý životní styl. Při jednotlivých typech problémů je ale vhodné dbát i na speciální doporučení, případně zvolit některý z přírodních produktů.

Doporučená cena: 1099,- Kč       Akční cena nyní jen: 899,- Kč

Podrobnosti: Masticha Active 100 kapslí

12.12.2019 - Unikátní MASTICHA Active - navíc s probiotiky! - 222360 - Masticha Active - akční nabídka 12-2019

Masticha Active - akční nabídka 12-2019

Insert comment

Login
Email ( email is not published )
Your comment   ( Photos can be inserted after the sending of the message. )
Enter the code
antispam
     More information

Providing our services is cookies. By using our services, you agree to the use of cookies. Thank you.   More information