Number of items: 0 0,- Kč
version en
version cz
version de
version en
Outlet

16.02.2020 - ČASOVĚ OMEZENÁ AKCE na suplementy Extrifit

Nakupte Extrifit nyní za ještě výhodnější ceny! Sportovní výživU Extrifit doporučuje 9 z 10 sportovců. ✅ Široký výběr suplementace Extrifit u nás 100% skladem. Akce platí do 15.03.2020 nebo do vyprodání zásob.

Akce trvá do 15.03.2020 nebo do vyprodání zásob!

Kompletní nabídka produktů Extrifit

Extrifit Hardcore Gain 21 - 3000 g

Extrifit Hardcore Gain 21 je nápoj s obsahem 21 % CFM proteinu. Proteinová složka je vyrobena výhradně z nejkvalitnějšího instantního (snadno rozpustného) syrovátkového proteinu CFM (nejmodernější technologie výroby - Cross Flow Microfiltrated), který je zárukou maximální využitelnosti a obsahuje veškeré esenciální a neesenciální aminokyseliny s vysokým množstvím větvených aminokyselin BCAA (L-leucin, L-valin, L-isoleucin).
 
Sacharidová složka Hardcore Gain 21 je tvořena maltodextrinem a dextrózou.

Gainery slouží k dosažení správné tělesné váhy jak u všech sportovců, tak u běžné populace. Doplňují glykogenové zásoby ve svalech.

Doporučená cena: 799,- Kč       Akční cena nyní jen: 779,- Kč

Podrobnosti: Extrifit Hardcore Gain 21 - 3000 g

Extrifit Flexain 1000 ml

Extrifit Flexain je naprosto inovativní, mimořádně silný a vysoce funkční kloubní produkt od společnosti Extrifit. Představuje 10 litrů lahodného kloubního nápoje, který budete chtít pít stále.
 
Úkolem vývoje ve společnosti Extrifit bylo nikoho nenapodobovat, nikoho nekopírovat a vyvinout zcela nový druh kloubní výživy, a to jak její neobvyklou - tekutou, vysoce koncentrovanou formou, tak extrémně vysokým počtem aktivních látek a současně jejich masivním množstvím v každé denní dávce.
 
Flexain ocení kulturisté, cyklisté, trojbojaři, fotbalisté, strongmani a všichni sportovci, kteří přetěžují své klouby, ale výrobek velmi ocení i Vaši rodiče či babička. Kloubní výživu potřebuje každý. Ale skutečnou kloubní výživu, jakou je Flexain.
 
Neobsahuje žádný cukr ani žádný tuk.

Doporučená cena: 479,- Kč       Akční cena nyní jen: 459,- Kč

Podrobnosti: Extrifit Flexain 1000 ml

Extrifit Agrezz 20,8 g

Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! To vše vám zajistí Extrifit Agrezz - profesionální produkt určený pro maximalizaci výkonu, síly a silové vytrvalosti nejen kulturistů, ale všech sportovců, jejichž výkon má silově-vytrvalostní charakter, jako jsou hokejisté, zápasníci MMA apod.

Přinášíme Vám naprostou novinku od Extrifitu! Agrezz® je profesionální produkt určený pro maximalizaci výkonu, síly a silové vytrvalosti. Agrezz® dokáže odstranit lenost a výrazně prodloužit délku a intenzitu silového tréninku. Výrazným účinkem je efekt maximálního soustředění na výkon, což potvrdili prakticky všichni respondenti, kteří měli možnost Agrezz® vyzkoušet ještě před uvedením na trh.

Doporučená cena: 42,- Kč       Akční cena nyní jen: 34,- Kč

Podrobnosti: Extrifit Agrezz 20,8 g

Extrifit Long 80 - 2270 g

Extrifit Long 80 "Multiprotein" je jeden z nejlepších a nejúspěšnějších produktů firmy Extrifit, nyní v inovované podobě.

Extrifit Long 80 "Multiprotein" je vícesložkový protein obsahující bílkoviny z 6 proteinových zdrojů, které jsou vzhledem k účinnosti vyváženy stejným dílem. Celkem 50% obsahu bílkovin tvoří proteiny syrovátkové a dalších 50% tvoří micelární kasein, hydrolyzvoaný proteinový izolát a vaječný albumin. Navíc je využit steviolglykosid, což je sladidlo z rostliny stévie sladké. Oproti původnímu produktu je navíc vylepšena chuť výrobku.

*  Hlavní předností je postupné uvolňování multikomponentního proteinu, který dokáže svaly zásobovat po několik hodin od užití.

Doporučená cena: 1367,- Kč      Akční cena nyní jen: 1199,- Kč

Podrobnosti: Extrifit Long 80 - 2270 g

16.02.2020 - ČASOVĚ OMEZENÁ AKCE na suplementy Extrifit - 230122 - 16.02.2020 - ČASOVĚ OMEZENÁ AKCE na suplementy Extrifit

16.02.2020 - ČASOVĚ OMEZENÁ AKCE na suplementy Extrifit

Insert comment

Login
Email ( email is not published )
Your comment   ( Photos can be inserted after the sending of the message. )
Enter the code
antispam
     More information

Providing our services is cookies. By using our services, you agree to the use of cookies. Thank you.   More information