Počet položek: 0 0,- Kč
verze cz
verze cz
verze de
verze en
Outlet

16.03.2020 - Změny v dopravě s ohledem na aktuální situaci

Reagujeme na nařízení vlády a dočasně upravujeme možnosti doručení v našem eshopu. ✅ Využijte naší časově omezenou nabídku na dopravce ČESKÁ POŠTA - Balík na poštu.

Aktuální změny v dopravě eshopu AlfaFit

S ohledem na stávající „turbulentní“ situaci jsme se rozhodli dočasně pozastavit doručování prostřednictvím služby Zásilkovna. V situaci, kdy mohou být úložná místa ze dne na den bez předchozího upozornění zavírána, bychom nemohli zajistit, že se k vám vaše objednávky v pořádku dostanou. Proto bude pro dopravu v ČR možno využít ČESKOU POŠTU a DPD.

Z toho důvodu byla do odvolání poskytnuta služba BALÍK NA POŠTU (NP) za dotovanou cenu 49,-Kč a dobírka u tohoto typu dopravy zlevněna na 19,- Kč.

Pro zásilky s cenou zboží nad 3000 Kč nadále zůstává služba Balík na poštu ZDARMA.

Kurýrní služba DPD zrušila možnost úhrady ceny zásilky prostřednictvím dobírky v hotovosti. Z toho důvodu nyní do odvolání je možné platit objednávky s dopravou kurýrní službou DPD jen bankovním převodem předem. V případě, že Vám tato možnost nevyhovuje, zvolte prosím zaslání prostřednictvím Česká pošty.

 

Věříme, že náš krok chápete a budete s našimi službami i nadále spokojeni.

Nová stránka 1

 ČESKÁ POŠTA - Balík na poštu

Cena dopravy

Dobírka

objednávky do 2999,-

49,-

19,-

objednávky nad 3000,-

ZDARMA

19,-

* tato akce je časově omezena a eshop si vyhrazuje právo akci kdykoliv dle uvážení ukončit

Při zaslání službou Balík na poštu, pošta nedoručuje klasické papírová oznámení o příchodu zásilky. Věnujte proto prosím pozornost běhu úložní lhůty a o zásilce se informujte na vaší poště. V den doručení Vaší zásilky na poštu budete informování pomocí SMS ohledně možnosti vyzvednutí. Pozor, pokud si zboží nevyzvednete do 7 kalendářních dnů, je automaticky odesíláno zpět.

16.03.2020 - Změny v dopravě s ohledem na aktuální situaci - 223218 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opište kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb souhlasíte s využíváním cookies. Děkujeme Vám.   Další informace