Počet položek: 0 0,- Kč
verze cz
verze cz
verze de
verze en
Outlet

18.01.2021 - NOVÁ příchuť koktejlu F1 od Herbalife - LIMITOVANÁ EDICE 2021

Vychutnejte si novou příchuť koktejlu Herbalife - pekanový ořech a javorový sirup. Jen u nás a to pouze do vyprodání zásob! ✅ Nyní až do 28.02.2021 v MEGA AKCI - levněji už to nepůjde. Neváhejte a nakupte koktejl Formule 1 za skvělou cenu.

NOVÁ PŘÍCHUŤ koktejlu od Herbalife

Kompletní nabídka koktejlů Herbalife

Herbalife Formule 1 koktejl 750 g

Koktejl F1 (Healthy Meal - Comida Saludable)  je náhrada jídla s vysokým obsahem sójového proteinu. Koktejl F1 je ideálním řešením pro ty, co usilují o své cíle nejen za pomoci cvičení či diet.

Jedná se o jednu ze základních složek. Koktejl F1 je lahodné, výživné jídlo, se kterým úspěšně nastartujete den. Jako náhrada snídaně Vám dodá energii a spoustu potřebných živin např. sójový protein, rostlinné sacharidy, vápník, vlákninu, železo, minerály, vitamíny A, C aj.

Koktejl je rychle a snadno připravený. Sami si jej namícháte tak, aby vám hustota vyhovovala. Koktejl lze připravit jako výsledný lahodný a osvěžující nápoj, nebo zvolíte hustější konzistenci. Podle chuti můžete koktejl F1 oživit přidáním např.  vašeho oblíbeného ovoce a to vše s minimálním množstvím kalorií.

Doporučená cena: 1848,- Kč      Akční cena nyní jen: 1 147,- Kč

Podrobnosti:  Herbalife Formule 1 koktejl 750 g

18.01.2021 - NOVÁ příchuť koktejlu F1 od Herbalife - LIMITOVANÁ EDICE 2021 - 226281 - Nová příchuť koktejlu Herbalife F1

Nová příchuť koktejlu Herbalife F1

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opište kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb souhlasíte s využíváním cookies. Děkujeme Vám.   Další informace