Počet položek: 0 0,- Kč
verze cz
verze cz
verze de
verze en
Outlet

Archiv článků a novinek - 1. polovina roku 2018

29.06.2018  - Rozšířili jsme nabídku o tyčinky bombus

Rozšířili jsme naši nabídku RAW tyčinek o úžasné ovocné tyčinky bombus, které jsou zdravé, vyrobené čistě bez tepelné úpravy z těch nejlepších surovin! V tyčinkách bombus nenaleznete ani cukr, ani konzervanty a ani lepek nebo laktózu! Navíc se vyrábí v Česku. Bombus jsou ideální svačinkou, která doplní potřebnou energii při sportu i na cestách. Ocení ji nejen vegani, ale i každý mlsoun.

Kompletní nabídka produktů bombus - ZDE

 

bombus RAW Energy 50 g

Bombus RAW Energy jsou tyčinky, které jsou specifické tím, že jsou vyrobeny vždy a pouze ze 3 ingrediencí. Dostupné jsou v sedmi lahodných příchutích: meruňka & kešu, kakaoo & kakaové boby, kokos & kakao, marakuja & kokos, kešu & káva, jablko & skořice a arašídy & datle.Tyčinky neobsahují lepek, přidaný cukr ani konzervanty.

Doporučená cena: 25,- Kč      Výhodná cena nyní: 23,- Kč

Podrobnosti:  bombus RAW Energy 50 g - ZDE: 

 

bombus RAW Protein 20 % - 50 g

Zdravé proteinové tyčinky bombus řady Protein 20%, jsou určeny pro ty z vás, kteří jsou aktivní, navíc jsou RAW  -  vyrobené bez tepelné úpravy a z čistě přírodních surovin. Tyčinky jsou vyráběny přidáním rýžového porteinu. Dostupné jsou v pěti příchutích: arašídové máslo, kakaové boby, banán, kokos & kakao, chia & citrón.

Doporučená cena: 30,- Kč      Výhodná cena nyní: 28,- Kč

Podrobnosti:  bombus RAW Protein 20% - 50g - ZDE: 

 

bombus Slim Snack 50 g

Bombus Slim Snack 50 g je tyčinka určená především pro ty, kteří drží redukční dietu. Slim Snac je perfektní svačinka, která zasytí a dodá tělu potřebnou energii. Dokonalou chuť zvýrazňují semena pohanky, lnu a chia. Tyčinka je dostupná ve dvou příchutích banán & chia a kakao & chia.

Doporučená cena: 25,- Kč      Výhodná cena nyní: 23,- Kč

Podrobnosti:  bombus Slim Snack 50 g - ZDE: 

 

bombus RAW Halva sesame 50 g

Sezamová pochoutka RAW Halva je tyčinka, ve které se kloubí dokonalá chuť datlí s lehkou chutí sezamových semínkek. Navíc neobsahuje přidaný cukr, dostatečně zasytí a rychle dodá tělu energii. Méně ingrediencí, více chuti. To je ovocná tyčinka bombus Halva.

Doporučená cena: 25,- Kč      Výhodná cena nyní: 23,- Kč

Podrobnosti:  bombus RAW Halva sesame 50 g - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.06.2018  - Good Nature Zlatý doušek - náhrada kávy za AKČNÍ CENY !!!

Zlatý doušek od Good Nature přináší velmi chutné instantní nápoje, které neobsahují kofein, ale příjemným způsobem pomocí lahodné chuti dodávají do těla celou řadu prospěšných látek. Nápoje se chutí podobají kávě, plně ji nahradí a navíc obsahují vždy jednu z čínských léčivých hub, která má pozitivní vliv na zdraví, mysl a organismus člověka. Hlavní složkou nápoje jsou extrakty z praženého ječmene, čekanky a žita. Dopřejte si lahodný bezkofeinový nápoj, který vám dodá energii a silou přírody podpoří vaše zdraví!

Kompletní nabídka produktů Good Nature - ZDE

Akce platí do 15. 7. 2018 nebo do vyprodání zásob.

Good Nature Zlatý doušek Ajurvédská káva ASHWAGANDHA 100 g

Ajurvédská káva Ashwagandha je vynikající instantní kávovinový nápoj obohacený o extrakty Vitánie snodárné, což je vytrvalá, subtropická až tropická rostlina, druh rodu withanie, která je už několik tisíciletí využívána v systému v tradičního indického lékařství, v Ájurvédě. Díky tomu že Ajurvédská káva Ashwagandha neobsahuje kofein, vhodná pro dlouhodobou konzumaci

Doporučená cena: 104,- Kč      Akční cena nyní jen: 76,- Kč

Podrobnosti:  Good Nature Zlatý doušek Ajurvédská káva ASHWAGANDHA - 100 G - ZDE: 

Good Nature Zlatý doušek Ajurvédská náhrada kávy Brahmi 100 g

Chutný a zdraví prospěšný instantní kávovinový nápoj neobsahující kofein. Je obohacený o extrakty Bacopy drobnolisté. Tato rostlina je rozšířena v tropech a subtropech Afriky, Asie, Austrálie a Ameriky. V Asii je to především jižní Indie, kde se po 3 000 let využívá v ájurvédě pod názvem „brahmi“, což znamená kosmické vědění. Je výbornou náhradou kávy, výborně chutná a pro svoje účinky je vhodný na dlouhodobou konzumaci.

Doporučená cena: 104,- Kč      Akční cena nyní jen: 76,- Kč

Podrobnosti:  Good Nature Zlatý doušek Ajurvédská náhrada kávy Brahmi - 100 G - ZDE: 

Good Nature Zlatý doušek Ajurvédska káva Arjuna 100 g

Ajurvédská káva Arjuna je vyrobena ze směsi čekanky, žita a ječmene a obsahuje extrakt z rostliny Arjuna. Arjuna je tropický strom, který roste v Indii a na Srí Lance a jeho silná, bílo-růžová kůra se používá v ájurvédské terapii. Kůra obsahuje třísloviny, kyselinu glukotaninonu s trpkou chutí, dále saponiny, flavonoidy, proanthocyanidiny, phytosteroly, vápník, hořčík, zinek, a měď. Arjuna také obsahuje koenzym Q10.  Je výbornou náhradou kávy neobsahující kofein.

Doporučená cena: 104,- Kč      Akční cena nyní jen: 76,- Kč

Podrobnosti:  Good Nature Zlatý doušek Ajurvédská káva Arjuna - 100 G - ZDE: 

Good Nature Zlatý doušek Zelená káva 100 g

Zelená káva od Good Nature je pro své složení vhodná i pro dlouhodobou konzumaci a jedinečnou chuť jí dodává i káva Arabica, která je po celém světě známa pro svoji vynikající kvalitu, jemnou vůni a unikátní chuť. Pražením se z ní však vytrácejí mnohé nutričně cenné látky, především pak kyselina chlorogenová. Tím, že naše Zelená káva obsahuje extrakty z nepražených zrn Arabica kávy, tak jsme zachovali maximum jejich aktivních složek až se 45 % podílem kyseliny chlorogenové.

Doporučená cena: 118,- Kč      Akční cena nyní jen: 99,- Kč

Podrobnosti:  Good Nature Zlatý doušek Zelená káva - 100 G - ZDE: 

Good Nature Zlatý doušek Zelená káva s kardamomem 100 g

Zelená káva s kardamomem je rozpustný cereální kávovinový nápoj vyrobený z nejkvalitnějšího ječmene, žita, čekanky a kávy Arabica. Nápoj má nasládlou chuť díky minimálně 35 % přirozenému obsahu inulinu a lahodnou, lehce exotickou chuť mu dodává kardamom. Kardamom je tropický, bylinný keř roste ve vlhkých pralesích v Indii, na Srí Lance, Sumatře a v Číně. Jde o rostlinu, která obsahuje mnohé vitamíny, stopové prvky, kyseliny, bílkoviny a éterické oleje. Je výbornou náhradou kávy, výborně chutná a pro svoje účinky je vhodný na dlouhodobou konzumaci. 

Doporučená cena: 171,- Kč      Akční cena nyní jen: 119,- Kč

Podrobnosti:  Good Nature Zlatý doušek Zelená káva s kardamomem - 100 G - ZDE: 

Good Nature Zlatý doušek Zelená káva s vanilkou 100 g

Rozpustný cereální kávovinový nápoj se zelenou kávou a vanilkou je vyrobený z kvalitních surovin (z ječmene, žita a čekanky). Káva Arabika vyniká kvalitou, jemnou vůní a výjimečnou chutí. Pražením se ale ztrácejí mnohé aktivní látky v kávě obsažené, hlavně kyselina chlorogenová. Zelená káva Zlatý doušek obsahuje extrakt z nepražených zrn a tím zůstaly zachovány její aktivní složky až s 45% podílem kyseliny chlorogenové. Good Nature Zelená káva s vanilkou slouží jako výborná náhrada kávy. 

Doporučená cena: 118,- Kč      Akční cena nyní jen: 99,- Kč

Podrobnosti:  Good Nature Zlatý doušek Zelená káva s vanilkou - 100 G - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.06.2018 - Cosmos - vybrané produkty z amazonského deštného pralesa - NYNÍ SLEVA až 30%

Produkty od COSMOS MEDICINAL přinášejí bylinky v jejich 100% podobě. Všechny jsou po tisíciletí bezpečně používány v místech jejich původu. Bylinky v té nejčistší formě z deštných pralesů a z oblastí vysokohorských And. Akce platí do 15.7.2018 nebo do vyprodání zásob. COSMOS MEDICINAL 100% přírodní bylinné produkty z Peru.

Kompletní nabídka produktů Cosmos Medicinal - ZDE

Cosmos Hercampure 13 g - 60 kapslí

Cosmos Hercampure je čistě přírodní produkt (přírodní neupravené mleté byliny v želatinové tobolce) Hercampure je bylinou užívanou již staletí v dávné říši Inků. Vyskytuje se v Peru v Jižní Americe, v andských oblastech ve výšce mezi 3.500 - 4.300 m n.m. Hercampure nebo také hořeček bělorůžový  je drobná bylina s tmavě hnědou lodyhou dorůstající výšky 15 cm. Drobné listy hercampure mají oválný tvar a tmavě zelenou barvu. Kalichovité květy mají nejčastěji tmavě modré až růžovofialové zbarvení.

Doporučená cena: 256,- Kč      Akční cena nyní jen: 179,- Kč

Podrobnosti:  Cosmos Hercampure 13 g - 60 kapslí - ZDE: 

Cosmos Chuchuhuasi 20,5 g - 60 kapslí

Chuchuhuasi je strom, jehož kůra a lýko je známé pro své léčebné účinky. Cosmos Chuchuhuasi je čistě přírodní produkt (přírodní neupravené mleté byliny v želatinové tobolce). Chuchuhuasi je dle obyvatel pralesa považováno za magický strom, který oplývá nadpřirozenými účinky. Domorodé komunity amazonského deštného pralesa používají kůru CHUCHUHUASI po staletí.

Doporučená cena: 210,- Kč      Akční cena nyní jen: 179,- Kč

Podrobnosti:  Cosmos Chuchuhuasi 20,5 g - 60 kapslí - ZDE: 

Cosmos Pasuchaca 13 g - 60 kapslí

Cosmos Pasuchaca je čistě přírodní produkt (přírodní neupravené mleté byliny v želatinové tobolce). Pasuchaca je bylina divoce rostoucí na vrcholkách And. Dorůstá do výšky 35 cm. Listy pasuchaci jsou trojlaločné. Květy jsou poměrně drobné, fialově zbarvené, skládají se z pěti okvětních lístků a vytvářejí trsy. Pasuchaca v sobě pojí jedinečné přírodní produkty, které se používali od nepaměti.

Doporučená cena: 256,- Kč      Akční cena nyní jen: 179,- Kč

Podrobnosti:  Cosmos Pasuchaca 13 g - 60 kapslí - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.06.2018 - Herbalife Bylinný koncentrát Thermojetics 100 g nově v gramáži 102 g + inovované složení

Společnost Herbalife neustále pracuje na vylepšení receptur svých produktů a právě přichází s novým inovovaným složením produktu Herbalife Bylinný koncentrát Thermojetics. Nové složení se týká všech příchutí. Výrobek je nyní dodáván v gramáži 102 g a receptura byla nepatrně upravena. 

Kompletní nabídka produktů HERBALIFE - ZDE

Herbalife Bylinný koncentrát Thermojetics 102 g

Výzkumný tým odborníků společnosti Herbalife neustále pracuje na vylepšení receptur svých produktů tak, aby jejich účinky byly co nejefektivnější a zároveň splňovaly všechny předepsané normy. Jednou za čas tak dojde k inovaci např. složení, případně designu výrobků. Takovou inovací právě prochází výrobek Thermojetics ve všech příchutích. Výrobek je nyní dodáván v gramáži 102 g a receptura byla nepatrně upravena. Ve směsi tradiční příchuti se pozměnilo zastoupení jednotlivých extraktů z čajových lístků, čajová část směsi se skládá z orange pekoe a zeleného čaje stejně jako dosud. Nová je absence černého čaje, čímž se směs zesvětlila, s tím souvisí i mírná změna např. smáčivosti, individuálně pak může být zaznamenám nepatrný rozdíl v chuti. Obsah kofeinu a ostatních složek zůstal nezměněn, na způsobu použití, dávkování a účincích produktu se nic nemění.

Podrobnosti: 

Herbalife Bylinný koncentrát Thermojetics 102 g - ZDE: 

SET 2x Herbalife Bylinný koncentrát Thermojetics 102 g - ZDE: 

SET 3x Herbalife Bylinný koncentrát Thermojetics 102 g - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17.06.2018 - AKCE - Vybrané doplňky stravy LR - SLEVA až 38%

Doplňte svojí energii i v létě s LR LIFETAKT Mind Master Formula Red  a Mind Master Formula Green. Unikátní složení těchto produktů pomáhá v boji s oxidativním stresem a dodává chybějící energii. Správnou funkci vašeho metabolismu podpořte LR LIFETAKT Super Omega, které obsahuje velké množství esenciálních mastných kyselin a vše doplňte vitaminovou bombou Vita Active Red. To vše nyní za skvělé ceny! Nezapomínejte na své zdraví během léta. Akce trvá do 15. 7. 2018 nebo do vyprodání zásob.

Kompletní nabídka produktů LR - ZDE

Akce platí do 15. 7. 2018 nebo do vyprodání zásob.

LR LIFETAKT Mind Master Formula Red 500 ml

LR LIFETAKT Mind Master Formula Red 500 ml je všestranný nápoj se kterým jednou provždy dáte sbohem stresu! Jedná se o naprostý unikát, který je první svého druhu na světě. Formula Red naprosto efektivně bojuje s volnými radikály díky vysokému obsahu antioxidantů, které  mají tu schopnost neutralizovat oxidativní stres. Obsahuje důležité vitaminy B1, B12, E, železo, selen a Aloe Vera gel.Má jemnou ovocnou příchuť hroznů, která může být jemně nahořklá. 

Doporučená cena: 359,- Kč      Akční cena nyní jen: 229,- Kč

Podrobnosti:  LR LIFETAKT Mind Master Formula Red 500 ml - ZDE: 

 

LR LIFETAKT Super Omega 60 kapslí

LR LIFETAKT Super Omega je dopněk stravy, který obsahuje koncentrované omega-3 mastné kyseliny eikosapentaenové (EPA) a omega-3 mastné kyseliny dokosahexanenové (DHA), z přírodního rybího a pupalkového oleje. Organismus není schopný si je sám vytvořit, proto je nutné je doplňovat. Kapsle jsou lehce vstřebatelné a každá obsahuje minimálně 1000 mg rybího oleje. Získaný rybí tuk, je z certifikovaného udržitelného rybolovu.

nahořklá. 

Doporučená cena: 1309,- Kč      Akční cena nyní jen: 799,- Kč

Podrobnosti:  LR LIFETAKT Super Omega 60 kapslí - ZDE: 

 

LR LIFETAKT Vita Active Red 150 ml

LR LIFETAKT Vita Active Red obsahuje složení zaměřené nejen na doplnění důležitého vitamínu D. Podpořte svoji zásobu vitaminů, protože Vita Aktiv obsahuje nejen onen zmiňovaný cenný vitamin D, ve dvojnásobné dávce, ale obsahuje také  koncentráty z ovoce a zeleniny, hroznový cukr, koncentrát z rajčat,  niacin, vitamín E, kyselinu pantothenovou, vitamín B12, biotin, vitamín B6, thiamin, riboflavin, a kyselinu listovou. Díky tomu jste zásobeni na 100 %.

Doporučená cena: 1309,- Kč      Akční cena nyní jen: 799,- Kč

Podrobnosti:  LR LIFETAKT Vita Active Red 150 ml - ZDE: 

 

LR LIFETAKT Mind Master Formula Green 500 ml

LR LIFETAKT Mind Master Formula Green 500 ml je vhodnána podporu energie při každodenních činostech, ale také při sportu, protože dodává tělu optimální poměr živin. Složení je Aloe Vera Gel, koncentrovaná hroznová šťáva, extrakt ze zeleného čaje, L-Carnitin-L-tartrát, směs vitamínů (kyselina listová, vitamín B12), železo a koenzym Q10. S  LR Lifetakt Mind Master Green můžete jet naplno každý den.

Doporučená cena: 359,- Kč      Akční cena nyní jen: 229,- Kč

Podrobnosti:  LR LIFETAKT Mind Master Formula Green 500 ml - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.06.2018 - AKCE - HERBALIFE Active Fiber Complex 192 g a Prolessa Duo 318 g

Nabídka na skvělé doplňky při hubnutí od Herbalife je tu! V případě, že jste v redukčním režimu, určitě se neobejdete bez Active Fiber Complex, který je plný rozpustné i nerozpustné vlákniny a ta napomáhá správné funkci vašich střev a tím i správné funkci metabolismu. Prolessa Duo obsahuje Světlici barvířskou a řadu dalších olejů, které dodají vašemu organizmu životně důležité esenciální mastné kyseliny. Akce trvá do 15.7.2018 nebo do vyprodání zásob.

Kompletní nabídka produktů HERBALIFE - ZDE

Akce platí do 15.07.2018 nebo do vyprodání zásob.

 

Herbalife Active Fiber Complex ─ vláknina 192 g ─ příchuť jablko

Herbalife Active Fibre Complex je složený z rozpustné vlákniny inulinu z čekanky a z nerozpustné vlákniny z cukrové řepy, citrusových plodů a ze sóji. Vláknina je důležitá pro správnou funkci střevní peristalitky a při jejím nedostatku dochází k zanášení střev odpadními látkami a toxiny. Střevní peristaltika je poté pomalejší a střeva hůře vstřebávají živiny a v případě redukčního režimu pak dochází ke zpomalení hubnutí. Active Fiber Complex je přesně to, co bude správně stimulovat vaše trávení a vstřebávání.

Doporučená cena: 1059,- Kč      Akční cena nyní jen: 629,- Kč

Podrobnosti:  Herbalife Active Fiber Complex - vláknina 192 g - příchuť jablko - ZDE: 

 

Herbalife Prolessa Duo 318 g

Herbalife Prolessa Duo je směs Světlice barvířské - safronu, palmovéo a ovesného oleje. Saflorový olej se získává lisováním a velice účinně pománá udržet správnou hladinu cholesterolu a údajně má příznivé účinky na srdce a kardiovaskulární systém. Obsahuje až 80% kyseliny linolové (esenciální mastná kyselina). Tím, že podpoříte správnou funkci metabolismu, uděláte další krok v boji se svými tukovými zásobami.

Doporučená cena: 3720,- Kč      Akční cena po registraci nyní jen: 2499,- Kč

Podrobnosti:  Herbalife Prolessa Duo 318 g - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.06.2018  - Vybrané produky NUTREND do posilovny za AKČNÍ CENY 

Jedinečná nabídka na produkty Nutrend je zde! Vybrali jsme vše, bez čeho se neobejdete při cvičení v posilovně. Využijte akci na Nutrend Gainer, Deluxe protein, BCAA a super profesionální stimulant  N1. Posuňte svůj trénink o další úroveň výš. Nezmeškejte akční nabídku, která trvá do celé prázdniny až do 31.8.2018 nebo do vyprodání zásob.

Kompletní nabídka produktů NUTREND - ZDE

Akce platí do 31.8.2018 nebo do vyprodání zásob.

 

Nutrend N1 shot 20 x 60 ml

Nutrend N1 je profesionální stimulant v praktické tekuté formě k okamžitému užití, aniž byste potřebovali šejkr. Nový pre-workout N1 SHOT s prodlouženým efektem stimulace, je určen sportovcům pro dosažení maximálního výkonu. Obsahuje beta alanin, l-arginin, taurin, guaranu, cholin a kofein.Doporučené dávkování - 1 shot 15 minut před výkonem. 

Doporučená cena: 780,- Kč      Akční cena nyní jen: 449,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend N1 shot 20 x 60 ml - ZDE: 

 

Nutrend BCAA LIQUID SHOT 20 x 60 ml

Nutrend BCAA shot obsahuje esenciální větvené aminokyseliny L-leucin, L-isoleucin a L-valin (BCAA) v tekuté podobě, které jsou přesně rozdělené v jednotlivých dávkách do shotů. Zastoupení aminokyslein je v poměru 2:1:1 pro L-leucin. Aminokyseliny představují stavební kameny každé bílkoviny. BCAA shot je určený pro intenzivně trénující sportovce. Dostatečný příjem kvalitní bílkoviny s optimálním aminokyselinovým spektrem přispívá k svalovému růstu.

Doporučená cena: 525,- Kč      Akční cena nyní jen: 389,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend BCAA LIQUID SHOT 20 x 60 ml - ZDE: 

Nutrend Mass Gain 2250 g

Nutrend Mass Gain je sacharido-proteinový koncentrát, s unikátním obsahem bílkovin, pro nastartování regenerace a také pro podporu růstu svalové hmoty. Bílkovinnou složku Mass Gainu tvoří 100% WPC (syrovátkový proteinový koncentrát) a celá řada sacharidů, jako jsou například disacharid isomaltulóza, glukóza, maltodextrin a fruktóza. Užívání Mass Gainu je vhodné zejména po náročné fyzické aktivitě a můžete si ho vychutnat v sedmi excelentních příchutích.

Doporučená cena: 730,- Kč      Akční cena nyní jen: 499,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend Mass Gain 2250 g - ZDE: 

 

Nutrend Deluxe 100% Whey 4000 g

Nutrend DELUXE 100% WHEY je určený především pro podporu nárůstu svalové hmoty a k doplnění bílkovin kdykoli v průběhu dne.  Obsahuje 73 % bílkovin, je obohacený o bioaktivní kolostrum a trávicí enzymy DIGEZYME™. Nenajdete v něm žádné umělé barviva a je dostupný ve čtyřech luxusních příchutích, které se vám neomrzí.

Doporučená cena: 2150- Kč      Akční cena nyní jen: 1629,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend Deluxe 100% Whey 4000 g - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

05.06.2018 - NOVINKY OD MIXITU! Pečený Mixit a Narozeninový Mix

Mixit slaví 8 let svého působení na trhu a proto pro vás připravil lahodnou směs 8 druhů ovoce, ořechů, čokoládových hoblinek a müsli s názvem Narozeninový Mix. A pro milovníky pečených ořechů, zrní v kokosovém cukru a lyofilizovaného ovoce je tu Pečený Mix. Tak neváhejte a zpestřete si snídaňový jídelníček s novinkami od MIxitu.

Kompletní nabídka produktů Mixit  - ZDE

 

Mixit Narozeninový Mix 500 g

Speciální směs müsli se sušeným ovocem, ořechy a čokoládovými křupinkami, to je Narozeninový Mix, speciálně vyvinutý k osmému výročí Mixitu na českém trhu. Obsahuje 8 nejoblíbenějších ingrediencí. Na oslavu do nového zlatého tubusu jsme pozvali křupavé lyofilizované jahody, maliny, kokos, banán a borůvky. O zábavu se postará pan kešu a ovesné lupínky a celé to osladí hoblinky hořké čokolády a mix čokoládových křupinek.
 
Doporučená cena: 209,- Kč      Výhodná cena nyní jen: 199,- Kč
 
 

Mixit Pečený mixit 650 g

Nová a dokonale vylepšená receptura v podobě Pečeného Mixitu je tu! Obsahuje vaše oblíbené zrní s medem a kokosovým cukrem, pražené arašídy a lískové ořechy. To vše je doslazeno hoblinkami dokonalé hořké belgické čokolády, V Pečeném Mixitu nechybí jablíčka, kanadská brusinka, fíky, lyofilizovaná švestka a mix semínek.

Doporučená cena: 199,- Kč      Výhodná cena nyní jen: 189,- Kč
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

04.06.2018 - Novinka - Rozšířili jsme nabídku o produkty Koloidní stříbro

Koloidní stříbro je osvědčený alternativní produkt, který si získává stále více příznivců, nejen mezi "obyčejnými" zákazníky, ale také mezi lékaři, fyzioterapeuty a léčiteli. Přidejte se také mezi lidi, kterým je přednější opravdu zdravě fungující organismus, než tělo nadopované chemikáliemi a oslabený imunitní systém!

Kompletní nabídka produktů Koloidní stříbro - ZDE

Koloidní stříbro 10 ppm 500 ml

Koloidní stříbro je přírodní kosmetický přípravek, vhodný k aplikaci na pokožku v době zvýšené zátěže pleti. Koloidní stříbro 10 ppm obsahuje optimální podíl stříbra v roztoku. Koloidní stříbro 10 ppm je kvalitní přírodní produkt s obsahem stříbrných částic, určený pro kvalitní péči o pleti. 

Podrobnosti:  Koloidní stříbro 10 ppm  500 ml - ZDE: 

Koloidní stříbro Ústní voda 15 ppm 500 ml

Koloidní stříbro Ústní voda 15 ppm je primárně určena pro péči o dutinu ústní, zejména pak jako doplněk ústní hygieny. Antimikrobiální účinky Koloidního stříbra velmi účinně zbavují dutinu ústní bakteriálních nákaz - napomáhají odstraňovat nepříjemný zápach z úst a přispívají k normálnímu stavu zubů a zejména dásní.

Podrobnosti:  Koloidní stříbro Ústní voda 15 ppm  500 ml - ZDE: 

Koloidní stříbro 20 ppm 500 ml

Koloidní stříbro 20 ppm 500 ml je přírodní antimikrobiální přípravek s obsahem stříbrných částic, určený pro čistění a regeneraci nejen problematické pleti. Přispívá k normální funkci pokožky a jejímu mladistvému vzhledu. Při zevním použití aplikujte na suchou a čistou pokožku. 

Podrobnosti:  Koloidní stříbro 20 ppm  500 ml - ZDE: 

Koloidní stříbro 30 ppm 500 ml

Koloidní stříbro je přírodní kosmetický přípravek, který dokonale čistí pleť, díky účinkům a vysokému obsahu stříbra. Věděli jste, že Koloidní stříbro představuje v současnosti mezi příznivci přírodní medicíny často diskutované téma. Koloidní stříbro 30 ppm představuje tradiční přírodní přípravek s obsahem stříbrných částic, určený pro vaši pleť. 

Podrobnosti:  Koloidní stříbro 30 ppm  500 ml - ZDE: 

Koloidní stříbro 50 ppm 500 ml

Koloidní stříbro 50 ppm je přírodní kosmetický přípravek, který doporučujeme využít při péči o pleť. Je vhodné na podrážděnou nebo namáhanou pokožku pro uklidnění a regeneraci. Koloidní stříbro působí jako přírodní antiseptikum a proto je vhodné i pro použití k aplikaci na nohy pro pokožku se sklonem k plísním. 

Podrobnosti:  Koloidní stříbro 50 ppm  500 ml - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30.05.2018 - LR LIFETAKT Colostrum tekuté / kapsle - nyní za AKČNÍ CENY !!!

LR LIFETAKT Colostrum tekuté i kapsle nyní za jedinečnou akční cenu. Colostrum je látka, která je v přírodě zcela ojedinělá – obsahuje imunoglobuliny, aminokyseliny a růstové faktory, které se v laboratorních podmínkách dosud nepodařilo vytvořit.  Využijete jedinečné nabídky, kterou jsme pro vás připravili.

Kompletní nabídka produktů LR - ZDE

Akce platí do 30.6.2018 nebo do vyprodání zásob.

LR LIFETAKT Colostrum Liquid 125 ml

LR LIFETAKT Colostrum Liquid (mlezivo) je tekutý doplněk stravy (obsahující kolostrum), odtučněný a zbavený kaseinu. LR používá výhradně mlezivo z prvních hodin po porodu a to od krav z německých chovů. Pro účely produktu se používají pouze přebytky mleziva, tedy pouze to, co telátka nevyužijí. Kompletní zpracování syrového mleziva probíhá pod přísnou kontrolou LR.

Doporučená cena: 949,- Kč      Akční cena nyní jen: 599,- Kč

Podrobnosti:  LR LIFETAKT Colostrum Liquid 125 ml - ZDE: 

LR LIFETAKT Colostrum 60 kapslí

LR Colostrum 60 kapslí obsahuje imunoglobuliny, aminokyseliny a růstové faktory, které zaručují zdravý vývoj, rovnováhu v organismu a podporu pevného imunitního systému. Hodnota spočívá v silných antibakteriálních a přitom nulových nežádoucích účincích a nulovém procentu toxinů. Skutečná hodnota Colostra nebyla dlouho doceněna. Ukazuje se ale, že Colostrum je nejpřirozenější ochranou, kterou můžeme svému tělu poskytnout. 

Doporučená cena: 1285,- Kč      Akční cena nyní jen: 899,- Kč

Podrobnosti:  LR LIFETAKT Colostrum 60 kapslí - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.05.2018  - AKCE na výrobky, bez kterých se v létě neobejdete !

Připravili jsme pro Vás akci na vybrané produkty Dr. Popov a L´Oreal, bez kterých se v letním období neobejdete. Za mimořádně příznivou cenu u nás pořídíte např. Tea Tree Oil gel pro intimní hygienu a Tea Tree Oil 11 ml od Dr. Popova, nebo Ambre Solaire Opalovací kokosový olej od L´Oreal. Neváhejte a využijte skvělé akční nabídky. Akce platí do 15.6.2018 nebo do vyprodání zásob.

Akce platí do 15.6.2018 nebo do vyprodání zásob.

L´Oreal Ambre Solaire Opalovací olej kokosový 200 ml

Opalovací olej Garnier Ambre solaire kokosový je obohacený o přírodní kokosový olej a je určen pro velmi snědou, už opálenou pokožku. Opalovací olej je tradičně oceňován pro své výjimečné vyživující složení a příjemnou aplikaci. Zjemňuje pokožku a dodává jí neodolatelný jas. Nezanechává pocit mastného filmu na pokožce a po nanesení oleje zanechává pocit hebkosti

Doporučená cena: 160,- Kč      Akční cena nyní jen: 135,- Kč

Podrobnosti:  L´Oreal Ambre Solaire Opalovací olej kokosový 200 ml - ZDE: 

Dr. Popov Tea Tree Oil gel pro intimní hygienu 200 ml

Tea tree oil gel pro intimní hygienu obsahuje kvalitní tea tree olej a extrakt z šalvěje. Tato kombinace přírodních extraktů napomáhá k udržení přirozeného pH intimních partií Jemné složení bez obsahu mýdla zaručuje, že gel je vhodný pro každodenní hygienu. Tea tree oil gel pro intimní hygienu je vhodný na hygienu celého těla, ale je určen především k péči o intimní partie.Používejte každý den na intimní partie místo normální mýdla.

Doporučená cena: 100,- Kč      Akční cena nyní jen: 88,- Kč

Podrobnosti:  Dr. Popov Tea Tree Oil gel pro intimní hygienu 200 ml - ZDE: 

Dr. Popov Tea Tree Oil 11 ml

Kvalitní Tea tree oil od Dr. Popova obsahuje silice pověstného stromu Čajovníku australského (Melaleuca alternifolia, anglicky Tea Tree), který roste výhradně v Austrálii a v oblasti Nového Jižního Walesu. Hlavní obsahovou složkou Tea Tree Oil je aktivní antiseptická látka z kategorie terpenů - terpinen, dále silice obsahuje cineol, cymon, pinen a další látky.

Doporučená cena: 107,- Kč      Akční cena nyní jen: 77,- Kč

Podrobnosti:  Dr. Popov Tea Tree Oil 11 ml - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

28.05.2018 - Sportovní tipy WEIDER za SUPER CENY !!!

V měsíci červnu Vám nabízíme za úžasné ceny produkty od firmy Weider, jejíž historie se začíná psát již v roce 1936. Joe Weider zasvětil celý svůj život propagaci posilovacího tréninku a s tím spojeného životního stylu. Naberte svalovou hmotu s prémiovými proteiny a gainery od značky Weider. Akce platí do 30.6.2018 nebo do vyprodání zásob.

Kompletní nabídka produktů WEIDER - ZDE

Akce platí do 30.6.2018 nebo do vyprodání zásob.

Weider Giant Mega Mass 4000 ─ 7000 g + doprava ZDARMA

Weider Giant Mega Mass 4000 po důkladné inovaci obsahuje několikanásobně vyšší obsah větvených aminokyselin obohacený o syrovátkový protein Creapure creatin. Tento speciální produkt byl vyvinut speciálně pro kulturisty a ostatní sportovce se zvýšeným nárokem na přísun živin a energie. Giant Mega Mass 4000 si můžete dopřát v pěti lahodných příchutích - vanilka, čokoláda, jahoda, bílá čokoláda & pralinka, brusinka & jogurt.

Doporučená cena: 2220,- Kč      Akční cena nyní jen: 1529,- Kč

Podrobnosti:  Weider Giant Mega Mass 4000 - 7000 g - ZDE: 

Weider Giant Mega Mass 4000 – 3000 g

Weider Giant Mega Mass je jeden z nejúspěšnějších gainerů na trhu v inovované verzi s Creapure creatinem, třísložkovým proteinem a zvýšeným obsahem větvených aminokyselin.Tato speciální verze byla vyvinuta pro kulturisty a ostatní sportovce se zvýšeným nárokem na přísun živin a energie.Unikátní kombinace uhlohydrátů a speciálně vyvážená směs plnohodnotných proteinů (syrovátka, mléko) zajišťuje silný anabolický efekt.

Doporučená cena: 1233,- Kč      Akční cena nyní jen: 879,- Kč

Podrobnosti:  Weider Giant Mega Mass 4000 - 3000 g - ZDE: 

Weider GOLD Whey 2000 g

Weider GOLD Whey obsahuje kvalitní bílkoviny s vysokým obsahem větvených aminokyselin (BCAA), nízkým podílem sacharidů a tuků. Je vhodný do objemové fáze, rýsovací fáze, ale i do diety a odbourávání tuků. Gold Whey se díky způsobu výroby a procesu ultrafiltrace vyznačuje velmi snadnou a rychlou vstřebatelností. Navíc obsahuje globuliny, které posilují imunitní systém. Bílkoviny mají nesporný dopad na tvorbu a udržení svalové tkáně.

Doporučená cena: 1620,- Kč      Akční cena nyní jen: 1249,- Kč

Podrobnosti:  Weider GOLD Whey 2000 g - ZDE: 

Weider Protein 80 plus 2000 g 

Weider Protein 80 plus je 80% protein s nízkým obsahem tuku a cukru, sestaven ze čtyř druhů bílkovin: kasein, izolát mléčné bílkoviny, koncentrát syrovátkové bílkoviny a vaječný albumin. Díky použití této jedinečné kombinace jednotlivých typů bílkovin je dosaženo opravdu vysoké biologické hodnoty.Pro svou schopnost dlouhodobého postupného zásobování svalstva aminokyselinami je velmi vhodný jako poslední jídlo před spaním.

Doporučená cena: 1889,- Kč      Akční cena nyní jen: 1249,- Kč

Podrobnosti:  Weider Protein 80 plus 2000 g - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25.05.2018 - Vybrané produkty Zelená Země za AKČNÍ CENU - SLEVA až 25%

Zelená Země přináší nejširší sortiment konopí a konopných potravin. Prvotřídní konopí seté, které je především určeno k potravinářským účelům, obsahuje CBD - Kanabidiol, který není psychoaktivní látkou a jeho užití je zcela legální. Byl prokázán jeho vliv na ochranu nervových buněk před ztrátou kyslíku a využívá se i při léčbě nervových onemocnění. Jednoduše, konopí pomáhá tam, kam medicína nesahá. 

Kompletní nabídka produktů Zelená Země - ZDE

Zelená Země BIO Konopný olej ČR 500 ml

Zelená Země BIO Konopný olej je za studena lisovaný z nejkvalitnějších konopných semen a proto si s sebou nese všechny jejich prospěšné látky -  omega kyseliny 3, 6 a 9, vzácné bílkoviny, minerály a vitamíny. Je skvělou výživou pro tělo zevnitř i navenek. Olej obsahuje kyselinu DHA a je ideální alternativou rybího tuku s protizánětlivými účinky.

Doporučená cena: 339,- Kč      Akční cena nyní jen: 299,- Kč

Podrobnosti:  Zelená Země BIO Konopný olej ČR 500 ml - ZDE: 

Zelená země Konopný protein 1000 g

Zelená země Konopný protein je produkt bohatý na vlákninu a vytváří v těle zásadité prostředí. Napomáhá detoxikaci těla tím, že odvádí z těla jedovaté toxiny a těžké kovy. Konopný protein s báječnou chutí kokosu a ananasu je 45% vysoce kvalitní rostlinná bílkovina, která je řazená mezi superpotraviny. Obsahuje zdravé nenasycené mastné kyseliny omega 3, 6 a 9, kterou jsou zde zastoupeny v dokonalé rovnováze.

Doporučená cena: 819,- Kč      Akční cena nyní jen: 670,- Kč

Podrobnosti:  Zelená Země Konopný protein 1000 g - ZDE: 

Zelená Země Konopný protein 500 g – kokos & ananas

Zelená země Konopný protein je 45% vysoce kvalitní rostlinná bílkovina řazená mezi superpotraviny. Tento protein je především výjimečný tím, že obsahuje všech 23 aminokyselin, které se vyskytují v přírodě, a dále také obsahuje 8 esenciálních kyselin, které jsou pro naše tělo velice důležité. Výrobek neobsahuje lepek ani laktózu. Je dobře stravitelný a vstřebatelný.

Doporučená cena: 469,- Kč      Akční cena nyní jen: 355,- Kč

Podrobnosti:  Zelená Země Konopný protein 500 g - kokos & ananas - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.05.2018  - KOLO, BRUSLE, BĚH - Nutrend produkty „během výkonu“ ZA AKČNÍ CENY !!!

Potřebujete rychle doplnit energii při výkonu? Na kole, při běhu či při jiné aerobní zátěži? Vytvořte si zásobu výživových doplňků, které Vám pomohou s posílením v průběhu tréninku. CARBOSNACK, ENDUROSNACK a ISODRINX  za super ceny. Akce platí do 15.6.2018 nebo do vyprodání zásob.

Kompletní nabídka produktů NUTREND - ZDE

Nutrend ENDUROSNACK ─ tuba 10 x 75 g 

Energetický gel Nutrend ENDUROSNACK  je určen pro dosažení maximální efektivnosti tréninku, přičemž jej doporučujeme používat pravidelně v průběhu fyzické zátěže. Jedná se speciální gel s postupným uvolňováním energie do organismu. Endurosnack obsahuje snadno vstřebatelný sacharid Palatinosu. Je vhodný při náročných dlouhých trénincích a vytrvalostních závodech.

Doporučená cena: 450,- Kč      Akční cena nyní jen: 360,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend ENDUROSNACK - tuba 10 x 75 g - ZDE: 

Nutrend ENDUROSNACK ─ sáček 16x 75 g

Praktický sáček produktu Nutrend ENDUROSNACK se šroubovacím uzávěrem je speciální gel s postupným uvolňováním energie do organismu. Endurosnack obsahuje snadno vstřebatelný sacharid Palatinosu. Je vhodný při náročných dlouhých trénincích a vytrvalostních závodech. Použijte cca 20 minut před zátěží 1 sáček a zapijte dostatečným množstvím sportovního nápoje. 

Doporučená cena: 720,- Kč      Akční cena nyní jen: 520,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend ENDUROSNACK - sáček 16 x 75 g - ZDE: 

Nutrend CARBOSNACK ─ tuba 12 x 55 g

Nutrend CARBOSNACK je energetický gel na bázi jednoduchých, velmi dobře vstřebatelných cukrů pro rychlé doplnění energie. Díky vzájemné kombinaci vybraných druhů sacharidů je zaručena rychlá a efektivní funkčnost produktu. Praktické balení Carbosnack od Nutrendu si můžete vzít všude tam, kde je potřebné rychle a účinně doplnit energetické zásoby. 

Doporučená cena: 348 Kč      Akční cena nyní jen: 270 Kč

Podrobnosti:  Nutrend CARBOSNACK - tuba 12 x 55 g - ZDE: 

Nutrend CARBOSNACK ─ sáček 18 x 55 g

Nutrend CARBOSNACK v sáčku je praktické balení energetického gelu na bázi jednoduchých, velmi dobře vstřebatelných cukrů pro rychlé doplnění energie. Díky vzájemné kombinaci vybraných druhů sacharidů je zaručena rychlá a efektivní funkčnost produktu. Praktické balení Carbosnacku od Nutrendu využijí jak profesionální sportovci, tak nadšenci do fitness.

Doporučená cena: 522,- Kč      Akční cena nyní jen: 390,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend CARBOSNACK - sáček 18 x 55 g - ZDE: 

Nutrend ISODRINX 420 g  

Nutrend ISODRINX je profesionální isotonický nápoj s příjemnou osvěžující a energizující chutí, který splňuje fyziologické požadavky organismu na doplňování ztracených tekutin, minerálů a energie při fyzické zátěži. Výhodou nápoje Isodrinx je zvýšený obsah sacharidů a vyvážený obsah minerálů. ISODRINX je určený pro profesionální i rekreační sportovce.

Doporučená cena: 230,- Kč      Akční cena nyní jen: 145,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend ISODRINX 420 g - ZDE: 

Nutrend ISODRINX TABS 1 tuba (12 tablet)

Nutrend ISODRINX tablety jsou praktickou formou nápoje ISODRINX, vhodný na cesty či do kempu. Tablety Isodrinx od Nutrendu obsahují speciální sacharid isomaltulózu, který se postupně vstřebává. Isodrinx je obohacen o vitaminy (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, kyselina listová, biotin, B12). ISOtonický nápoj – 1 tableta do 250 ml vody. HYPOtonický nápoj – 1 tableta do 375 ml vody. Popíjejte před a během zátěže. Zkuste i Vy produkt Isodrinx a podpořte svůj výkon. 

Doporučená cena: 150,- Kč      Akční cena nyní jen: 99,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend ISODRINX TABS 1 tuba (12 tablet) - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.05.2018 - AKCE - LR Aloe Vera Drinking Gel Sivera 1000 ml - nyní jen za 565 Kč !

To pravé Aloe Vera v produktu LR Aloe Vera Drinking Gel Sivera 1000 ml s přísadou kopřivy nyní za skvělou cenu 545,- Kč!  Využijete jedinečné nabídky, kterou jsme pro vás připravili. Gel z Aloe Vera obsahuje přibližně 200 vysoce hodnotných čistě přírodních látek a jelikož je samotný gel hořký, je dochucený kopřivou. Nepropásněte tuto jedinečnou nabídku, která je platná do 15.6.2018 nebo do vyprodání zásob.

Akce trvá do 15.6.2018 nebo do vyprodání zásob!

Kompletní nabídka produktů LR - ZDE

 

LR LIFETAKT Aloe Vera Drinking Gel Intense Sivera  1000 ml 

Kvalita je u Německého výrobce na prvním místě. Od pěstování po konečný produkt – u LR podléhá vše přísným kontrolám. LR Aloe Vera Drinking Gel Sivera obsahuje 90 % Aloe Vera gelu z listů, 7 % medu a kopřivový extrakt. Důležité je zejména to, že minerální látky, stopové prvky, vitamíny a ostatní substance se v extraktu z Aloe Vera nacházejí ve vzájemně vyváženém poměru. Příchuť kopřiva není vhodná pro lidi užívající léky na ředění krve.

Doporučená cena: 789,- Kč      Akční cena nyní jen: 565,- Kč

Podrobnosti:  LR LIFEAKT Aloe Vera Drinking Gel Intense Sivera 1000 ml - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18.05.2018 - Sportovní tipy PRO ŽENY za SUPER CENY !!!

Podpořte svoje hubnutí pomocí produktů od výrobců Aminostar, Nutrend a MAXXWIN, kteří vyvinuli přípravky určené přímo ženám. Vyhrajte boj se svými kily navíc a získejte vysněnou postavu třeba pomocí lahodného koktejlu Ultra Diet Shake, ideální k doplnění jídelníčku, když právě nemáte čas. Doplňte energii a podpořte svoji vitalitu s produkty Neocarnitargin a synephrin. Pozor! Akce trvá do 31.7.2018 nebo do vyprodání zásob.

Akce trvá do 31.7.2018 nebo do vyprodání zásob!

Kompletní nabídka produktů Aminostar - ZDE

Kompletní nabídka produktů Nutrend - ZDE

Kompletní nabídka produktů MAXXWIN - ZDE

Aminostar FatZero Ultra Diet Shake 1000 g

FatZero Ultra Diet Shake vám pomůže získat vysněnou postavu. Ultra Diet Shake je dokonalý doplněk jídelníčku v době, kdy nemáte čas na jídlo. Garcinia Cambogia přispívá ke snížení tělesné hmotnosti a ukládání tuků. Chrom pomáhá udržet správnou hladinu glukózy v krvi. Ultra Diet shake obsahuje vysoký podíl vlákniny.  Dostupné jsou čtyři příchutě - banán, čokoláda, vanilka a jahoda.

Doporučená cena: 542,- Kč      Akční cena nyní jen: 345,- Kč

Podrobnosti:  Aminostar FatZero Ultra Diet Shake 1000 g - ZDE: 

Nutrend Neocarnitargin s ženšenem 500 ml


NEOCARNITARGIN  je tekutá forma karnitinu se ženšenem s léty prověřenou kombinací účinných látek. Vhodný i pro ty, kteří se věnují sportovní aktivitě minimálně, nebo sportují pouze v rekreační podobě. Tento produkt je vhodný i pro starší lidi, případně je vhodný pro vegetariány a vegany.

Doporučená cena: 385,- Kč      Akční cena nyní jen: 255,- Kč

Podrobnosti: Nutrend Neocarnitargin s ženšenem 500 ml - ZDE: 

 

MAXXWIN Synephrine 60 tablet

Synephrine Maxx obsahuje 100% Synephrine, je jedna z nejúčinějších látek při redukci tělesné váhy. Synephrine je extrakt z oplodí rostliny Citrus aurantium. Synephrine má téměř stejné účinky jako kofein a nejčastěji se používá k odbourávání tuků, snižování hmotnosti spalováním kalorií a nastartování metabolismu. 

Doporučená cena: 180,- Kč      Akční cena nyní jen: 99,- Kč

Podrobnosti: MAXXWIN Synephrine 60 tbl. - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17.05.2018 - Vybrané produkty GREŠÍK za AKČNÍ CENU - SLEVA až 25%

Na všechny neduhy jsou tu produkty do českého výrobce Valdemara Grešíka, který se zpracovávání bylin věnuje již desítky let a pečlivě vybírá ty nejkvalitnější suroviny, aby vyrobil ty nejkvalitnější bylinné směsi, tinktury a sirupy. Vybrali jsme pro Vás nejčastěji používané sirupy a zlevnili je na neodolatelnou cenu až o 25%! Neotálejte s nákupem. Sleva je platná do 15.6.2018 nebo do vyprodání zásob.

Akce trvá do 15.06.2018 nebo do vyprodání zásob!

Kompletní nabídka produktů Valdemar Grešík - Natura - ZDE

Grešík Imunovit sirup 185 ml

Imunovit posiluje obranyschopnost vašeho organismu. Užívat jej můžete na jaře, na podzim, ale také podle potřeby kdykoliv na posílení imunity vašeho organizmu, zejména při zvýšené zátěži.Výrobek obsahuje pouze fruktózu, je vhodný i pro diabetiky. Obsahuje extrakt z plodu růže šípkové, listu rybízu černého, plodu rakytníku řešetlákového, klanoprašky čínské, aronie černé, květu bezu černého, natě benediktu lékařského a listu šalvěje lékařské.

Doporučená cena: 69,- Kč      Akční cena nyní jen: 62,- Kč

Podrobnosti:  Grešík Imunovit sirup 185 ml - ZDE:

Grešík Rakytníkový sirup 185 ml

Grešík Rakytníkový sirup je doplněk stravy s pomerančovou příchutí. Jedná se o keř s oranžovými plody. Již staří léčitelé používali rakytník k posílení obranyschopnosti organismu, k léčbě kožních nemocí, k posílení kloubního aparátu nebo také při zažívacích potížích.Obsahuje vitamíny řady B – B1, B2, B6, B3, B9, vitamín C, vitamín D, vitamín E, vitamín K, železo, flavonoidy, karotenoidy, karoteny, kyselinu listovou,třísloviny, a minerální soli (Fe, B, Mn). Dopřejte si 3 x denně 1 kávovou lžičku (5 ml).

Doporučená cena: 88,- Kč      Akční cena nyní jen: 75,- Kč

Podrobnosti:  Grešík Rakytníkový sirup 185 ml - ZDE:

Grešík Šalvějový sirup 185 ml

Šalvějový sirup posiluje organismus, přispívá k jeho ochraně v období chladného a nepříznivého počasí. Šalvěj se dříve používala jako přírodní desinfekce pro její údajné antibakteriální a antivirózní účinky. Dále se s ní léčily rány, kdy třísloviny, které šalvěj obsahuje, pomáhaly uzavírat zranění.  Léčitelé ji využívali na podporu trávení nebo proti přílišnému pocení. Výrobek obsahuje pouze fruktózu, je vhodný i pro diabetiky.

Doporučená cena: 73,- Kč      Akční cena nyní jen: 55,- Kč

Podrobnosti:  Grešík Šalvějový sirup 185 ml - ZDE:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.05.2018 - Vybrané produkty Muscle Sport nyní za SPECIÁLNÍ CENY!!!

Podpora pro vaši fyzickou aktivitu od  Muscle Sport je tu! Doplňte si energii a nastartujte spalování pomocí kofeinu a synefrinu, nabuďte své svaly tribulusem a to vše podpořte velmi kvalitním stoprocentním syrovátkovým proteinem, který je dostupný v několika lahodných příchutích. Všechny tyto produkty jsou nyní v akční nabídce za speciální ceny. Akce trvá do 15.6. 2018 nebo do vyprodání zásob.

Akce trvá do 15.06.2018 nebo do vyprodání zásob!

Kompletní nabídka produktů Muscle Sport - ZDE

Muscle Sport Caffeine + Synephrine 90 kapslí

Caffein+Synephrine od Muscle Sportu je kombinací kofeinu a synefrinu a jak ukazují poslední výzkumy, jedná se o nejefektivnější doplněk při stimulaci výkonu,  při spalování tuků, zvýšení koncentrace. Rovněž napomáhá odstranit únavu, zvyšuje psychickou aktivitu a napomáhá k využití tukových zásob, jako zdroje energie. Jeho účinnost vydrží v závislosti na dávce asi 6 až 14 hodin.

Doporučená cena: 189,- Kč      Akční cena nyní jen: 125,- Kč

Podrobnosti:  Muscle Sport Caffeine + Synephrine 90 kapslí - ZDE: 

 

Muscle Sport Tribulus Ultra 270 tablet


Muscle Sport TRIBULUS Ultra Caps je extrakt tribulusu terrestris 90% v kombinaci s dalšími rostlinnými extrakty především z rostilny maca a saw palmetto a užívá se ke zvýšení hormonální produkce, především pak testosteronu. Tribulus obsahuje rovněž stopové prvky zinek a selen, které mají pozitivní vliv na stav a činnost prostaty, podporuje tvorbu energie, regeneraci, svalovou vytrvalost a imunitní funkce organismu.
 

Doporučená cena: 890,- Kč      Akční cena nyní jen: 665,- Kč

Podrobnosti:  Muscle Sport Tribulus Ultra 270 tablet - ZDE: 

 

Muscle Sport 100% Whey Protein 2270 g

100 % Whey Protein od Muscle Sport je dokonalým zdrojem syrovátkových bílkovin s pečlivě vybraným zastoupením aminokyselin. Syrovátkové proteiny jsou nejúčinnější pro regeneraci a růst svalové hmoty. 100 % Whey Protein vám pomůže efektivně nabrat svalovou hmotu a nezáležní na tom, zda chcete nabrat objem, nebo se zbavit přebytečného tuku. Syrovátkový proteinový koncentrát WPC je získáván šetrnou křížovou filtrací CFM a UF. Má jedinečné složení aminokyselin a je bohatý na esenciální aminokyseliny. Dostupný v deseti lahodných příchutích.

Doporučená cena: 1390,- Kč      Akční cena nyní jen: 1199,- Kč

Podrobnosti:  Muscle Sport 100% Whey Protein - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.05.2018  - KOLO, BRUSLE, BĚH - Nutrend produkty „po výkonu“ ZA AKČNÍ CENY !!!

Připravili jsme pro Vás jedinečnou nabídku produktů Nutrend, které uplatníte především po fyzické aktivitě. Běháte? Bruslíte? Jezdíte na kole? Tak nezapomeňte na regeneraci organizmu po skončení fyzické aktivity. Doplňte tělu chybějící sacharidy, bílkoviny, magnezium, vitamíny, a samozřejmě BCAA. Využijte ideální pomocníky ENDURO GAINER, REGENER a MAGNESLIFE. Akce trvá do 30.6. nebo do vyprodání zásob.

Akce trvá do 30.06.2018 nebo do vyprodání zásob!

Kompletní nabídka produktů Nutrend - ZDE

Nutrend MAGNESLIFE 10 x 25 ml

Nutrend Magneslife je skvělá a rychle vstřebatelná tekutá forma hořčíku s vitamínem B6. Tento produkt lze  využít jako pomocníka při jeho náhlém nedostatku, jako jsou křeče, malátnost, bolesti hlavy apod. Vlivem náročné fyzické aktivity, dietního pochybení nebo vlivem stresu dochází v organismu k snížení hladiny hořčíku. Spolu s vitaminem B6 pomáhají při únavě a vyčerpání. Hořčík také přispívá k fyziologické syntéze proteinů a činnosti svalů.

Doporučená cena: 220,- Kč      Akční cena nyní jen: 159,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend MAGNESLIFE 10x25 ml - ZDE: 

Nutrend REGENER 450 g

Nutrend Regener je určený pro podporu regenerace, po náročném fyzickém výkonu. Jedná se o mimořádně účinnou kombinaci sacharidů, minerálů (Mg, K, Na, Se) a vitaminů, obohacená o esenciální větvené aminokyseliny BCAA (L-leucin, L-isoleucin, L-valin v optimálním poměru 2:1:1), dále aminokyseliny L-glutamin a L-arginin. Užívá se ihned po fyzickém výkonu.

Doporučená cena: 330,- Kč      Akční cena nyní jen: 239,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend REGENER 450 g - ZDE: 

 

Nutrend ENDURO GAINER 520 g 

Nutrend ENDURO GAINER svým složením obsahuje komplexní sacharidy a kvalitní mléčné bílkoviny. Proteinová složka WPC (syrovátkový proteinový koncentrát) a sacharidová směs obsahují formy rychlých sacharidů (maltodextrin, glukóza), ale i sacharidy s nízkým glykemickým indexem.Produkt je navíc obohacen o bifidokultury, taurin a aminokyselinu L-glutamin.  Konzumujte neprodleně po ukončení tréninku. 

Doporučená cena: 180,- Kč      Akční cena nyní jen: 139,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend ENDURO GAINER 520 g - ZDE: 

Více doplňků pro vytrvalostní sporty ZDE:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

03.05.2018 - Novinka v naší nabídce - NaturPort Pylox 10 sáčků

Nově vám v našem eshopu nabízíme doplněk stravy od firmy NaturPort. PYLOX je pomocníkem při zažívacích potížích, které jsou vyvolány bakterií Helicobacter pylori.

NaturPort Pylox 10 sáčků

Helicobacter pylori je bakterie, v jejíž přítomnosti se vytvářejí vředy žaludku, dvanáctníku a také je rakovinotvorným činitelem. Bojovat s touto bakterií je často komplikované a je náročné ji zcela vyhubit.
Pylox je doplněk stravy obsahující výtažek z vaječného žloutku imunizovaných slepic - Imunoglobulin Y (IgY), který redukuje populaci této bakterie v žaludku. Užívání Pyloxu je vhodné při počátečních potížích nebo jako prevence proti této bakterii. Tento produkt je vhodné užívat i po ukončení trojité antibiotické léčby.
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

02.05.2018 - NOVINKA - L'Oréal Paris jemné cukrové masky - 3 druhy - za akční cenu 249,- Kč!

NOVINKA! Výrobce L'Oréal Paris vyvinul ve svých laboratořích naprosto unikátní peelingové masky, jejichž základ tvoří 100% přírodní cukr, respektive 3 druhy cukru - tmavý, světlý a bílý - s peelingovými účinky. Cukr je bohatý na esenciální živiny. Vaše pleť bude důkladně vyčištěná, vyživená a bude dokonale hladká. Tato jedinečná řada byla vyvinuta pro jednotlivé potřeby pleti. S cukrovým scrubem bude péče o pleť jedinečným zážitkem.

Kompletní nabídka produktů L´Oréal Paris - ZDE

 

L'Oréal Paris Smooth Sugars Clear Scrub ─ jemný čistící cukrový peeling 50 ml

Jemný čistící peeling od L´Oréal Paris obsahuje čistící složky ve formě semínek z ovoce kiwi, která vyhladí vaši pleť, vyčistí póry a zredukují černé tečky. Esenciální mátový olej se zklidňujícími účinky viditelně redukuje nedokonalosti pleti a vaše pleť bude dokonale hladká. Esenciální olej z citronové trávy pleť jemně vyčistí. Díky jedinečné pečující parfémované textuře nabízí cukrový scrub jedinečný zážitek při čištění pleti.
 

Doporučená cena: 299,- Kč      Akční cena nyní jen: 249,- Kč

Podrobnosti:  L´Oréal Paris Smooth Sugars Clear Scrub - jemný čistící cukrový peeling 50 ml - ZDE: 

 

L'Oréal Paris Smooth Sugars Glow Scrub ─ jemný rozjasňující cukrový peeling 50 ml

V laboratořích L´Oréal Paris vytvořili kombinaci 3 druhů jemných cukrů s olejem z hroznových semínek. Rozjasňujícími složkami jsou olej z hroznových semínek, který je bohatý na vitamin E, olej Monoi  je v podstatě přírodní hydratační složka, která chrání pleť před známkami únavy a zašednutí a prášek Acai, který jemně vyhladí povrch pleti. Vaše pleť již nebude mdlá a budete se těšit na každé další použití této sladké masky.

Doporučená cena: 299,- Kč      Akční cena nyní jen: 249,- Kč

Podrobnosti:  L´Oréal Paris Smooth Sugars Glow Scrub - jemný rozjasňující cukrový peeling 50 ml - ZDE: 

 

L'Oréal Paris Smooth Sugars Nourish Scrub ─ jemný vyživující cukrový peeling 50 ml

V L´Oréal Paris vytvořili jemný peeling v kombinaci 3 druhů cukrů s kakaovým máslem. Díky tomu můžete mít ihned jemnou a vyživenou pleť. Vyživující složky jsou samé kakao.Kakaové máslo je bohaté na esenciální mastné kyseliny, které hydratují a zklidňují suchou pleť. Kokosový olej je bohatý na tuky, které jsou důležité při uchovávání ochranné bariéry pokožky a kakaová zrna - svým peelingovým účinkem odstraní odumřelé buňky pokožky a zjemní pleť.

Doporučená cena: 299,- Kč      Akční cena nyní jen: 249,- Kč

Podrobnosti:  L´Oréal Paris Smooth Sugars Nourish Scrub - jemný vyživující cukrový peeling 50 ml - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30.04.2018 - AKCE - LR LIFETAKT Aloe Vera Drinking Gel Active Freedom 1000 ml - nyní jen za 599 Kč !

Podpořte svoje klouby s LR LIFETAKT Aloe Vera Drinking Gel Active Freedom.Nyní je tento produkt za pouhých 599,- Kč. Aloe Vera Freedom aktivně podporuje Vaše klouby. Šťáva z Aloe Vera Barbadensis Miller obsahuje okolo 200 vysoce hodnotných čistě přírodních látek. Nepropásněte tuto jediněčnou nabídku, akce platí do 15. 5. 2018 nebo do vyprodání zásob.

Akce trvá do 15.5.2018 nebo do vyprodání zásob!

Kompletní nabídka produktů LR - ZDE

 

LR LIFETAKT Aloe Vera Drinking Gel Active Freedom 1000 ml

Aloe Vera Drinking Gel Freedom Active je tekutý doplněk stravy s koncentrátem z pomeranč. šťávy a vitaminem E určený pro fyzicky aktivní lidi a ty osoby, které mají problémy s pohybovým aparátem. Aloe Vera Drinking Gel Active Freedom je obohacen o látky důležité pro klouby - glukosaminsulfát a chondroitinsulfát, vitamín E a je ochucen koncentrátem z pomerančové šťávy pro lepší chuť. Výhodou užívání formou Aloe Vera gelu je fakt, že Aloe Vera gel se velmi dobře vstřebává a z trávicího traktu se snadno dostává do krve, a tím slouží jako nosič látek až na místo určení - v tomto případě se látky snáze dostanou do kloubu. Aloe Vera gel je potravinový doplněk, díky dobré vstřebatelnosti se dobře snáší s běžnými léky.

Doporučená cena: 889,- Kč      Akční cena nyní jen: 599,- Kč

Podrobnosti:  LR LIFETAKT Aloe Vera Drinking Gel Active Freedom 1000 ml - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27.04.2018 - Vybrané produkty MIXIT za AKČNÍ CENU - SLEVA až 25%

Vychutnejte si jedinečné müsli od Mixit. Připravili jsme pro vás výběr nejoblíbenějších směsí müsli, ovoce sušeného mrazem a kaší, vyrobených z těch nejkvalitnějších surovin. Kdo si dnes dokáže představit snídaní bez výrobků Mixit? Akční nabídka trvá do 15.5.2018 nebo do vyprodání zásob, tak ji nezmeškejte.

Akce trvá do 15.5.2018 nebo do vyprodání zásob!

Kompletní nabídka produktů Mixit- ZDE

Mixit Čokoládové nadělení 450 g

Čokoládové nadělení je směs dražovaných výrobků, vhodných ke zdravému mlsání. Složení směsi - vlašské ořechy v hořké čokoládě a skořici, černý rybíz v mléčné čokoládě,lískové ořechay, mandle, kávová zrna a aronie v bílé čokoládě. Při výrobě nebyl použitý palmový olej.

Doporučená cena: 219,- Kč      Akční cena nyní jen: 199,- Kč

Podrobnosti:  Mixit Čokoládové nadělení 450 g - ZDE: 

 

Mixit müsli – Testováno na dětech :) 400 g

Testováno na dětech :) je müsli se sušeným ovocem a kokosovými plátky. Jedinečná směs kterou si vaše děti zamilují, pakliže ji již nemulují. Obsahuje kokosové plátky, kukuřičné lupínky, slunečnicová semena, kakaové polštářky, cukr, čokoládový prášek, jádra lískových ořechů, ovesné lupínky, klikvu, pšeničné lupínky, sušené meruňky, sušené jablka a medový banán. 

Doporučená cena: 219,- Kč      Akční cena nyní jen: 199,- Kč

Podrobnosti:  Mixit müsli - Testováno na dětech :) 400 g - ZDE: 

 

Mixit müsli – To pravé ořechové 400 g

To pravé ořechové - müsli s ořechy pro všechny, kteří se vyhýbají ovoci :) Složení: ovesné lupínky, vlákninové nudličky, pšeničné lupínky, kukuřičné lupínky v mléčné čokoládě, kukuřičné lupínky, arašídy, kukuřičné lupínky v bílé čokoládě, kokosové plátky, jádra mandlí, jádra lískových ořechů, jádra pekanových ořechů a loupaná jádra pistácií.

Doporučená cena: 159,- Kč      Akční cena nyní jen: 120,- Kč

Podrobnosti:  Mixit müsli - To pravé ořechové 400 g - ZDE: 

 

Mixit Proteinovka malinová 450 g

Proteinovka malinová je sypká směs na přípravu kaše s malinami a vysokým obsahem bílkovin. Jedná se o lahodonou kaši vyrobenou z kvalitního CFM proteinu a mrazem sušených malin. Baobab a ovesná mouka dodá energii do posilovny i pro ranní shon. Slazeno stévií. Kaši lze připravit i ve studené vodě, takže odpadá jakékoliv vaření.

Doporučená cena: 239,- Kč      Akční cena nyní jen: 220,- Kč

Podrobnosti:  Mixit Proteinovka malinová 450 g - ZDE: 

 

Mixit Švestka Meruňka – křupavé ovoce 65 g


Švestka Meruňka - Křupavé ovoce je osvěžující mix křupavého mrazem sušeného ovoce z našich zahrad.Složení: Lyofilizovaná ovoce (švestka 60 % a meruňka 40 %)

Doporučená cena: 169,- Kč      Akční cena nyní jen: 145,- Kč

Podrobnosti:  Mixit Švestka Meruňka - křupavé ovoce 65 g - ZDE: 

 

Mixit müsli – Cvičme v rytme! 500 g

Cvičme v rytme!Müsli se sušeným ovocem a ořechy, je opravdu chutná a nabitá fitness směs, která je sestavená v optimálním poměru živin podle zónové diety - bílkoviny:tuky:sacharidy - 20:20:60.Složení: ječné vločky, ovesné vločky, pšeničné lupínky, pohankové lupínky, klikva, sušená papaya, goji, dýňová semena, slunečnicová semena, jádra kešu ořechů, plátky jader mandlí, lněná semena, jádra lískových ořechů, jádra para ořechů, lyofilizované ovoce (borůvky a ananas).

Doporučená cena: 179,- Kč      Akční cena nyní jen: 139,- Kč

Podrobnosti:  Mixit müsli - Cvičme v rytme! 500 g - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25.04.2018 - Sportovní výživa ZA AKČNÍ CENY !!!

Využijte nabídky na sportovní výživu za akční ceny! Naleznete v ní kaše, od výrobce PROM─IN, různých druhů, jako je proteinová kaše s příchutí kakaa nebo třeba ovesná kaše bezlepková.  Jistě vás potěší i nabídka výrobce Extrifit, ve které naleznete proteiny, gainery a Coffy Stimulant. Akce na tyto produkty platí do 15.5.2018 nebo do vyprodání zásob.

Akce trvá do 15.5.2018 nebo do vyprodání zásob!

PROM─IN Knuspi Fitness Protein Mash 500 g ─ příchuť kakao

Instantní kaše PROM-IN, obsahuje vyvážený poměr sacharidů a bílkovin - 3:1, tedy trojnásobek souborných, pomalu stravitelných sacharidů vůči bílkovině z hrachu. Je určená k doplnění vašeho proteinového jídla. Mezi výhody této kaše patří snadná příprava, výborná chuť, vysoký obsah bílkovin a téměř nulový obsah tuků. Kaše vám dodá potřebnou energii na dlouho dobu.

Doporučená cena: 189,- Kč      Akční cena nyní jen: 145,- Kč

Podrobnosti:  PROM-IN Knuspi Fitness Protein mash 500 g - čokoláda  - ZDE: 

 

PROM─IN Knuspi Rychlá kaše 500 g

Instantní bezlepkové kaše jsou obohacené o probiotické kultury, jsou čistě přírodní, bezlepkové a navíc bez konzervantů a barviv. Jsou ideální pro zdravý životní styl a můžou ji s radostí jíst i děti. Výborně doplňují denní dávku sacharidů, bílkovin a vlákniny. Vyhutnejte si kaši pohankovou, rýžovou, jáhlovou nebo ovesno-ječnou.

Doporučená cena: 110,- Kč      Akční cena nyní jen: 99,- Kč

Podrobnosti:  PROM-IN Knuspi Rychlá kaše 500 g - ZDE: 

 

PROM–IN Ovesné vločky bezlepkové 650 g

V produktu Ovesné vločky bezlepkové naleznete tradiční ovesné vločky  v přirozené podobě, bez konzervantů, barviv a sladidel. Nenajdete  v ní žádné jednoduché sacharidy, a proto je vhodný i pro přísnou redukční dietu. V kombinaci s proteinovým přípravkem se jedná ideální snídani pro každého.  Ještě více lahodnější chuti dostáhnete například přidáním čerstvého ovoce.

Doporučená cena: 147,- Kč      Akční cena nyní jen: 129,- Kč

Podrobnosti:  PROM-IN Ovesné vločky bezlepkové 650 g - ZDE: 

Kompletní nabídka produktů PROM-IN - ZDE

Extrifit PeptiBeef 2000 g + doprava ZDARMA


PeptiBeef ® je hydrolyzovaná hovězí bílkovina - značkový izolát HydroBEEF®, který obsahuje masové (cca 25 %) a kosterní (cca 75 %) bílkoviny. Produkt má největší podíl bílkoviny z masa ze všech hovězích produktů na trhu. Přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací.Slazeno také sladidlem z rostliny stévie. Dostupný v příchutích čokoláda & kokos, čokoláda & oříšky, dvojitá čokoláda.

Doporučená cena: 1530,- Kč      Akční cena nyní jen: 1090,- Kč

Podrobnosti:  Extrifit PeptiBeef 2000 g - ZDE: 

 

Extrifit G 15 Anabolic Gainer 3000 g 

Jedná se o jedinečný prostředek pro každého, kdo chce velmi rychle zvýšit hmotnost a objem svalstva.Proteinová složku je pečlivě vyrobena tak, že obsahuje ty nejlepší proteiny vůbec! G 15 obsahuje 15% Top proteinů a 71% velmi kvalitních sacharidů s postupným nástupem účinku. Dostupné příchutě jsou: vanilka, jahoda & banán, čokoláda & kokos, čokoláda. Pro vyšší účinnost produktu je přidán komplex vitamínů B, C a E.

Doporučená cena: 1199,- Kč      Akční cena nyní jen: 899,- Kč

Podrobnosti:  Extrifit G 15 Anabolic Gainer 3000 g - ZDE: 

 

Extrifit Coffy Stimulant 200 mg ─ 100 tablet 

Coffy 200 mg Stimulant je určený pro sportovce a pro osoby při zvýšené tělesné zátěži. Coffy 200 mg Stimulant je výrobek s obsahem kofeinu, který má stimulační účinky a podporuje spalování tuku, díky nejvyššímu povolenému obsahu kofeinu 200 mg v jedné tabletě.  
 

Doporučená cena: 262,- Kč      Akční cena nyní jen: 199,- Kč

Podrobnosti:  Extrifit Coffy Stimulant 200 mg - 100 tablet - ZDE: 

Kompletní nabídka produktů Extrifit - ZDE

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.04.2018 - AKCE pro sportovce - Nutrend GUTAR ENERGY SHOT 20 x 60 ml - sada jen za 535 Kč !

Představujeme Vás energetický stimulant v tekuté formě Nutrend GUTAR ENERGY SHOT. Je ideální pro nabuzení před vaší aktivitou. Tento produkt Vám nyní nabízíme za pouhých 535,- Kč. Akce platí do 15. 5. 2018 nebo do vyprodání zásob.

Kompletní nabídka produktů NUTREND - ZDE

Nutrend GUTAR ENERGY SHOT 20 x 60 ml

GUTAR ENERGY SHOT je energetický stimulant v tekuté formě a praktickém balení jako ENERGY SHOT. Je ideální pro nabuzení a stimulaci před vaší aktivitou. Synergická kombinace přírodního kofeinu, taurinu, L-Carnitinu, L-Argininu, extraktu z ženšenu a zeleného čaje, vitaminu B6 pro maximální nabuzení organismu.  Efekt nabuzení a stimulace přetrvává až několik hodin, aniž by způsobil některý z vedlejších účinků.  Vyzkoušejte nový GUTAR ENERGY SHOT a zatočte s únavou a vyčerpáním!

Doporučená cena: 700,- Kč      Akční cena nyní jen: 535,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend GUTAR ENERGY SHOT 20 x 60 ml - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.04.2018 - Vybrané produkty ISWARI za AKČNÍ CENU - SLEVA až 15%

Superpotraviny od ISWARI za úžasné akční ceny!!! Za skvělou cenu můžete ochutnat výborný Snack z džungle nebo Snídaňovou směs - nepražené kakao & lucuma. Nastartujte svůj den zdravou a vydatnou snídaní od ISWARI. Akce platí do 15.5.2018 nebo do vyprodání zásob.

Kompletní nabídka produktů ISWARI- ZDE

Iswari BIO Snídaňová směs 360 g - nepražené kakao & lucuma 

Snídaňová směs s příchutí nepražené kakao & lucuma je výborná jako snídaně, do smoothies či jogurtu. Chutná po čokoládě a díky kokosovému cukru je příjemně sladká. Vašemu tělu dodá potřebné živiny a vitamíny, ale nijak ho zbytečně nezatíží. Je vyrobena z přirozeně bezlepkových surovin a je obohacena o superpotraviny (potraviny s mimořádnými nutričními kvalitami). Vychutnejte si zdravou a kvalitní snídani, která je rychlá na přípravu a navíc skvěle chutná!

Doporučená cena: 169,- Kč      Akční cena nyní jen: 149,- Kč

Podrobnosti:  ISWARI BIO Snídaňová směs 360 g - nepražené kakao & lucuma - ZDE: 

Iswari BIO Konopný protein (prášek) 250 g

Iswari BIO Konopný protein je získáván rozmělněním semínek rostlin cannabis sativa. Je prostý THC, tudíž nemá žádný vliv na lidskou psychiku. Konopný protein je v rostlinném světě vyjímečný tím, že obsahuje všech 21 aminokyselin vyskytujících se v přírodě, včetně 8 esenciálních, tedy nezbytných pro tělo. Je bohatý rovněž na vlákninu a obsahuje téměř dokonalou rovnováhu nenasycených mastných kyselin 3, 6 a 9. 

Doporučená cena: 209,- Kč      Akční cena nyní jen: 185,- Kč

Podrobnosti:  ISWARI BIO Konopný protein 250 g - ZDE: 

Iswari BIO Snack z džungle 300 g - snídaně s banánem a jablkem

BIO snídaňová směs Snack z džungle je skvělou snídaní pro malé děti od 3 let, která dodá dětem energii na celý den a navíc je zdraví prospěšná. Je přirozeně bezlepková a bez jakýchkoli umělých přísad. Snídaňová směs Snack z džungle s banánem a jablkem chutná podobně jako čokoláda a karamel a navíc je zcela bez přidaného cukru. Děti si snídaňové směsi oblíbí stejně opičáci z džungle! Směs je přirozený zdroj hořčíku, železa a vlákniny.

Doporučená cena: 159,- Kč      Akční cena nyní jen: 145,- Kč

Podrobnosti:  ISWARI BIO Snack z džungle 300 g - snídaně s banánem a jablkem - ZDE: 

Iswari BIO Bezlepkový oves naklíčený - vločky 360 g - konopné semínko & skořice

 
Iswari BIO Bezlepkový oves naklíčený – vločky s konopným semínkem & skořicí je vysoce výživná ovesná snídaně. Bezlepkové naklíčené ovesné vločky jsou dehydratovány při 40 °C, aby byly zachovány veškeré živiny a enzymy. Díky procesu klíčení ovsa je snídaně lehce stravitelná, plná vitamínů a minerálních látek. Ovesné vločky a pohanková krupice jsou bohaté na pomalu metabolizovatelné sacharidy a jsou přirozeným zdrojem minerálů a vitamínů. 

Doporučená cena: 175,- Kč      Akční cena nyní jen: 149,- Kč

Podrobnosti:  ISWARI BIO Bezlepkový oves naklíčený - vločky 360 g - konopné semínko & skořice - ZDE: 

Iswari BIO Bezlepkový oves naklíčený – vločky 360 g ─ kakao & goji 

 
Iswari BIO Bezlepkový oves naklíčený - vločky s příchutí kakao & goji je nabitá snídaňová směs se superpotrvinami z níž za minutku vykouzlíte zdravou a chutnou svačinku. Základem snídaňové směsi je bio naklíčený bezlepkový oves. Aby byly zachovány veškeré živiny a enzymy, jsou bezlepkové naklíčené ovesné vločky dehydratovány při 40°C . Naklíčené ovesné zrno je dále šetrně stlačeno do vločky. Díky tomuto procesu klíčení ovsa je snídaně lehce stravitelná, plná vitamínů a minerálních látek.

Doporučená cena: 175,- Kč      Akční cena nyní jen: 165,- Kč

Podrobnosti:  ISWARI BIO Bezlepkový oves naklíčený - vločky 360 g - kakao a goji - ZDE: 

Iswari BIO Spirulina tablety 125 g

Iswari BIO Spirulina tablety obsahují Spirulinu, která je výjimečnou potravinou a zdrojem koncentrovaných, netoxických a lehce vstřebatelných živin. Je vysoce přínosnou náhradou za proteinové prášky. Obsahuje spoustu vitamínů, minerálů a živin. Navíc obsahuje všechny esenciální aminokyseliny a je bohatá na vitamíny skupiny B a řadu minerálů. Tablety jsou vyrobeny pouze tlakem, neobsahují žádné pojivové látky. Jedná se o 100 % čistou spirulinu.

Doporučená cena: 184,- Kč      Akční cena nyní jen: 165,- Kč

Podrobnosti:  ISWARI BIO Spirulina tablety 125 g - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18.04.2018 - Vybrané produkty MAXXWIN nyní za SPECIÁLNÍ CENY!!! 

Máme pro Vás speciální jarní akční cenu na vybrané produkty značky MAXXWIN. Připravili jsme skvělou, výhodnou akční nabídku, ze které si vybere každý. A pozor, ceny platí pouze do 31. 5. 2018 nebo do vyprodání zásob! Nepromeškejte naši nabídku a užijte si jaro plné sportu.

Kompletní nabídka produktů MAXXWIN - ZDE

MAXXWIN MAXX GAIN 15 ─ 3500 g  

MAXX GAIN 15 patří mezi špičkové gainery s perfektním vyvážením živin. Podporuje rychlý nárůst svalové hmoty a síly, zároveň chrání svalovou hmotu a zvyšuje výkonnost. Pokud jste měli někdy problém s nabíráním svalové hmoty nebo potíže s jejím udržení MAXX GAIN 15 je určen přímo pro Vás. Vhodné pro amatérské i vrcholové sportovce. Rychlá stravitelnost a maximální využitelnost v organismu. Neobsahuje aspartam.

Doporučená cena: 925,- Kč      Akční cena nyní jen: 520,- Kč

Podrobnosti:  MAXXWIN MAXX GAIN 15 - 3500  g - ZDE: 

MAXXWIN Hypotonic Iontdrink 1000 ml

Maxxwin Hypotonic Iontdrink je oblíbený iontový koncentrát obohacený o vysoce účinné aminokyseliny - taurin, glycin a L-karnitin. Je určen především pro přípravu hypotonického nápoje k doplnění pitného režimu a náhradě ztracených tělních tekutin během náročného tréninku či při zvýšeném výkonu. Díky přidaným složkám urychluje regeneraci a pomáhá přeměnit tuky ve zdroj energie. 

Doporučená cena: 299,- Kč      Akční cena nyní jen: 225,- Kč

Podrobnosti:  MAXXWIN Hypotonic Iontdrink 1000 ml - ZDE: 

MAXXWIN L-Glutamine Pure Natural 300 g

MAXXWIN L-Glutamine Pure Natural je výborný pro svůj pozitivní účinek na regeneraci organismu a rychlejší růst svalů. L-Glutamine se řadí mezi neesenciální aminokyseliny a tvoří více jak 60% obsahu všech aminokyselin svalových buněk. Je vysoce hodnocen pro svůj účinek na organismus. Dokáže mimo jiné zabránit rozpadu ostatních aminokyselin. 

Doporučená cena: 315,- Kč      Akční cena nyní jen: 210,- Kč

Podrobnosti:  MAXXWIN L-Glutamine Pure Natural 300 g - ZDE: 

MAXXWIN Synephrine Maxx 60 tablet

MAXXWIN Synephrine Maxx obsahuje extrakt z rostliny Citrus aurantium, která podporuje odbourávání tuků, redukci váhy a nastartování metabolismu. ynephrine Maxx obsahuje 100% Synephrine, extrakt z oplodí rostliny Citrus aurantium která podporuje odbourávání tuků, redukci váhy a nastartování metabolismu. Synephrine je svými účinky podobný kofeinu a efedrinu, ale bez vedlejších účinků. 

Doporučená cena: 180,- Kč      Akční cena nyní jen: 99,- Kč

Podrobnosti:  MAXXWIN Synephrine MAXX 60 tablet - ZDE: 

MAXXWIN Anabolic Booster 80 tablet

MAXXWIN Anabolic Booster obsahuje unikátní kombinaci látek, vhodných nejen pro profesionální sportovce. Peruánská Maca ,kterou již od pradávna používali Inkové, je aktuálně velmi oblíbeným přírodním produktem. Tribulus Terrestris (Kotvičník zemní) obsahuje vysokou hladinu rostlinných „anabolických steroidů.“AB BOOSTER je suplement, který oceníte nejen ve fitness centru. Je legální a zcela bez vedlejších účinků! Přidaný Zinek přispívá k normální plodnosti a reprodukci.

Doporučená cena: 250,- Kč      Akční cena nyní jen: 190,- Kč

Podrobnosti:  MAXXWIN Anabolic Booster 80 tablet - ZDE: 

MAXXWIN Arginine Maxx 1200 ─ 90 kapslí

MAXXWIN Arginine Maxx 1200 podporuje transport krve a kyslíku do svalů a tím i extrémní svalový růst. Zároveň pozitivně působí na sexuální apetit a imunitní systém. L-Arginine je významnou aminokyselinou pro náš organismus, její přítomnost je zásadní pro mnohé pochody našeho těla včetně vlivu na svaly. Pravidelným příjmem L-argininu pomáháte budování čisté svalové hmoty bez tuku.
Doporučená cena: 299,- Kč      Akční cena nyní jen: 175,- Kč

Podrobnosti:  MAXXWIN Arginine Maxx 1200 - 90 kapslí - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.04.2018 - AKCE - Energy Relaxin 30 ml - nyní jen za 320 Kč !

Jarní akce na Relaxin od Energy!!! Máme pro Vás skvělou akční cenu na  Energy Relaxin 30 ml. Tento výrobek u nás koupíte za pouhých 320,- Kč.  Využijte nabídky co nejdříve, protože akce platí pouze do 15.5.2018 nebo do vyprodání zásob. Energy s úctou k přírodě!

Rozšířená nabídka produktů Energy - ZDE:

Energy Relaxin 30 ml

Energy Relaxin je bioinformační přípravek obsahující unikátní kombinaci dvou vysoce účinných přírodních extraktů. Z kůry stromu magnolie a kořene kudzu.Relaxin obsahuje výjimečně účinný komplex izoflavonoidů a lignanů. Pomocí harmonizace hladiny kortizolu napomáhá regulovat dráhy vyrovnanosti a odolnosti.Působí přednostně na dráhy srdce, tenkého střeva, perikardu, tří ohnišť a sleziny, dotýká se také dráhy plic a tlustého střeva.

Doporučená cena: 416,- Kč      Akční cena nyní jen: 309,- Kč

Podrobnosti: Energy Relaxin 30 ml - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

03.04.2018 - AKCE - produkty NUTREND ENDURANCE SPORTS - kolo, brusle, běh

Začíná sezóna venkovních aktivit. Proto jsme pro Vás připravili speciální akční ceny na produkty od firmy NUTREND.  Je jedno zda si půjdete zaběhat, projet se na kole nebo vyrazíte na brusle.  Vždy je dobré mít zásobu výživových doplňků, které Vám pomohou s doplněním energie před cvičením, s posílením v průběhu tréninku nebo s povzbuzením po náročném výkonu. Akce platí do 15.4.2018 nebo do vyprodání zásob.

Kompletní nabídka produktů NUTREND - ZDE

Nutrend ENDUROSNACK ─ tuba 10 x 75 g 

Energetický gel Nutrend ENDUROSNACK  je určen pro dosažení maximální efektivnosti tréninku, přičemž jej doporučujeme používat pravidelně v průběhu fyzické zátěže. Jedná se speciální gel s postupným uvolňováním energie do organismu. Endurosnack obsahuje snadno vstřebatelný sacharid Palatinosu. Je vhodný při náročných dlouhých trénincích a vytrvalostních závodech.

Doporučená cena: 450,- Kč      Akční cena nyní jen: 359,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend ENDUROSNACK - tuba 10 x 75 g - ZDE: 

Nutrend CARBOSNACK ─ sáček 18 x 55 g

Nutrend CARBOSNACK v sáčku je praktické balení energetického gelu na bázi jednoduchých, velmi dobře vstřebatelných cukrů pro rychlé doplnění energie. Díky vzájemné kombinaci vybraných druhů sacharidů je zaručena rychlá a efektivní funkčnost produktu. Praktické balení Carbosnacku od Nutrendu využijí jak profesionální sportovci, tak nadšenci do fitness.

Doporučená cena: 522,- Kč      Akční cena nyní jen: 399,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend CARBOSNACK - sáček 18 x 55 g - ZDE: 

Nutrend ISODRINX 840 g

Nutrend ISODRINX je profesionální isotonický nápoj s příjemnou osvěžující a energizující chutí, který splňuje fyziologické požadavky organismu na doplňování ztracených tekutin, minerálů a energie při fyzické zátěži. Výhodou nápoje Isodrinx je zvýšený obsah sacharidů a vyvážený obsah minerálů. ISODRINX je určený pro profesionální i rekreační sportovce.

Doporučená cena: 360,- Kč      Akční cena nyní jen: 279,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend ISODRINX 840 g - ZDE: 

Nutrend MAGNESLIFE 10 x 25 ml

Hořčík (magnesium) patří mezi nejdůležitější minerální látky nezbytné pro život, které si člověk nedokáže sám vytvořit. Jeho nedostatek zapříčiňuje vznik nervosvalových a svalových křečí. Nutrend MAGNESLIFE je vysoce účinný roztok iontů hořčíku pro předcházení a akutní řešení křečí při sportu. Magneslife garantuje vysokou využitelnost a vstřebatelnost. Praktické balení v jednorázových dávkách uspokojí každého náročného sportovce. 

Doporučená cena: 220,- Kč      Akční cena nyní jen: 155,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend MAGNESLIFE 10 X 25 g - ZDE: 

Nutrend REGENER 450 g

Nutrend REGENER je unikátní regenerační formule pro vyčerpaný organismus po fyzickém výkonu, především vytrvalostních sportech či jednorázové únavě.  Kombinace a poměry jednotlivých funkčních účinných látek v produktu Nutrend Regener společně s vitamíny, minerály a s jednoduchými a komplexními sacharidy napomáhají rychlé regeneraci energetických zdrojů organismu.

Doporučená cena: 330,- Kč      Akční cena nyní jen: 229,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend REGENER 450 g - ZDE: 

Nutrend Flexit Gelacoll 180 kapslí

Výživa kloubů NUTREND Flexit Gelacoll je účinný přípravek ve formě kapslí, obsahujících vysoké množství hydrolyzátu želatiny. Produkt je obohacen o vitamin C, který přispívá k tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek a pojivové tkáně. Kolagenní bílkovina, kterou zde představuje hydrolyzát želatiny, je zdrojem širokého spektra aminokyselin a peptidů.

Doporučená cena: 225,- Kč      Akční cena nyní jen: 169,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend Flexit Gelacoll 180 kapslí - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.03.2018 - Provozní doba o Velikonocích v kontaktním místě Veletržní 18, Praha 7

Tato informace je určena pro zákazníky, kteří jsou z Prahy a okolí a vyzvedávají si zboží objednané v našem e-shopu v kontaktním místě ve Vinotéce Vínečko - Veletržní 18, Praha 7. V tomto výdejním místě bude otevírací doba ve dnech pátek - pondělí 30.3. - 2.4.2018 od 15:00 do 20:00 hodin. Děkujeme a přejeme krásné velikonoční svátky, tým AlfaFit.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.03.2018 - AKCE - MIXIT např. Veli-koko-noční nadělení 375 g - cena jen 180 Kč 

Užijte si Velikonoce s MIXITem.  Ochutnejte limitovanou velikonoční nabídku od firmy MIXIT za bezkonkurenční jarní ceny.  Máme pro Vás například Veli-koko-noční nadělení 375 g za pouhých 180,- Kč. Akce platí do 15. 4. 2018 nebo do vyprodání zásob.

Kompletní nabídka produktů MIXIT - ZDE

Mixit Veli─koko─noční MIX 700 g

Mandle obalené v bílé čokoládě, obarvené rybízem nebo jahodami s dřevěnou ozdobou uvnitř. Limitované sezónní müsli. To nejlepší z našich zahrádek v novém jarním tubusu se zvířátky. Navíc v tubusu 8 barevných vajíček, se kterými jsme si opravdu vyhráli: vzali jsme mandle a obalili je v bílé čokoládě obarvené lyofilizovaným physalisem, černým rybízem, jahodami nebo čajem matcha! 

Doporučená cena: 229,- Kč      Akční cena nyní jen: 175,- Kč

Podrobnosti:  MIXIT Veli-koko-noční MIX - ZDE: 

Mixit Veli─koko─noční vajíčka 400 g

Slepičky pro Vás snesly ta nejlahodnější čokoládová vajíčka s křupavou mandlí uvnitř. Pražené mandle v mléčné a v bílé čokoládě s lyofilizovaným ovocem a drceným zeleným čajem v různém poměru. S čokoládovými vajíčky jsme si letos opravdu vyhráli, vzali jsme mandle a obalili je v mléčné a bílé čokoládě, s jahodami nebo čajem matcha! 

Doporučená cena: 229,- Kč      Akční cena nyní jen: 199,- Kč

Podrobnosti:  MIXIT Veli-koko-noční Vajíčka - ZDE: 

Mixit Veli─koko─noční nadělení 375 g

Pochutnejte si na jarní zdravé a chutné svačině, nebo využijte Mixit Veli-koko-noční nadělení jako malý úplatek pro rozveselené koledníky. Pochoutka na zoubek plná ořechů, sušeného ovoce a čokoládových vajíček - mandle v bílé čokoládě s lyofilizovaným physalisem, černým rybízem, jahodami nebo čajem matcha. Neodolatelná pochoutka, žádná barviva a žádný palmový olej!

Doporučená cena: 219,- Kč      Akční cena nyní jen: 179,- Kč

Podrobnosti:  MIXIT Veli-koko-noční nadělení - ZDE: 

Mixit Borůvkovice Kaštanová 400 g

Sypká směs na přípravu kaše s kaštanovou moukou a borůvkami. Kaše obsahuje mrazem sušenou kanadskou borůvku s chilským merlíkem, křupavou švestkou, šťavnatou meruňkou a baobab. 100% poctivý kaštanový základ dává kaši nezaměnitelnou chuť. To vše bez cukru, bez lepku a vegan! 

Doporučená cena: 245,- Kč      Akční cena nyní jen: 215,- Kč

Podrobnosti:  MIXIT Borůvkovice Kaštanová - ZDE: 

Mixit müsli – Pepek Bezlepek 350 g

Pepek Bezlepek je milovník lehkých, nadýchaných a správně křupavých mixů müsli a umí potěšit nejen každého celiaka. Luxusní müsli obsahuje velké množství křehkých lupínků z rýže, kukuřice, jáhel a pohanky. Lyofilizované ovoce - ostružiny a černý rybíz, s mochyní a goji dodávají müsli sladkokyselou chuť. Müsli jsou vhodné pro ty, kdož se vyhýbají lepku.

Doporučená cena: 169,- Kč      Akční cena nyní jen: 129,- Kč

Podrobnosti:  MIXIT müsli - Pepek Bezlepek - ZDE: 

Mixit Pečená zima 700 g

Nastartujte zimní ráno s pečenou zimou od Mixit! Doslova si zamilujete křupnutí pražených lískových ořechů a dozlatova vypečeného zrní. A pro dodání energie jsou přidány čoko crispies, corn flakes v bílé čokoládě a sladká jablíčka. O dokonalou souhru chutí se dále postará goji, kokos, konopná semena a kanadská brusinka.
Doporučená cena: 189,- Kč      Akční cena nyní jen: 175,- Kč

Podrobnosti:  MIXIT Pečená zima - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.03.2018 - AKCE - LR Figuactiv Rajská polévka MEDITERRANÉE 500 g - nyní jen za 1.099 Kč !

Potravina pro zvláštní výživové účely, která je určená jako náhrada libovolného jídla běhen dne, v rámci kontrolované výživy, za účelem snížení tělesné hmotnosti. Neobsahuje laktózu ani lepek. Tato instantní polévka má vyvážený poměr látek potřebných pro jedno hlavní jídlo. 
 
Využijte mimořádnou nabídku, která platí 15.4.2018 nebo do vyprodání zásob.

Akce trvá do 15.4.2018 nebo do vyprodání zásob!

Kompletní nabídka produktů LR - ZDE

LR Figuactiv Rajská polévka MEDITERRANÉE 500 g 

Tato instantní polévka obsahuje ve vyváženém množství veškeré výživné látky potřebné pro jedno hlavní jídlo. Výrobek má v rámci redukční diety a dodržování zdravého životního stylu efektivní výsledky. Obsahuje pouze přirozeně vyskytující se cukry.  Pro kontrolu hmotnosti je nutné dodržovat doporučený způsob přípravy. Prosíme, dbejte bezpodmínečně na to, abyste v průběhu vaší diety přijímali dostatečné množství tekutin.

Doporučená cena: 1385,- Kč      Akční cena nyní jen: 1099,- Kč

Podrobnosti:  LR Figuactive Rajská polévka MEDITERRANEÉ - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.03.2018 - Sportovní výživa ZA AKČNÍ CENY !!!

Aktuální akční nabídka , kterou nastartujete svoje tělo na jarní trénink. V nabídce naleznete špičkové produkty od výrobců Weider,  ATP a Musclesport. Nechybí v ní několik druhů proteinů, gainerů, BCAA, creatinu nebo tribulusu. Akce platí do 15.4.2018 nebo do vyprodání zásob, tak neváhejte a nakupujte, těšíme se na vás.

Akce trvá do 15.4.2018 nebo do vyprodání zásob!

Weider Giant Mega Mass 4000 – 3000 g

Weider Giant Mega Mass 4000 po důkladné inovaci obsahuje několikanásobně vyšší obsah větvených aminokyselin obohacený o syrovátkový protein Creapure creatin. Tento speciální produkt byl vyvinut speciálně pro kulturisty a ostatní sportovce se zvýšeným nárokem na přísun živin a energie. Giant Mega Mass 4000 si můžete dopřát v pěti lahodných příchutích - vanilka, čokoláda, jahoda, bílá čokoláda & pralinka, brusinka & jogurt.

Doporučená cena: 1233,- Kč      Akční cena nyní jen: 869,- Kč

Podrobnosti:  Weider Giant Mega Mass 4000 - 3000 g  - ZDE: 

Weider Protein 80 plus 500 g

Weider Protein 80 plus obsahuje vzájemně kombinované 4 druhy bílkovin: kasein, mléčný izolát, syrovátkový koncentrát a vaječný albumin. Dále obsahuje řadu aminokyselin a sacharidů. Pro svou schopnost dlouhodobého postupného zásobování svalstva aminokyselinami, je velmi vhodný jako poslední jídlo před spaním. Je dostupný v celé řadě příchutí, jako jsou tradiční jahoda, vanikla, čokoláda a banán, ale i nové jako jsou citron & tvaroh, třešně & mandle nebo kokos.

Doporučená cena: 504,- Kč      Akční cena nyní jen: 355,- Kč

Podrobnosti:  Weider Protein 80 plus 500 g - ZDE: 

 

Weider GOLD Whey 2000 g


Weider GOLD Whey 2000 g je proteinový prášek se syrovátkovým koncentrátem s příchutí vanilka, banán, mléčná čokoláda, kokos & cookies, straciatella, mango & maracuja, malina & jogurt nebo jahoda.  Weider GOLD Whey obsahuje 80% kvalitních bílkovin, minimum tuku, sacharidů a s vysokým obsahem větvených aminokyselin. 

Doporučená cena: 1620,- Kč      Akční cena nyní jen: 1199,- Kč

Podrobnosti:  Weider GOLD Whey 2000 g - ZDE: 

Kompletní nabídka produktů Weider- ZDE

ATP Creatine Monohydrate 300 tablet

Creatine monohydrate je jedním z velice významných přípravků pro podporu sportovní výkonnosti, pro podporu síly, rychlosti a vytrvalosti. Kreatin je vhodný pro krátké intenzivní výkony (kulturistika, atletika, cyklistika, plavání) nebo při sportovních hrách (volejbal, košíková, tenis, hokej, fotbal).Kreatin je nejúčinnější legální doplněk současnosti pro nabírání svalové hmoty. Kreatin monohydrát nemá žádné negativní účinky.

Doporučená cena: 350,- Kč      Akční cena nyní jen: 185,- Kč

Podrobnosti:  ATP Creatine Monohydrate 300 tablet - ZDE: 

 

ATP Creatine Gainer 2000 g

Creatine Gainer obsahuje účinnou kombinaci kvalitních syrovátkových bílkovin a kreatin monohydrátu. Obsahuje vybranné složení sacharidů pro dodání energie a zvýšení zásob svalového glykogenu. Creatine Gainer obsahuje nízký obsah tuků a napomáhá větším silovým výkonům, napomáhá regeneraci a budování svalové hmoty. 

Doporučená cena: 750,- Kč      Akční cena nyní jen: 379,- Kč

Podrobnosti:  ATP Creatine Gainer 2000 g - ZDE: 

 

ATP Maxi Pro 90% – 2200 g


Vysokoproteinový nápoj ATP Maxi Pro 90% napomáhá sportovcům zabezpečit dostatečný přísun bílkovin. Extrémně efektivní ve tvorbě a zachování svalové hmoty.  
Maxi Pro 90% je tvořen speciální kombinací dvou nejkvalitnějších zdrojů bílkovin – sójového izolátu a 80 % koncentrátu syrovátkového proteinu. Sójový izolát je jedním z nejkvalitnějších rostlinných zdrojů bílkovin. K dostání v několika příchutích - banán, jahoda, čokoláda a vanilka.

Doporučená cena: 1350,- Kč      Akční cena nyní jen: 755,- Kč

Podrobnosti:  ATP Maxi Pro 90% 2200 g - ZDE: 

Kompletní nabídka produktů ATP - ZDE

 

Muscle Sport BCAA Extra Strong 6:1:1 – 300 tablet

BCAA Extra Strong Caps je vysoce efektivní směs volných větvených esenciálních aminokyselin (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin), neesenciální aminokyseliny, kyselinu alfa-lipoovou a vitamin B6 pro ochranu svalové hmoty před odbouráváním a pro podporu růstu při fyzické zátěži.

Doporučená cena: 569,- Kč      Akční cena nyní jen: 499,- Kč

Podrobnosti: Muscle Sport BCAA Extra Strong 6:1:1 300 tablet - ZDE: 

 

Muscle Sport Tribulus Ultra 270 tablet

Tribulus je určen pro všechny, kteří chtějí zvyšovat svalový objem.Muscle Sport Tribulus Ultra je extrakt tribulusu terrestris 90% (kotvičníku zemního) vhodně doplněného o další rostlinné extrakty (maca, saw palmetto) a stopové prvky (zinek, selen), který se užívá pro udržení a zvýšení hormonální produkce, hlavně testosteronu může mít pozitivní vliv na stav a činnost prostaty.

Doporučená cena: 890,- Kč      Akční cena nyní jen: 659,- Kč

Podrobnosti: Muscle Sport Tribulus Ultra 270 tablet - ZDE: 

 

Muscle Sport 100 % Whey Protein 1135 g

100 % Whey Protein je jedinečným zdrojem syrovátkových bílkovinných preparátů s pečlivě vybraným zastoupením aminokyselin. Jedná se o nejkoncentrovanější syrovátkový protein. Syrovátkové proteiny jsou u silových sportovců absolutní „jedničkou“ v oblíbenosti. Není tedy náhoda, že syrovátková bílkovina je základem většiny proteinových koncentrátů. 

Doporučená cena: 799,- Kč      Akční cena nyní jen: 609,- Kč

Podrobnosti: Muscle Sport 100% Whey Protein 1135 g - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.03.2018 - AKCE - Raab Vitalfood Spirulina BIO 100 tablet - nyní jen za 159 Kč !

Připravili jsme pro Vás jedinečnou nabídku!  Raab Vitalfood Spirulina BIO je tady!. Dopřejte si jarní očistu celého organizmu. Spirulina je bohatá na vlákninu a mimo jiné na vitamíny B1, B2, B3, B6, B9, vitamin C, vitamin D, vitamin A a vitamin E a karoteny. Nepropásněte naši cenovou senzaci 159,- Kč. Akce platí do 15.4. nebo do vyprodání zásob.

Akce trvá do 15.52018 nebo do vyprodání zásob!

Kompletní nabídka produktů Raab Vitalfood - ZDE

 

Raab Vitalfood Spirulina BIO 100 tablet

Spirulina (Arthrospira platensis) je sladkovodní řasa, které obsahuje všechny základní vitamíny, minerály a živiny. Její konzumace je oblíbená hlavně díky jejímu vysokému obsahu bílkovin (více jak 50%) a to jí řadí mezi nejvíce na proteiny bohaté potraviny v přírodě. Je označována také jako jedno z tzv. superfoods (super potraviny).

Doporučená cena: 199,- Kč      Akční cena nyní jen: 159,- Kč

Podrobnosti:  Raab Vitalfood Spirulina BIO 100 tablet - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.03.2018 - AKCE - Herbalife Formule 1 koktejl 750 g - dýně & skořice - nyní jen za 1.042 Kč !

V naší akci na Herbalife Formule 1 koktejl 750 g máte jedinečnou možnost ochutnat lahodnou příchuť dýně & skořice za skvělou cenu pro registrované zákazníky 1.042 Kč! Koktejl F1 je ideálním řešením pro všechny, kdo chtějí efektivně regulovat svoji váhu. Koktejl je rychle a snadno připravený. Sami si jej namícháte tak, aby vám hustota vyhovovala.

Akce trvá do 15.4.2018 nebo do vyprodání zásob!

Herbalife Formule 1 koktejl 750 g ─ příchuť dýně & skořice

Lahodný koktejl F1 nahradí snídani i oběd, je vhodnou výživnou náhradou jídla v období redukčních diet. Jedna porce koktejlu F1 obsahuje méně než 220 kalorií, koktejl F1 nabízí vyvážené množství sójového proteinu a sacharidů, které dodávají pocit plnosti. Pomáhá udržet hladinu energie a má vysoký obsah proteinu, čímž podporuje tvorbu beztukové svalové hmoty. Díky vysokému obsahu vitamínů a minerálů v koktejlu F1 dosáhnete snáze jejich doporučené denní dávky.

Doporučená cena: 1848,- Kč      Akční cena po registraci nyní jen: 1042,- Kč

Podrobnosti:  Herbalife Formule 1 koktejl 750 g - příchuť dýně a skořice - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26.02.2018 - AKCE - LR Aloe Vera Drinking Gel Sivera 1000 ml - nyní jen za 545 Kč !

To pravé Aloe Vera v produktu LR Aloe Vera Drinking Gel Sivera 1000 ml s přísadou kopřivy nyní za skvělou cenu 545,- Kč!  Využijete jedinečné nabídky, kterou jsme pro vás připravili. Gel z Aloe Vera obsahuje přibližně 200 vysoce hodnotných čistě přírodních látek a jelikož je samotný gel hořký, je dochucený kopřivou. Nepropásněte tuto jediněčnou nabídku, která je platná do 15.3.2018 nebo do vyprodání zásob.

Akce trvá do 15.3.2018 nebo do vyprodání zásob!

Kompletní nabídka produktů LR - ZDE

 

LR Aloe Vera Drinking Gel Sivera 1000 ml 

Kvalita je u Německého výrobce na prvním místě. Od pěstování po konečný produkt – u LR podléhá vše přísným kontrolám. LR Aloe Vera Drinking Gel Sivera obsahuje 90 % Aloe Vera gelu z listů, 7 % medu a kopřivový extrakt. Důležité je zejména to, že minerální látky, stopové prvky, vitamíny a ostatní substance se v extraktu z Aloe Vera nacházejí ve vzájemně vyváženém poměru. Příchuť kopřiva není vhodná pro lidi užívající léky na ředění krve.

Doporučená cena: 789,- Kč      Akční cena nyní jen: 545,- Kč

Podrobnosti:  LR Aloe Vera Drinking Gel Sivera 1000 ml - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.02.2018 - SEMIX za MIMOŘÁDNÉ CENY - SLEVA až 33%

Připravili jsme pro vás řadu delikátních kaší a müsli od předního českého výrobce Semix. Vychutnejte si snídani s chia kaší, pohankovou kaší nebo je prostřídejte s křupavým müsli. Pro všechny sportovce se ke svačince výborně hodí proteinová kaše. Tak neváhejte, nabídka je časově omezená. Akce platí do 15.3. nebo do vyprodání zásob.

Akce trvá do 15.3.2018 nebo do vyprodání zásob!

Kompletní nabídka produktů Semix - ZDE

Semix Chia kaše 65 g


Lahodná kaše, která je díky chia semínkům zdrojem omega-3 mastných kyselin a obsahuje 10 g vlákniny ve 100 g výrobku! Příprava je snadná, nevaří se! Obsah sáčku zalijte 150 až 170 ml horké vody nebo mléka a dobře promíchejte. Nechte 3 až 5 minut odstát a můžete jíst!Tato kaše obsahuje ve 100 g 1,5 g kyseliny alfa-linolenové (z řady omega-3 mastných kyselin), která přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi.

Doporučená cena: 18,- Kč      Akční cena nyní jen: 12,- Kč

Podrobnosti:  Semix Chia kaše 65 g - ZDE: 

 

Semix Proteinová kaše 65 g 


Začněte den s chutnou a zdravou snídaní nebo so dopřejte svačinu s vysokým obsahem bílkovin, které přispívají k růstu a udržení svalové hmoty a také k udržení normálního stavu kostí. Proteinová kaše jahodová nebo banánová obsahuje 18 g bílkovin na jednu porci,dále má vysoký obsah vlákniny a nízký obsah nasycených tuků. Bez palmového tuku. 

Doporučená cena: 15,- Kč      Akční cena nyní jen: 14,- Kč

Podrobnosti:  Semix Proteinová kaše 65 g - ZDE: 

 

Semix Pohanková kaše čokoládová 65 g


Instantní kaše pohanková je vyrobena z přirozeně bezlepkových surovin a obsahuje 3,3 g vlákniny v jedné porci. Velice rychlá a snadná příprava - nevaří se. Zalijte kaši asi 150 – 170 ml horké vody nebo mléka a zamíchejte. Nechte 3 – 5 minut odstát a můžete snídat. Vhodná nejen pro celiaky.

Doporučená cena: 11,- Kč      Akční cena nyní jen: 9,- Kč

Podrobnosti:  Semix Pohanková kaše čokoládová 65 g - ZDE: 

 

Semix MIX bezlepkových kaší 4 x 65 g


Tento jedinečný multipack instantních kaší z přirozeně bezlepkových surovin, je to nejlepší pro vaše rána. Můžete si totiž vybrat ze 3 příchutí - pohankovou kaši čokoládovou, rýžovou kaši malinovou nebo třízrnnou kaši natural. Navíc jsou tak jednoduché na přípravu - nevaří se. Vhodné nejen pro celiaky.

Doporučená cena: 45,- Kč      Akční cena nyní jen: 39,- Kč

Podrobnosti:  Semix MIX bezlepkových kaší 4 x 65 g - ZDE: 

 

Semix Pohankové lupínky 1000 g 


Pohankové lupínky jsou připraveny unikátním způsobem pro docílení křupání. V minulosti byla pohanka každodenní složkou stravy. Můžete je konzumovat samostatně třeba s mlékem nebo si namíchat vlastní snídaňovou směs. Lupínky jsou přirozeně bezlepkové a celozrné. Obsahují vlákninu, přitom mají nízký obsah cukru a sodíku. Snížená konzumace sodíku přispívá k udržení normálního krevního tlaku. 

Doporučená cena: 161,- Kč      Akční cena nyní jen: 125,- Kč

Podrobnosti:  Semix Pohankové lupínky 1000 g - ZDE: 

 

Semix Delikates müsli s červeným ovocem 1000 g


DELIKATES MÜSLI je vyrobeno z pohanky, jáhel, rýže a s lyofilizovaným červeným ovocem - maliny, jahody s rozinkami. V müsli nenajdete přidané tuky a obsahuje pouze přirozeně bezlepkové suroviny. Doporučujeme konzumovat s mlékem, jogurtem nebo ovocnou šťávou. 

Doporučená cena: 171,- Kč      Akční cena nyní jen: 149,- Kč

Podrobnosti:  Semix Delikates müsli s červeným ovocem 1000 g - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.02.2018 - Sportovní výživa ZA AKČNÍ CENY !!!

Opět jsme pro vás přichystali výhodnou nabídku sportovních suplementů od výrobců MAXXWIN, Muscle Sport a ATP. Připravili jsme pro vás vše, co potřebujete ke zdokonalení vaší kondice. Vyberte si z řady proteinů, nejen těch vegetariánských, carnitinů, creatinů, BCAA, gainerů a to vše doplňte tak potřebným vitamínem C od výrobce MAXXWIN. Akce trvá do 15.3. nebo do vyprodání zásob.

Akce trvá do 15.3.2018 nebo do vyprodání zásob!

MAXXWIN VITAMIN C 1000 – 120 tablet

Vitamín C (kyselina askorbová, E300) je ve vodě rozpustná živina a také vitamín, který je nezbytný k životu a k celkovému udržení zdraví, v lidském těle plní vitamín C mnoho důležitých funkcí. Vitamín C je potřebný pro metabolizmus aminokyselin a podílí se na syntéze kolagenu. Nedostatek vitamínu C se projevuje menší pevností cévní stěny, především vlásečnic, a zvýšenou krvácivostí, a dále typicky sníženou pevností vazivového aparátu zubu. Obohacen o šípky. Doporučená denní dávka vitamínu C je 60 mg.

Doporučená cena: 240,- Kč      Akční cena nyní jen: 145,- Kč

Podrobnosti:  MAXXWIN VITAMIN C 1000 - 120 tablet  - ZDE: 

 

MAXXWIN L–Carnitine Maxx 150000 – 1000 ml

L-CARNITINE MAXX 150 000 je tekutý doplňek stravy, který pomáhá pálit nadbytečné kalorie. Vyberte si z příchutí pomeranč, grep nebo citron. S tímto nápojem se skvělou chutí můžete bojovat proti kaloriím. Obsahuje 150 000mg L-carnitinu, který řadíme mezi non-esenciální aminokyseliny, které usnadňují přenos mastných kyselin do mitochondriální membrány a jejich přeměnu na buněčnou energii, a tím nám pomáha zbavit se nadbytečných kalorií.

Doporučená cena: 599,- Kč      Akční cena nyní jen: 399,- Kč

Podrobnosti:  MAXXWIN L-Carnitine Maxx 150000 - 1000 ml - ZDE: 

 

MAXXWIN MAXX GAIN 15 ─ 1500 g

MAXX GAIN 15 je špičkový gainer pro rychlý nárůst svalové hmoty a síly, s perfektním vyvážením živin. Ochraňuje svalovou hmotu a zvyšuje výkonnost.Jedná se o sacharidový koktejl s 15% obsahem proteinu a 85% sacharidů, tudíž svalový objem je skutečně zaručen. MAXX GAIN 15 je obohacený o kreatin monohydrát, který je výborným zdrojem energie a svalové síly. Vhodné pro amatérské i vrcholové sportovce. Bez aspartamu.

Doporučená cena: 465,- Kč      Akční cena nyní jen: 289,- Kč

Podrobnosti:  MAXXWIN MAXX GAIN 15 - 1500 g - ZDE: 

Kompletní nabídka produktů MAXXWIN - ZDE

ATP Professional Whey Protein 50% 2500 g

Profesional whey protein 50% od výrobce ATP je vysoce kvalitní proteinová směs, která využívá předností vícesložkových proteinů, které mají různou dobu využitelnosti. Slouží ke zkvalitnění stravy a doplnění proteinů s vysokým obsahem peptidicky vázaných aminokyselin během dne. Ochutnejte některou z lahodných příchutí, jako např.vanilka, čokoláda, jahoda nebo banán.

Doporučená cena: 978,- Kč      Akční cena nyní jen: 699,- Kč

Podrobnosti:  ATP Professional Whey Protein 50 % 2500 g - ZDE: 

 

ATP Carnitine 150 000 Liquid Concentrate 1000 ml

Carnitine 150.000 je skvělý prostředek, který podporuje odbourávání tuků a tím pomáhá zvyšovat tělesný výkon. Nezbytným nutností ke zlepšení účinku při snižování nadváhy je pohyb.Carnitine 150.000 podporuje přeměnu tuků na energii, zvýšení fyzického a psychického výkonu a celkovou energetickou podporu organizmu. Vychutnejte si příjemnou příchuť citronů, pomernačů, grepů nebo višně.

Doporučená cena: 699,- Kč      Akční cena nyní jen: 330,- Kč

Podrobnosti:  ATP Carnitine 150 000 Liquid Cencentrate 1000 ml - ZDE: 

 

ATP Nutrition Whey Protein Isolate 100% – 900 g

Whey Protein Isolate 100% do ATP je nejlepší syrovátkový proteinový izolát na našem trhu. Hlavní výhodou tohoto proteinu je rychlá vstřebatelnost a plné spektrum syrovátkových peptidů. Dále je nejbohatším přírodním zdrojem větvených aminokyselin, BCAA – Leucinu, Isoleucinu a Valinu. Tyto aminokyseliny mají svůj nezastupitelný význam zejména pro aktivní sportovce.Dostupný  v příchutích - čokoláda nebo vanilka.

Doporučená cena: 950,- Kč      Akční cena nyní jen: 575,- Kč

Podrobnosti:  ATP Nutrition Whey Protein Isolate 100 % - 900 g - ZDE: 

Kompletní nabídka produktů ATP - ZDE

 

Muscle Sport BCAA Amino Caps 800 mg – 270 kapslí

BCAA AMINO Caps je směs důležitých aminokyselin a  účinných látek v želatinových kapslích a byl vyroben především pro intenzivně provozované svalové sporty. 
Kromě klasických větvených aminokyselin BCAA (L-leucin, L-valin a L-isoleucin) BCAA AMINO Caps dále obsahuje aminokyseliny L-glutamin a kyselinu L-glutamovou, které dodávají svalům energii a pomáhají obnovit svalovou hmotu. Pro zvýšení účinnosti a rychlejšímu nástupu účinku je přidána kyselina alfa-lipoová a vitamin B6. Použité suroviny jsou v nejvyšší kvalitě.

Doporučená cena: 516,- Kč      Akční cena nyní jen: 399,- Kč

Podrobnosti:  Muscle Sport BCAA Amino Caps 800 mg - 270 kapslí - ZDE: 

 

Muscle Sport Creatine Ultra Drink 600 g

Kreatin patří mezi nejoblíbenější suplementy pro fitness. Kreatin zabraňuje ukládání nadbytečně přijatých karbohydrátů, přetváří tuk v energii, omezuje tvorbu kyseliny mléčné ve svalech, má vliv na nárůst svalové hmoty a zadržuje vodu v těle, čímž svaly zvětší svůj objem až o 15%. Creatine Ultra Caps je kombinace mikronizovaného creatinu a podpůrných látek – aminokyselin, inosinu a kyseliny alfa-lipoové. 

Doporučená cena: 499,- Kč      Akční cena nyní jen: 479,- Kč

Podrobnosti:  Muscle Sport Creatine Ultra Drink 600 g - ZDE: 

 

Muscle Sport Vegetarian Super Protein 1135 g

Vegetarian Super Protein slouží k regeneraci a růstu svalové hmoty. Výrobek obsahuje vitamínový komplex obohacený o stopové prvky, které jsou potřebné pro rychlou regeneraci svalové hmoty a celého organismu. Použité suroviny v nejvyšší kvalitě. Výborně se rozpouští i ve studené vodě. Velmi dobře se rozpouští a je dobře stravitelný. Obsahuje optimální spektrum vitamínů a stopových prvků a široký výběr chuťových variant.

Doporučená cena: 396,- Kč      Akční cena nyní jen: 299,- Kč

Podrobnosti:  Muscle Sport Vegetarian Super Protein 1135 g - ZDE: 

Kompletní nabídka produktů Muscle Sport - ZDE

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.02.2018 - AKCE - LR krém s propolisem a tyčinka na rty za SUPER CENY 

V zimních měsících je naše kůže a více namáhaná a má sklony k vysušování a zarudnutí. Chlad a mráz pleti škodí. Proto se raději připravte se na mrazivou zimu a pořiďte si LR Aloe Vera Ochranný krém s propolisem, který ji zaručeně ochrání. LR Aloe Vera Hydratační balzám na Rty zase dodá vláčnost Vašim rtům. Oba produkty jsou za senzační akční cenu. Akce platí do 15.3.2018 nebo do vyprodání zásob.

Akce je časově omezená. Platí do 15.03.2018 nebo do vyprodání zásob.

LR Aloe Vera Ochranný krém s propolisem 100 ml

LR Aloe Vera Ochranný krém s propolisem je jemná emulze, která spojuje propolis ze včelích pláství a hydratující Aloe Vera ve vydatný krém. Vhodný je především na vysušenou, šupinatou pokožku a namáhaná místa, která vyžadují speciální péči. Posiluje kožní bariéru a vytváří na kůži ochranný film. Obsahuje 79 % Aloe Vera. Nanášejte v dostatečném množství na pokožku a jemně vmasírujte. Zbavte nezdravé, extra vysušené pokožky jednou pro vždy.

Podrobnosti:   LR Aloe Vera Ochranný krém s propolisem 100 g - ZDE:

Podzimní akční cena: 299,- Kč

LR Aloe Vera Hydratační balzám na Rty 4,8 g

LR Aloe Vera Hydratační balzám na rty je jemná péče pro hladké a vláčné rty. Chrání a hydratuje pokožku rtů. Naše rty jsou jedním z nejcitlivějších míst na těle a jsou stále často ponechávány bez péče.  Kvůli vnějším faktorům jako je vítr a chladné nebo suché počasí, se vaše rty mohou zdát poničené, a proto potřebují ochrannou vrstvu. K tomu stačí použít aloe vera tyčinku na rty a dopřát tak vašim rtům extra porci hydratace, aby vaše rty nebyly popraskané a byly hebké.  Udržujte své rty po celý rok nepopraskané a poskytněte jim dostatečnou hydrataci s LR Aloe Vera Hydratačním balzámem na rty. Obsahuje 40 % Aloe Vera.

Podrobnosti:   LR Aloe Vera Hydratační balzám na Rty 4,8 g - ZDE:

Podzimní akční cena: 110 Kč

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.02.2018 - Vybrané produkty WOLFBERRY za AKČNÍ CENU - SLEVA až 33%

Tento měsíc nabízíme za úžasné ceny produkty od firmy Wolfberry, která již od roku 2005 dováží a vyrábí jedny z nejkvalitnějších superpotravin a zelených doplňků stravy dostupných v České republice. Podívejte se s námi podrobněji na tyto zázračné potraviny pro zdravý životní styl, plný energie a vitality. Akce platí do 15.3.2018 nebo do vyprodání zásob.

Kompletní nabídka produktů Wolfberry - ZDE

Wolfberry BIO Quinoa vločky 250 g

Quinoa (merlík čilský) je vysoce výživná potravina se zajímavým bílkovinným složením. Až na nízký obsah methioninu jsou v ní zastoupeny všechny potřebné proteiny a svým podílem lysinu se tato obilovina podobá sóje, která je v mnoha zemích světa hlavním zdrojem bílkoviny.Jsou v ní zastoupeny všechny důležité bílkoviny a podobá se sóji. Jedná se o jednu z nejstarších obilovin pocházející z Jižní Ameriky, která se vyznačuje velmi lahodnou chutí. Inkové quinou uctívali jako „matku zrn“, dávala sílu válečníkům i malým dětem. V posledních letech se díky svým úžasným vlastnostem těší obrovskému zájmu „moderního“ světa. 

Doporučená cena: 75,- Kč      Akční cena nyní jen: 55,- Kč

Podrobnosti: Wolfberry BIO Quinoa vločky 250 g  - ZDE: 

Wolfberry BIO Chia semínka 100 g

Chia jsou drobná (bílá a hnědá) semínka šalvěje hispánské, přezdívaná také „poklad aztéckých běžců“, protože dokážou poskytnout energii a výdrž pro extrémní fyzické výkony. Mají vysoký obsah omega 3 mastných kyselin, vlákniny a bílkovin. Semínka jsou velmi snadno stravitelná. Mohou se konzumovat celá po několikahodinovém namočení, kdy nabobtnají. Díky této vlastnosti jsou skvělá na výrobu pudinků i bez škrobů. Semínka můžeme přidávat do polévek, dezertů, ovesných kaší, salátů, koktejlů, smoothies.

Doporučená cena: 51,- Kč      Akční cena nyní jen: 45,- Kč

Podrobnosti: Wolfberry BIO Chia semínka 100 g  - ZDE: 

Wolfberry Třtinová melasa BIO 220 g

Wolfberry třtinová melasa je výborné, nesířené a neředěné sladidlo v BIO kvalitě. Třtinová melasa je cenný vedlejší produkt výroby třtinového cukru. Díky svým vlastnostem je to populární doplněk stravy. Látky jsou v přirozené přírodní formě, což umožňuje jejich snadné vstřebávání. Třtinová melasa vzniká po třetí extrakci cukrové třtiny a jedná se o 100 % přírodní produkt, který obsahuje méně sacharidů než třtinový cukr, ale v melase zůstává více stopových prvků, např. draslík, vápník a hořčík. Další velkou výhodou je, že melasa obsahuje méně kalorií než med a běžný rafinovaný cukr. 

Doporučená cena: 45,- Kč      Akční cena nyní jen: 39,- Kč

Podrobnosti: Wolfberry Třtinová melasa BIO 220 g  - ZDE: 

Wolfberry Černý rybíz - lyofilizované ovoce - sušené mrazem 20 g

Wolfberry Černý rybíz sušený mrazem obsahuje vitamín E a biotin. Černý rybíz je zdrojem vápníku, draslíku, železa a manganu. V lidovém léčitelství se rybíz používal při vylučování vody z organismu. Černý rybíz - lyofilizované ovoce od Wolberry zaručuje šťavnatost a zachování chuti díky modernímu způsobu sušení. Kousky ovoce jsou nejdříve prudce zmrazeny. Poté se ovoce umístí do sušárny. Z konzistence ledu přechází voda přímo do fáze vodní páry a sušené ovoce si díky tomu zachová nejen svou texturu a aroma, ale i potřebné vitamíny a minerály, které se při jiné metodě sušení ztrácí.

Doporučená cena: 28,- Kč      Akční cena nyní jen: 24,- Kč

Podrobnosti: Wolfberry Černý rybíz - lyofilizované ovoce 20 g  - ZDE: 

Wolfberry Lněný olej 250 ml

Wolfberry Lněný olej je lisovaný ze semínek lnu setého (Linum usitatissimum L.) bez přidaných barviv a konzervačních látek. Lněný olej Wolfberry se lisuje za studena a tím si zachovává okolo 50 % kyseliny linolenové a maximální množství omega 3 a 6 mastných kyselin. Složení těchto kyselin je velmi podobné těm, které se nacházejí v rybách. Esenciální mastné kyseliny neslouží jen jako „palivo“ pro naše tělo, ale jsou nezbytně nutné pro řadu biologických procesů v našem organismu. Vychutnejte si lněný olej na bílém sýru, tvarohu, loupaných bramborách nebo na čerstvé jemné zelenině. 

Doporučená cena: 64,- Kč      Akční cena nyní jen: 59,- Kč

Podrobnosti: Wolfberry Lněný olej 250 ml  - ZDE: 

Wolfberry BIO kokosová mouka 400 g

Wolfberry BIO kokosová mouka má vysoký obsah bílkoviny a vlákniny. Wolfberry kokosová mouka se vyrábí z kokosové dužiny, která se po vysušení a vylisování oleje rozemele na jemný prášek. Kokosová mouka obsahuje 39 % vlákniny a 19 % bílkovin. Je bezlepková, je tedy vhodná pro celiaky. Kokosovou moukou lze klasickou pšeničnou mouku v některých receptech zcela nahradit, čímž získáte dietní chutný pokrm - muffiny, zákusky a palačinky. Někdy je vhodné ji kombinovat s jinými moukami - např. z hroznových jadérek, kaštanovou, lněnou, sezamovou nebo makovou.

Doporučená cena: 44,- Kč      Akční cena nyní jen: 36,- Kč

Podrobnosti: Wolfberry BIO kokosová mouka 400 g  - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26.01.2018 - Sportovní výživa ZA AKČNÍ CENY !!!

Akční nabídka na další měsíc je zde! Využijte širokou nabídku aminokyselin, jako jsou například L-glutamin a L-carnitin, kreatinu, 100% proteinů, gainerů od významných výrobců jako jsou MAXXWIN, Extrifit nebo Muscle Sport. Nepropásněte akci, která trvá do 15.2. nebo do  vyprodání zásob.

MAXXWIN L-Glutamine Pure Natural 300 g

L-glutamin je látka, bez které se nemůže obejít žádný sportovec, protože je důležitá pro zlepšení sportovního výkonu, regeneraci a podporu imunitního systému. Jedná se o neesenciální aminokyselinu, která tvoří více jak 60% obsahu všech aminokyselin svalových buněk a tím tvoří největší zastoupení aminokyselina v lidském těle. Mezi její významné funkce patří zabraňování rozpadu ostatních aminokyselin, urychlení tvorby čisté svalové hmoty a podpora imunity. V jednom balení naleznete 300g čistého, přírodního L-glutaminu.
 

Doporučená cena: 315,- Kč      Akční cena nyní jen: 210,- Kč

Podrobnosti:  MAXXWIN L-Glutamine Pure Natural 300 g  - ZDE: 

 

MAXXWIN Amino Maxx 6000 – 250 tablet

AMINO MAXX 6000 je nabitý bílkovinami jako hovězí steak! Aminokyseliny získávané z hovězí bílkoviny tvoří základní stavební kameny buněk. Tablety AMINO MAXX 6000 obsahují čisté, již enzymaticky naštěpené "předtrávené" aminokyseliny, které jsou očištěny od nepotřebných složek a tím je možné, aby je tělo okamžitě využilo. V AMINO MAXX 6000 najdete bohatý zdroj bílkovin a vitamínů. Vhodný pro redukční diety.
 

Doporučená cena: 499,- Kč      Akční cena nyní jen: 390,- Kč

Podrobnosti:  MAXXWIN Amino Maxx 6000 - 250 tablet - ZDE: 

 

MAXXWIN L–Carnitine Maxx 180000 – 1000 ml

L-CARNITINE MAXX 180000 1l je nápojový koncentrát lahodné chuti s vlastnostmi bojovníka proti kaloriím. Obsahuje 180 000mg L-karnitinu, který řadíme mezi non-esenciální aminokyseliny jejichž metabolickým procesem se zbavujeme nadbytečných kalorií. Pro tyto jedinečné vlastnosti je L-CARNINITNE 180.000 skvělým doplňkem k odbourávání tuků. V jednom balení L-CARNINITNE 180.000 liquid najdete 100 dávek. Vychutnejte některou ze 4 skvělých příchutí - citron, grep, pomeranč nebo višeň.

Doporučená cena: 690,- Kč      Akční cena nyní jen: 429,- Kč

Podrobnosti:  MAXXWIN L-Carnitine Maxx 180000 - 1000 ml - 250 tablet - ZDE: 

Kompletní nabídka produktů MAXXWIN - ZDE

 

Extrifit V52 Vita Complex Forte 60 tablet

V 52 VITA COMPLEX FORTE je multivitamínová a multiminerálová profesionální formule, obsahující 52 aktivních látek a je vytvořená unikátně pro osoby s vysokou fyzickou a psychickou zátěží, pro profesionální i kondiční sportovce. Obsahuje kromě již zmiňovaných vitamínů a minerálů také adaptogeny, enzymy a probiotika, v poměru, který vyhovuje profesionálním výkonům. V 52 VITA COMPLEX FORTE příznivě ovlivňuje imunitní systém a napomáhá proti únavě.

Doporučená cena: 522,- Kč      Akční cena nyní jen: 399,- Kč

Podrobnosti:  Extrifit V52 Vita Complex Forte 60 tablet - ZDE: 

 

Extrifit Long 80 ─ 2270 g + doprava ZDARMA

Extrifit Long 80 je jeden z nejúspěšnějších produktů od výrobce Extrifit. Long 80 vyniká unikátním složením,  kterému vévodí pečlivě vyvážený poměr bílkovin, z 50% je tvoří syrovátkové proteiny a 50% micelární kasein hydrolyzvoaný proteinový izolát a vaječný albumin. Příjem kvalitního proteinu napomáháte růstu vaší svalové hmoty a jejímu udržení. Extrifit Long 80 je k dostání v šesti neodolatelných příchutních.

Doporučená cena: 1799,- Kč      Akční cena nyní jen: 1299,- Kč

Podrobnosti:  Extrifit Long 80 - 2270 g - ZDE: 

 

Extrifit G 15 Anabolic Gainer 3000 g 

G15 Anabolic Gainer je vynikající prostředek pro každého, kdo potřebuje rychle zvýšit hmotnost a objem svalstva. Proteinová složka obsahuje ty nejlepší proteiny vůbec! Výhradně whey (syrovátkové) koncentráty a izoláty a 3 hydrolyzované syrovátkové proteiny s vynikající využitelností pro růst svalové hmoty. G 15 obsahuje 15% Top proteinů a 71% velmi kvalitních sacharidů s postupným nástupem účinku.

Doporučená cena: 1199,- Kč      Akční cena nyní jen: 899,- Kč

Podrobnosti:  Extrifit G 15 Anabolic Gainer - 3000 g - ZDE: 

Kompletní nabídka produktů Extrifit - ZDE

 

Muscle Sport Creatine Monohydrate Pure 500 g

Kreatin hraje významnou roli při zvyšování fyzické výkonnosti, především při po sobě jdoucích krátkodobých cvicích s vysokou intenzitou. Důležité je, aby byl striktně dodržený denní příjem kreatinu - 3 g. Creatine Monohydrate Pure je mikronizovaný creatin bez dalších přídatných látek v té nejvyšší kvaltě a čistotě. Dodává svalovou energii, zvyšuje sportovní výkon. 

Doporučená cena: 275,- Kč      Akční cena nyní jen: 220,- Kč

Podrobnosti:  Muscle Sport Creatin Monohydrate Pure 500 g - ZDE: 

Muscle Sport Tribulus Ultra 90 kapslí

TRIBULUS Ultra Caps je účinný přípravek s extraktem  kotvičníku zemního vhodně doplněného o další rostlinné extrakty, jako jsou maca a saw palmetto.  Tribuluje Ultra je obohacený o stopové prvky např. zinek nebo selen, který se užívá pro udržení a zvýšení hormonální produkce, hlavně testosteronu. Přípravek obsahuje surovny v nejvyšší kvalitě, které podporují imunitu a rychle účinkují.

Doporučená cena: 299,- Kč      Akční cena nyní jen: 275,- Kč

Podrobnosti:  Muscle Sport Tribulus Ultra  90 kapslí - ZDE: 

 

Muscle Sport 100% Whey Protein 2270 g

Syrovátkové proteiny jsou u silových sportovců jasnou „jedničkou“ v oblíbenosti. Není tedy náhoda, že syrovátková bílkovina je základem 100% Whey Proteinu. Syrovátkový protein je nejrychleji stravitelná bílkovina a ideální zdroj bílkovin po tréninku.100% Whey Protein je vyrobený z prvotřídních surovin, snadno se rozpouští ve vodě a je dobře stravitelný.

Doporučená cena: 1390,- Kč      Akční cena nyní jen: 1230,- Kč

Podrobnosti:  Muscle Sport 100% Whey Protien 2270 g - ZDE: 

Kompletní nabídka produktů Muscle Sport - ZDE

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24.01.2018 - ENERGY za MIMOŘÁDNÉ CENY - SLEVA až 35%

Připravili jsme pro vás další slevovou akci na produkty oblíbeného výrobce přírodní kosmetiky a doplňků stravy Energy. Nezapomeňte o sebe pečovat i v zimě a regenerujte své tělo pomocí produktů jako jsou Droserin, Gynevet, Ruticelit nebo Protektin. Akce platí do 15.2.2018 nebo do vyprodání zásob. Navraťte tělu přirozenou sílu a vitalitu s produkty Energy.

Kompletní nabídka produktů ENERGY - ZDE

 

Energy Cytovital XXL krém 250 ml

Cytovital je terapeutický regenerační krém. Má výborné účinky na kůži, kterou při pravidelné aplikaci omlazuje, pomáhá při hojení díky antivirovým, antiseptickým, protiplísňovým a protinádorovým účinkům a celkově regeneruje tělo. Cytovital XXL hramonizuje tělo a podporuje dobrou mysl.

Doporučená cena: 1156,- Kč      Akční cena nyní jen: 879,- Kč

Podrobnosti:  Energy Cytovital XXL - ZDE: 

 

Energy Ruticelit renove 50 ml

Ruticelit renove je přírodní pleťový krém, který má botoxové účinky a krásně voní po damašské růži. Je určený pro všechny typy pleti, díky svojí revitalizační skladbě, krásně pokožku změkčuje a zvláčňuje. Použijte Ruticelit renove při ranním i večerním ošetření pleti. Jelikož výborně stahuje cévy, je vhodný i pro žilkovanou pleť. 

Doporučená cena: 516,- Kč      Akční cena nyní jen: 375,- Kč

Podrobnosti:  Energy Ruticelit renove - ZDE: 

 

Energy Droserin renove 50 ml

Droserin renove je přírodní vyživující pleťový krém s vůní myrty.Droserin renovuje suchou, ztenčenou pleť tak, aby dostatečně plnila svoji ochrannou funkci. Obsahuje vysoký podíl účinných látek  a je nejmastnější ze všech krémů Renove a proto se výbroně uplatní jako zimní krém.

Doporučená cena: 516,- Kč      Akční cena nyní jen: 375,- Kč

Podrobnosti:  Energy Droserin renove - ZDE: 

 

Energy Droserin šampon 200 ml

Droserin je přírodní šampon, který je určený pro normální, zdravé a spíše světlé vlasy. Zlepšuje vlasovou pružnost a dodává vlasům lesk. Rovněž omezuje vypadávání vlasů z temene hlavy. Droserin, kromě péči o vlasy a vlasovou pokožku, působí přes energetický systém reflexních zón a akupunkturních bodů na celkovou kondici a zpracování emocí.

Doporučená cena: 245,- Kč      Akční cena nyní jen: 179,- Kč

Podrobnosti:  Energy Droserin šampon - ZDE: 

Energy Gynevet 30 ml

Doplněk stravy pro harmonizaci nervového a hormonálního systému. Podrážděním nervového systému stimuluje orgány nebo tkáně k vyšší činnosti. Celkově zvyšuje odolnost zvířete vůči stresovým vlivům. Rovněž aktivuje metabolismus tuků. Tlumí nadbytečnou energii a hyperaktivitu.

Doporučená cena: 434,- Kč      Akční cena nyní jen: 325,- Kč

Podrobnosti:  Energy Gynevet  - ZDE: 

 

Energy Protektin renove 50 ml

Protektin renove je přírodní pleťový krém čistící, s vůní cistu. Je určený především pro problematickou pleť jako jsou vyrážky, dermatitidy nebo akné, protože účinně hojí zánětlivá a ekzematická ložiska, přitom pleť nevysušuje, ale zvláčňuje a stahuje póry. Je bohatým zdrojem vitaminů a minerálů, zejména vápníku a hořčíku. 

Doporučená cena: 516,- Kč      Akční cena nyní jen: 375,- Kč

Podrobnosti:  Energy Protektin  - ZDE: 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18.01.2018 - Vybrané produkty ISWARI za AKČNÍ CENU - SLEVA až 23%

Připravili jsme pro vás speciální cenovou nabídku na vybrané produkty jedinečných superpotravin od ISWARI. Využijte nabídku na snídaňové směsi mango & baobab nebo nepražené kakao & lucuma. Jistě vás potěší  nepražené kakao a moccacino. Akční nabídka platí do 15.2. nebo vyprodání zásob. Odhalte moudrost přírody s ISWARI.

Akce platí do 15.2.2018 nebo do vyprodání zásob.

Kompletní nabídka produktů ISWARI - ZDE:

Iswari BIO Snídaňová směs 800 g ─ nepražené kakao & lucuma  

Vychutnejte si delikátní snídaňovou směs s příchutí Kakao-lucuma, která chutná po čokoládě a díky kokosovému cukru je příjemně sladká. Dodá vám živiny a vitamíny a nastartuje skvělý den. Tato zdravá a chutná snídaně, která se navíc sadno a rychle připraví vám nesmí chbět.

Cena doporučená: 349 Kč

AKČNÍ CENA: 335 Kč

Podrobnosti: Iswari Snídaňová směs kakao a lucuma  - ZDE:


Iswari BIO Chlorela tablety 125 g

Název chlerela je odvozen od chlorofylu,což je jednobuněčná zelená mikrořasa, která je velice bohatá na minerály, vitamíny a proteiny, kterých obsahuje dvojnásobek než třeba spirulina.Chlorela je pěstována ve speciálních vodních nádržích, kde je přísně kontrolována čistota vody a proto je té nejvyšší kvality. 

Cena doporučená: 334 Kč

AKČNÍ CENA: 289 Kč

Podrobnosti: Iswari BIO Chlorela tablety 125 g - ZDE:

 

Iswari BIO Nepražené kakao – drcené boby 125 g

Pochutnejte si na kakau v jeho nejčistší podobě! Chuťově nejkvalitnější odrůdou a skutečnou delikatesou jsou právě kakaové boby, které používá Iswari k výrobě kakového prášku. Díky velice pečlivému způsobu zpracování, při nízkých teplotách (bez pražení), si kakao zachovává včechny výživné látky. Tak snad právě díky tomu bývalo kakao Indiány právem nazýváno pokrmem Bohů. 

Cena doporučená: 99 Kč

AKČNÍ CENA: 95 Kč

Podrobnosti: Iswari BIO Nepražené kakao - drcené boby - ZDE:

 

Iswari BIO Snídaňová směs 360 g ─ mango & baobab 

Snídaňová směs Iswari s příchutí mango & baobab určitě patří k těm nejosvěžujícím snídaním. Obsahuje velké množství viramínu C a je příjemně sladkokyselá právě díky kombinaci baobabu a lahodného kokosového cukru. Dopřejte si zdravou a kvalitní snídani, která je rychlá na přípravu a navíc lahodně chutná!

Cena doporučená: 179 Kč

AKČNÍ CENA: 155 Kč

Podrobnosti: Iswari BIO Snídaňová směs 360 g - mango & baobab - ZDE:

 

Iswari BIO Macaccino original 250 g


Lahodaná specialita od Iswari je bezpochyby nápoj "Macaccino" který je kombinací bio nepraženého kakaa, prášku z plodiny bio maca (Peru) a bio kokosového cukru (Indonésie). Tímto kakaovým nápojem můžete dokonale nahradit ranní kávu. Navíc je tento nápoj bohatý na živiny díky kořenu z rostliny maca. Dejte si Macaccino s mlékem jako běžné kakao nebo ho přisypte do cereálií, jogurtu, apod.

Cena doporučená: 209 Kč

AKČNÍ CENA: 159 Kč

Podrobnosti: Iswari BIO Macaccino original 250 g  - ZDE:

 

Iswari BIO Nepražené kakao 250 g


Kakaové boby od Iswari jsou sušená semena nepražených kakaových plodů. Právě díky jejich šetrnému zpracování při nízkých teplotách (bez pražení) jsou v nich zachovány všechny výživné látky. Vychutnejte si kakao v jeho nejčistší podobě, bez lepku, bez laktózy, bez přidaných barviv, bez konzervantů, 100% veganské a 100% BIO.

Cena doporučená: 192 Kč

AKČNÍ CENA: 155 Kč

Podrobnosti: Iswari BIO Nepražené kakao 250 g  - ZDE:

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

03.01.2018 - NUTREND - SLEVA na celý sortiment až 33%

Přichází skvělá novoroční nabídka. Rozhodli jsme se podpořit Vaše novoroční předsevzetí a tak jsme zlevnili celý sortiment oblíbené značky Nutrend. Nutrend má celou řadu sportovní výživy vhodné jako podpora při hubnutí – spalovače tuku, proteiny, gainery, tyčinky, BCAA. Prostě vše co Vám pomůže splnit Vaše přání.

Kompletní nabídka produktů NUTREND - ZDE

Nutrend Mass Gain 2250 g

Nutrend Mass Gain je gainer s obsahem 20% bílkovin pro nastartování regenerace a na podporu růstu svalové hmoty. Bílkovina je tvořena 100% WPC (syrovátkový proteinový koncentrátu). Mass Gain je určen hlavně pro budování svalové hmoty, zlepšení regenerace, jako zdroj energie před fyzickou aktivitou.

Doporučená cena: 730,- Kč      Akční cena nyní jen: 550,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend Mass Gain 2250 g - ZDE: 

Nutrend 100% WHEY PROTEIN 2250 g

100% WHEY PROTEIN Je složen z nejkvalitnějších zdrojů ultra-filtrovaného syrovátkového proteinového koncentrátu a syrovátkového proteinového izolátu.Tento protein má skvělou chuť a můžete si ho vychutnat v mnoha příchutích. Je také určen lidem, kteří budují svalovou hmotu, drží redukční či ketogenní dietu a pro vegetariány na doplnění chybějících živin.

Doporučená cena: 1270,- Kč      Akční cena nyní jen: 1099,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend 100% WHEY PROTEIN 2250 g - ZDE: 

Nutrend Creatine Monohydrate 300 g

Kreatin je sloučenina, která se nachází v lidském těle a je důležitá při tvorbě zdrojů "okamžité" energie. Dále kreatin pomáhá rychleji zlepšovat fyzickou kondici, nabírat svalovou hmotu a zlepšovat regeneraci. Přípravek je určen především pro efektivní zlepšení regenerace, podporu svalového růstu, intenzivně trénující sportovce a je také vhodný pro vegany a vegetariány.

Doporučená cena: 250,- Kč      Akční cena nyní jen: 208,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend Creatine Monohydrate 300 g - ZDE: 

NUTREND T.R.T. 120 kapslí

NUTREND T.R.T. má pozitivní vliv na regeneraci, sílu a vitalitu. Tento produkt obsahuje tři synergicky působící standardizované extrakty, a to Tribulus terrestris, Rhodiola rosea a Trigonella. Tyto extrakty podporují navýšení hladiny testosteronu. Kapsle jsou navíc obohaceny o unikátní antioxidační systém, což je extrakt z cukrové třetiny, který je zdrojem policosanolů.

Doporučená cena: 590,- Kč      Akční cena nyní jen: 475,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend T.R.T 120 kapslí - ZDE: 

Nutrend UNISPORT ZERO 1000 ml

UNISPORT ZERO je hypotonický nápoj, který je obohacen i zdroj makro-minerálů hořčíku, sodíku a draslíku. Obsahuje aminokyseliny taurin, L-karnitin a L-alanin pro nabití energie a povzbuzení mysli. Neobsahuje cukr a z této lahvičky můžete udělat až 70 litrů hotového nápoje. Vybírat můžete z příchutí bitter lemon, broskev & maracuja, pink grep nebo višeň & černý rybíz.

Doporučená cena: 435,- Kč      Akční cena nyní jen: 310,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend UNISPORT ZERO 1000 ml - ZDE: 

Nutrend Just Fruit Sport 70 g

Just Fruit Sport je určena pro doplnění energie před, v průběhu nebo po fyzické aktivitě. Obsahuje prvotřídní sušené ovoce. Dále obsahuje účinnou směs antioxidantů díky extraktům z jader vinné révy a extraktu z cukrové třtiny. Zdravá a přírodní energie vyrobená z prvotřídního sušeného ovoce. Ovocná tyčinka JUST FRUIT SPORT bez konzervantů, bez lepku a s vysokým obsahem vlákniny.

Doporučená cena: 35,- Kč      Akční cena nyní jen: 28,- Kč

Podrobnosti:  Nutrend Just Fruit Sport  70 g - ZDE: 

Archiv článků a novinek - 1. polovina roku 2018 - 217183 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opište kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb souhlasíte s využíváním cookies. Děkujeme Vám.   Další informace